Apotekaonline
Korpa

ETARSKO ULJE KARANFILIĆA

ETARSKO ULJE KARANFILIĆA
545.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: VITALIA FARM
  • Šifra proizvoda: vitalia-2
Pregleda: 1841

Opis proizvoda

 

 

ETARSKO ULJE KARANFILIĆA

(Caryophylli aetheroleum)
 
Etarsko ulje karanfilića je bezbojna tečnost, karakterističnog mirisa I naljutog ukusa, dobijena destilacijom pomoću vodene pare iz svežih ili osušenih izdanaka karanfilića.
 
Deluje kao snažan antiseptik, antiviralno, antibakterijski I protivgljivično. Ublažava smetnje disajnog sistema (bronhitis), reumatizma, artritisa, probleme sa varenjem I nadimanjem, kao I upalne procese u usnoj šupljini.
 
Preporučuje se:
-          Antiseptično deluje na crevnu floru I stimuliše motoriku organa za varenje.
-          Efikasno je u slučaju prisustva Kandide
-          Stimuliše kontrakcije materice I može se koristiti  dve nedelje pre termina porođaja za harmonizvanja kontrakcija. Korisno je I u slučajubolnih kontrakcija.
 
Način upotrebe:
 
Oralno:

-          Protiv nadimanja I za normalizaciju crevne flore:
1 kap etarskog ulja karanfilića pomešati sa 1-2 kafene kašičice biljnog ulja I piti dva puta dnevno.
 
Masaža:

-          Kod bolnih menstruacija I bolova u mišićima:
3 kapi etarskog ulja karanfilića rastvoriti u 5 ml biljnog ulja I blago masirati
-          Za oralnu higijenu:
1 kap etarskog ulja karanfilića razblažit sa 3-4 kapi biljnog ulja I masirati desni.
 
Mere opreza:
-          Nerazblaženo etarsko ulje karanfilića ne nanositi direktno na kožu.
-          Ne preporučuje se korišćenje etarskog ulja karanfilića kod dece mlađe od 12 godina
-          U slučaju da dođe do iritacije očiu etarskim uljem karanfilića, što pre oči isprati hladnom vodom i po potrebi potražiti pomoć lekara.
-          Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo, o indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 
 
Pakovanje: 10ml

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.