Meni
Korpa

LEO CARDIN BILJE KAPI

LEO CARDIN BILJE KAPI
LEO CARDIN BILJE KAPI
0,00 RSD
Kupovina: 0
Pregleda: 1

LEO CARDIN, biljne kapi

Hrani Vaše srce

LEO CARDIN su potpuno prirodne kapi koje hrane i jačaju Vaše srce. On je tu da Vam se nađe posle infarkta, nakon iscrpljujućih bolesti i virusnih infekcija koje slabe Vaš srčani mišić. Na prirodan način dovodi u ravnotežu krvni pritisak tako što obara povišeni, a podiže snižen krvni pritisak.

LEO CARDIN su potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. Ne sadrže konzervanse i ne izazivaju zavisnost kod ljudi. Zahvaljujući svom sastavu LEO CARDIN redukuje verovatnoću srčanih napada, normalizuje krvni pritisak i usporava starenje krvnih sudova.

Najučestalije tegobe koje se javljaju vezane za kardiovaskularni sistem su:

  •  Angina pektoris
  •  stanja posle infarkta
  •  poremećaj srčanog ritma
  •  povišen holesterol
  •  problemi sa cirkulacijom
  •  problemi sa krvnim pritiskom
  •  infekcije izazvane Koksakijevim virusima

 

Sastav
Leonuri herba, Equiseti herba, Melissae folium, Valerianae radix et rhizoma, Veronicae herba, Visci herba.

Primena
Angina pektoris, stanja posle infarkta, infekcije izazvane Koksakijevim (Cooxsacki) virusima, poremećaj srčanog ritma, povišen holesterol, problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Dejstvo
Kombinacija aktivnih principa u LEOCARDIN-u ispoljava pozitivna dejstva kod mnogih srčanih problema. LEOCARDIN hrani srce, osvežava ga i čini snažnijim. Acetil-holin prisutan u lekovitom bilju koji deluje kao antihipertenziv i parasimpatikomimetik dovodi u ravnotežu krvni pritisak tako što obara povišen, a podiže snižen krvni pritisak. Holin u isto vreme deluje i lipolitički, razlaže masnoće, usporava njihovo deponovanje u zidove krvnih sudova i formiranje neravnina na njihovoj unutrašnjoj površini čime se bitno zaustavlja proces arterioskleroze. Povećana eliminacija tečnosti iz tela smanjuje opterećenost organizma i reguliše cirkulaciju što je delotvorno kod različitih otoka i arterijske hipertenzije. Minerali iz lekovitog bilja poboljšavaju gipkost i elestičnost krvnih sudova što takođe utiče na poboljšanje cirkulacije, normalizuje krvni pritisak, cirkulaciju i srčani ritam, usporava starenje krvnih sudova.

Način upotrebe
Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 LEOCARDIN kapi u 1dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena bolesti kontinuirano korišćenje LEOCARDIN-a u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

Način čuvanja
Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u orginalnom pakovanju.

Pakovanje
30 ml vodeno-etanolskog rastvora lekovitog bilja


Registrovano
Proizvod je registrovan i upisan u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.