Apotekaonline
Korpa

KOMARKO SPREJ

KOMARKO SPREJ
589.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: BR-013
Pregleda: 1068

Opis proizvoda

Potpuno nov proizvod protiv komaraca, osa, muva i drugih insekata, prirodnog porekla sa odličnim zaštitnim dejstvom na kožu.


Aktivna komponenta:
10% p-menthane-3,8-diol(citrodiol), prirodnog porekla i pomoćne supstance (additionals) ispod navedene. Bez sintetičkih parfema i konzervanasa

GalaktivBio Komarko štiti vaše telo od uboda i ujeda u zatvorenim prostorijama, na otvorenom prostoru, u prirodi i pri sportskim aktivnostima u trajanju do 4 sata.
Pogodan je za primenu kod trudnica, kao i kod beba od 3. meseca starosti. Može se koristiti onoliko često koliko je potrebno, nema neželjenih efekata ukoliko se upotrebljava prema uputstvu.

Način upotrebe:
Dobro isprskati sprej na delove tela koje želite da zaštitite, izbegavajući predeo oko očiju i usta

 Mere opreza i upozorenja:
 Proizvod je namenjen isključivo za spoljašnju upotrebu, ne prskati na bolnu, upaljenu ili povređenu kožu,  izbegavati predeo oko očiju i usta. Ukoliko dođe do kontakta, isprati sa dosta vode
 Ne konzumirati
 Držati van domašaja dece

Sastav:
Aktivna komponenta 10% p-menthane-3,8-diol (citrodiol), pomoćne supstance: voda, limunska trava, PEG-40, hidrogenizovano ricinusovo ulje, ekstrakt kokosa, sodium citrat, limunska kiselina

Bez sintetičkih parfema.

Pakovanje: 100ml

Pre upotrebe pažljivo pročitajte važne inoformacije za bezbednu upotrebu proizvoda !

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 

Tags: komarko , sprej , ose , muve , insekti , koza