Apotekaonline
Korpa

HEALTH GENESIS

Za dobar proizvod potreban je dobar brend, identitet i ličnost, tako da ga kupci širom sveta lako prepoznaju. Uz privatnu robnu marku Health Genesis, možete biti sigurni u saznanje da će imidž vašeg proizvoda razviti tim talentovanih i vizionarskih profesionalaca. Potrudićemo se da vaš brend bude jedinstven, impresivan i efikasan.
Ponosni smo što svojim klijentima pružamo inovativne formule napravljene od sastojaka koji se podvrgavaju redovnim naučnim ispitivanjima kako bi osigurali proizvode najvišeg kvaliteta po najboljim mogućim cenama.
Bez obzira da li ste početnička kompanija sa ograničenim budžetom, postojeća zdravstvena radnja ili distributer ili čak veliki prodavac, Health Genesis Private Label je savršeno rešenje. Imate slobodu da kreirate sopstvenu liniju dodataka izborom sa liste od preko 1.000 proizvoda upravo ovde na našoj veb stranici. Pružamo jednostavan postupak naručivanja putem interneta u 4 koraka, kao i besplatan, visokokvalitetan dizajn prilagođenih etiketa uz svaku novu porudžbinu. Ovaj nivo usluge je definitivno prvi u industriji! Naš primarni cilj je vaš uspeh, zbog čega uvek pružamo najkvalitetnije formule uparene sa lepo dizajniranim etiketama kako bismo vam pružili najkonkurentniju prednost za vaše proizvode sa privatnom etiketom.

PECTASOL-C MODIFIKOVANI CITRUS PEKTIN
ModificovaniCitrusPectinPectaSol-CDr. IsaacEliazM.D., L.AcOpis proizvoda: Modifikovani limunov pektin (MCP) je dobijen iz kore i pulpe limuna. MCP se dobija na dva načina, ili preradom limunovog pektina u laboratoriji toplotom i promenom pH vrednosti, ili &scaron..
14.600,00 RSD
MEGAZYME FORTE PLUS 200 TABLETA
Enzimi pankreasa formiraju prvu liniju odbrane tela od kancera, ova enzimska formula čisti krvne sudove od amiloidnog plaka.Pankreatski enzimi: Pankreatski enzimi formiraju prvu liniju odbrane tela od kancera. Pankreas luči enzime koji pomažu varenje i na taj način pomažu prirodnoj odbrani organiz..
0,00 RSD
SOK OD TRAVE JEČMA U PRAHU
Super hrana, alkalizuje telo, popravlja krvnu sliku, uništava bakterije i maligne ćelije.Prema istraživanjima obavljenim na uzorku od 150 vrsta biljaka iz celog sveta ječmena trava se pokazala kao NAJBOGATIJI IZVOR HRANE sa skoro idealnim balansom hranljivih sastojaka u jednom izvoru. Može ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)