Apotekaonline
Korpa

HERBAFAST - REDUX COMPLEX KREMA

HERBAFAST - REDUX COMPLEX KREMA

2.250,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2336
Pregleda: 699

Opis proizvoda

ANTICELULIT TRETMAN ZA GUZU I NOGE

Herba-redux™ complex, PRIRODNI anticelulitni liporeduktivni kompleks sinergistički pojačan GHL tripeptidima dubinski prodire do najdubljih delova epidermisa i: 
-  OTKLANJA i NAJTVRDOKORNIJI CELULIT
-  RAZBIJA MASNE NASLAGE 
-  SMANJUJE OBIM TRETIRANIH PREDELA
-  VRAĆA KOŽI ELASTIČNOST
-  KOŽA POSTAJE NEŽNA i GLATKA

Herba-redux™ complex je originalna prirodna formula koja sadrži lekovite biljke, amazonsku belu glinu i selektovane morske alge. Na nivou receptora masnih ćelija blokira enzime koji inaktiviraju cAMP, čime se razgrađuju masne ćelije i celulitni depoziti na guzi i nogama.
 
Stimuliše se enzim lipaza koji razgrađuje masne naslage i povećava se njihova mobilnost i uklanjanje. Pojačava se mikrocirkulacija, toniraju se vene i smanjuje se kapilarna propustljivost. Celulitni otoci se mobilišu, resorbuju i sprečava se njihovo dalje stvaranje.
Herba-redux™ complex sadrži aktivne supstance koje ravnomerno, dubinski prodiru do najdubljih slojeva epidermisa. Sistem njihovog prodora do najdubljih nivoa epidermaisa (putem lipozoma) obezbeđuje efikasan anticelulit tretman.
 
Aktivni sastojci u preparatu Herbafast Herba-redux™ complex:
Blokiraju enzime koji inaktiviraju cAMP (ciklični adenozin monofosfat), koji je uključen u razgradnju masnih, celulitnih depoa. 
 
Stimulišu enzim lipaze, što ubrzava razgradnju masti.
 
Poseduju vazodilatorno svojstvo (podstiču širenje krvnih sudova) čime se povećava protok krvi, što doprinosi razgradnji masti i učvršćivanju zidova vena bitnih za drenažu toksičnih materija. 
 
Deluju na mikrocirkulaciju i smanjuju kapilarnu propustljivost, pa samim tim smanjuju celulitne otoke 
 
Pomažu reapsorpciju celulitnih otoka koji se javljaju u početnim fazama razvoja celulita.  
 
Sprečavaju nastajanje celulitnih otoka.  
 
Unapređuju mobilnost masnih naslaga i ubrzavaju njihovu razgradnju. 
 
Preuzimaju i odstranjuju specifične nus-proizvode lipidne peroksidacije pa na taj način povećavaju efikasnost anticelulit  komponenti.
 
Uklanjaju toksine iz površinskih slojeva kože. 
 
Čiste kožu, relaksiraju je i regenerišu.
 
Vezuju katjone, a samim tim i vodu, što znači da hidriraju i štite kožu od isušivanja. 
 
Čuvaju elastin i kolagen.  
 
UPOTREBA:
Herba-redux™ anticelulit  complex naneti na mesto pojave celulitnih naslaga (guza i noge) i kružnim pokretima utrljati dok koža u potpunosti ne upije kremu. Preporučuje se svakodnevno korišćenje anticelulit kreme.
Kremu je najbolje nanositi uveče kako bi se koža tokom noći drenirala.  
Prvi rezultati vidljivi su nakon 15 dana redovne upotrebe.
 
NAPOMENA:
Samo za spoljnu upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima, osetljivom i oštećenom kožom (posekotine, rane...). Nakon korišćenja ruke oprati vodom.
 
Redovno, ujutro i uveče, na mesto zahvaćeno celulitom nanestite Herbafast Herba-redux complex. 
Kružnim pokretima utrljajte kremu dok je koža u potpunosti ne upije. 
Ova lagana masaža omogućiće vam da zagrejete kožu, poboljšate površinsku cirkulaciju i pospešite dotok kiseonika.

PAKOVANJE: 200ml

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.