Apotekaonline
Korpa

ETARSKO ULJE ŽALFIJE

ETARSKO ULJE ŽALFIJE
518.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: VITALIA FARM
  • Šifra proizvoda: vitalia-7
Pregleda: 1161

Opis proizvoda

 

 

ETARSKO ULJE ŽALFIJE

 

(Salviae aetheroleum) 
Etarsko ulje žalfije je bistra, žućkasta tečnost, karakterističnog mirisa i ukuas, dobijena destilacijom pomoću vodene pare iz svežih ili osušenih zeljastih delova žalfije.
 
Deluje stimulativno na organizam, umanjuje krvarenje, ublažava upale disajnih organa i grla, deluje kod upale desni i afti. Koristi se za masnu kožu i kosu.
 
Preporučuje se:
-          Kod ublažavanja upale disajnih organa i grla
-          Kod upale desni i upale jajnika
-          Kod ublažavanja simptoma depresije i nervoze
-          Kod glavobolje i vrtoglavice
-          Deluje opuštajuće i smanjuje bol u mišićima
-          Kod masne kože i kose
 
Način upotrebe:
 
Oralno
:
-          Kod hormnalnog poremećaja, PMS:
1-2 kapi etarskog ulja alfije pomešati sa kašičicom biljnog ulja i piti jednom dnevno.
-          Kod depresije, emotivnog šoka:
2 kapi etarskog ulja žalfije nakapati na kocku šećera i uzimati uz svaki obrok.
 
Masaža:
-          Kod PMS
:
2 kapi etarskog ulja žalfije rastvoriti u 2 ml biljnog ulja i koristiti za masažu leđa i donjeg stomaka više puta dnevno
-          Kod suve i ispucale kože:
2 kapi etarskog ulja žalfije pomešati sa 10 ml bademovog ulja, 1 kapi ulja ruže ili mandarine i dobijen smesu paživo nanositi na lice, izbegavajući predeo oko očiju.
 
Mere opreza:
-          Nerazblaženo etarsko ulje žalfije ne nanositi direktno na kožu.
-          Ne preporučuje se korišćenje etarskog ulja žalfije kod trudnica i dece mlađe od 6 godina
-          U slučaju da dođe do iritacije očiu etarskim uljem žalfije, što pre oči isprati hladnom vodom i po potrebi potražiti pomoć lekara.
-          Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo, o indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
 
 

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.