Apotekaonline
Korpa

GRAVIOLA PREMIUM PRAH

GRAVIOLA PREMIUM PRAH
0.00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: BR-5415110
Kupovina: 0
Pregleda: 468

Opis proizvoda

Graviola Premium proizvodi se u visoko kontrolisanim uslovima po najvišim standardima za kvalitet, te s puno pažnje i ljubavi za Vaše potpuno zadovoljstvo i sigurnost. Njeno potvrđeno delovanje veroverovatno blagotvorno delovanje na  imunološki sistem verovatno je tek početak otkrivanja njenog punog potencijala iskorišćenkoji može da bude iskorišćen za dobrobit ljudskog organizma.

100% prirodno:
100% list Graviole u prahu, premium kvalitete iz srca amazonske prašume od autohtonog drveća Graviole sa najvišim udelom annona acetogenina čak 3 sertifikata koji garantuju vrhunski kvalitet od uzgoja, branja, ručno biranih listova, proizvodnje do pakovanja u finalni proizvod: ISO, GMP i HACCP Medicinska plastična ambalaža garantuje čuvanje bioaktivnih sastojaka i kvalitet proizvoda. Pakovanje je opremljeno dozatorom (plastičnom kašičicom) od 1g radi lakše primene praha. Poklopac ima prilago eni otvor za sipanje i grabljenje kašičicom, a sve je zapečaćeno folijom koja obezbe uje vrhunski kvalitet i ispravnost proizvoda Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i obolelima od Parkinsonove bolesti. Osobama koje piju lekove za snižavanje krvnog pritiska ili koje imaju nizak krvni pritisak, savetuje se da ga redovno kontrolišu dok uzimaju Graviolu Premium.

Preporučena upotreba:
Prah Graviole Premium se koristi tako što se umuti u čaši tople (ne vruće) ode, čaja, soka ili jogurta. Zdravim osobama za jačanje imuniteta se preporučuje da uzimaju 1g dnevno, a osobama sa zdravstvenim tegobama, 2 do 3g dnevno, zavisno od težine zdravstvenog stanja. Zbog učinka opuštanja koji Graviola Premium ima, ukoliko se uzima 1g dnevno za jačanje imuniteta, najbolje je prah popiti posle večere, 2-3h pre spavanja. Kod zdravstvenih stanja, 2 do 3g praha je najbolje raspodeliti u manje doze te uzimati 2 do 3 puta dnevno, pre jela. Zbog jakog detoksikacijskog efekta Graviole Premium, savetuje se postepeno povećavanje dnevnog unosa do preporučene dnevne            doze od 3g. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Ukoliko duže vreme koristite Graviolu Premium, savetuje se pauza od 7 do 15 dana nakon svaka tri meseca kontinuirane upotrebe.

Pakovanje:

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.