Apotekaonline
Korpa

Celulit

Brend: ESI
ANANAS TABLETE
ANANAS TABLETEDijetetski dodatak ishrani  na bazi ananasa koji  povoljno utiče na varenje i izbacivanje tečnosti iz organizma pa se tradicionalno koristi kao prirodna pomoć za mršavljenje i eliminaciju celulita.Sadrži visok sadržaj enzima bromelin, koji pospešuje va..
699,00 RSD
ANTICELULIT COLD ULJE ZA MASAŽU
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: ESENSA
ANTICELULIT COLD ULJE ZA MASAŽU
Touch Premium ulje anticellulite coldOpis proizvoda:Anticellulite COLD ulje za masažu doprinosi razgradnji i eliminaciji celulita iz potkožnog tkiva, ublažava efekat „pomorandžine kore“ i koža postaje lepša na dodir. Opušta mišiće i pruža pri..
463,25 RSD 545,00 RSD
ANTICELULIT HOT ULJE ZA MASAŽU
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: ESENSA
ANTICELULIT HOT ULJE ZA MASAŽU
Touch Premium ulje anticellulite hotOpis proizvoda:Anticellulite HOT ulje za masažu doprinosi razgradnji i eliminaciji celulita iz potkožnog tkiva, ublažava efekat „pomorandžine kore“ i koža postaje lepša na dodir. Dovodi do prijatnog efekta zagrevanja čim..
529,55 RSD 623,00 RSD
ANTISTRES ULJE ZA MASAŽU
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: ESENSA
ANTISTRES ULJE ZA MASAŽU
Touch Premium antistres ulje za masažuOpis proizvoda:Antistress ulje za masažu sa mirisom grožđa ima umirujuća svojstva, utiče na bolje opuštanje i uspostavljanje psihičke ravnoteže. Smanjuje nervnu napetost, popravlja raspoloženje i oslobađa od stresa koji su po..
918,00 RSD 1.080,00 RSD
BRŠLJAN ANTICELULIT GEL
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: ESENSA
BRŠLJAN ANTICELULIT GEL
BRŠLJAN ANTICELULIT GELOpis proizvoda: Bršljan anticelulit gel predstavlja efikasnu formulu za tretman kože sa celulitom. Bršljan u kombinaciji sa kapsaicinom, poboljšava mikrocirkulaciju, što omogućava bolju razmenu materija sa vezivnim tkivom i e..
220,15 RSD 259,00 RSD
Brend: ESI
CITROLINEA MAX
CITROLINEA MAXDijetetski dodatak ishrani  čiji je sastav namenjen ubrzavanju metabolizma, korišćenju i sagorevanju masti iz masnih naslaga u organizmu i pretvaranju lipida u masne kiseline i energiju.Ovaj preparat ima  termogeno dejstvo, ubrzava metabolizam i pospeš..
920,00 RSD
Brend: ESI
CITROLINEA MAX DUO PACK
CITROLINEA MAX DUO  PACKDijetetski dodatak ishrani  čiji je sastav namenjen ubrzavanju metabolizma, korišćenju i sagorevanju masti iz masnih naslaga u organizmu i pretvaranju lipida u masne kiseline i energiju.Ovaj preparat ima  termogeno dejstvo, ubrzava metabolizam ..
1.299,00 RSD
Brend: ESI
DIURERBE FORTE
DIURERBE FORTEDIURERBE FORTE tablete su dodatak ishrani koji se preporučuje: - za lakšu eliminaciju celulita i nakon kriolipolize i ultrazvučne kavitacije- tokom dijeta za mršavljenje- kod oticanja tela i osećaja težine- kod čestog konzumiranja brze hrane..
960,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
GOOD-BYE CELLULIT GEL - Preparat za negu kože
Kako bi vaša koža zasijala i bila hidrirana tu je Good-bye cellulit gel!Good-bye cellulit gel je tvoj omiljeni saveznik u borbi protiv neželjenih masnih naslaga i celulita! Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, tvoja koža će ponovo dobiti svoj nekadašnji sjaj i mladalački izgled.Preparat je fo..
1.438,00 RSD
GUAM FANGO RAPIDO BLATO 500G
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: GUAM
GUAM FANGO RAPIDO BLATO 500G
Guam fango rapido blato brzo delovanje ovog proizvoda omogućuje gubitak masnoće i celulita za samo tri nedelje, a koži tela vraća tonus i čvrstoću.Proizvod je 100% prirodnog porekla sa visokim koncentracijama algi, gline i eteričnih ulja.Za vreme tretmana s blatom normalno je da se oseća lagano peck..
4.547,50 RSD 5.350,00 RSD
Brend: GUAM
GUAM FLASTERI ZA STOMAK I BOKOVE
Zahvaljujući opsežnim studijama i istraživanjima inovativnih tehnologija*, Guam predstavlja flaster koji omogućava sporo, kontrolisano i lokalizovano oslobađanje prirodnih ekstrakata direktno na područje zahvaćeno celulitom (stomak i bokovi).* Inovativna formulacija sadrži usitnjene minerale Crnog..
6.380,00 RSD
Brend: RAZNO
HERBAFAST - REDUX COMPLEX KREMA
ANTICELULIT TRETMAN ZA GUZU I NOGEHerba-redux™ complex, PRIRODNI anticelulitni liporeduktivni kompleks sinergistički pojačan GHL tripeptidima dubinski prodire do najdubljih delova epidermisa i:  -  OTKLANJA i NAJTVRDOKORNIJI CELULIT -  RAZBIJA MASNE NASLAGE  -  SMANJ..
2.250,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 42 (4 strana)
Celulit