Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Temperatura

Temperatura
BABY AVE PATCH
BABY AVE PATCHOpis proizvoda:Flaster za čelo trenutno pruža osećaj hlađenja deci koja imaju blagu temperaturu. Bezbedan i spreman za upotrebu bez prethodnog stavljanja u frižider ili zamrzivač. Efekat hlađenja traje i do 8 sati nakon lepljenja.  Ne ostavlja lepljive tragove. Može se ko..
396,00 RSD
Brend: OSTALO
IMMUNOTROFINA D
IMMUNOTROFINA D Immunotrofina je dodatak ishrani koji sadrži Beta-glukana i arginin, i predstavlja izvor vitaminima B grupe, vitamin D, i joda.Ove supstance obavljaju važne fiziološke radnje u organizmu:• Vitamini B6, B12 i D doprinose normalnu funkciju imunog sistema...
1.555,00 RSD
Brend: PFIZER
OLY-NAL SPREJ
OLY-NAL SPREJOpis proizvoda:Sprej za nos, hipertoničan rastvor, koji sadrži EctoinTM. 100% prirodan sastojak, dobijen od mikroorganizama koji žive na ekstremno nepovoljnim staništima (npr. gejziri, slana jezera, pustinje).Delovanje: Odčepljuje nos na nežan i pri..
479,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
STOPEROL HYDRA
STOPEROL HYDRAOpis proizvoda:Stoperol hydra je prašak za izradu rastvora za oralnu rehidrataciju dece i odraslih. Predstavlja mešavinu glukoze i elektrolita, kojom se organizmu obezbeđuju minerali i pomaže održavanje odgovarajućeg balansa tečnosti.Formulacija preparata i osmolarn..
865,00 RSD
Brend: ESENSA
TISAL ORIBLETE
Tisal oriblete sadrže suvi ekstrakt cveta lipe, čije sluzi oblažu sluzokožu grla, smiruju upalne procese gornjih disajnih puteva i smanjuju nadražaj na tusigene zone. Otapanjem Tisal oribleta umiruju se upaljeno grlo i suvi, nadražajni kašalj. Ekstrakt cveta lipe sadržan u oribletama pospe&sc..
460,00 RSD
VITACEA IMMUNOGSTRONG KAPSULE
Vitacea Imunostrong je prirodni preparat izuzetno efikasan kod gripa, prehlada i alergija. Sadrži kombinaciju najpoznatijih imunostimulatora. Doprinosi prevenciji gripa i prehlade. Zaustavlja i ublažava sve simptome gripa i prehlade: kijavicu, kašalj, upalu grla i bolove u mišićima. Om..
1.253,00 RSD
BRONHOCEA prašak za oralni rastvor
SNIŽENA CENA -20 %
BRONHOCEA prašak za oralni rastvor
BRONHOCEA prašak za oralni rastvorBuket odabranih biljaka za zdravlje respiratornog sistema + Vitamin CGrip – Prehlada – Kašalj – Bol u grlu - Povišema temperaturaBronhocea je prirodni proizvod sa kombinacijom pažljivo odabranih biljaka (koren belog..
271,20 RSD 339,00 RSD
Brend: EKO SOLAR
KOLOIDNA SREBRNA VODA 5mg/l
Prirodan antibiotik, uspešan u preventivi i borbi protiv svih virusnih i bakterijskih infekcija, pa i novog pandemijskog gripa A H1N1. Akutne bakterijske infekcije, virusne infekcije, upale svih vrsta praćene temperaturom, kao i druga teška oboljenja uspešno su izlečena ovim pre..
772,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)