Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

US PHARMACIA

UNAPREĐENJE ŽIVOTA
Najbolja zdravstvena rešenja u vašem domu
Imajući u vidu ovu misiju, u Litvaniji predstavljamo brendove Gripek, Ibuprom, APAP, Verdin, Herbitassin, Artresan, Inovok i Coldactive.
1993. godine predstavili smo svoj prvi proizvod - APAP, analgetik zasnovan na američkoj formuli, i postali smo jedna od TOP10 kompanija na Litvaniji bez recepta (OTC). Od početka svog rada ovde isporučujemo proizvode nadahnjujući se vodećim svetskim rešenjima u zdravstvu.
Mi smo deo USP Zdrovie - kompanije koja ostaje pokretač trendova na poljskom OTC tržištu tokom 20 godina. U svojoj sopstvenoj laboratoriji, odeljenju za istraživanje i razvoj, proizvodnom pogonu (poznat kao US Pharmacia) i administrativnim odeljenjima, kompanija zapošljava skoro 700 ljudi.
NAŠE VREDNOSTI
1. IZVRSNOST u obavljanju onoga što je najvažnije
2.PROKID KROZ REŠENJA za naše potrošače
3. PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI I RIZIKA pomažući nam da pobedimo
4.OBIČNI SMISLO u svemu što radimo
5.Donoseći RADOST našim POTROŠAČIMA I ZAPOSLENIMA

Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN BRONHIJE I GRLO PASTILE
HERBITUSSIN BRONHIJE I GRLO PASTILEOpis proizvoda:Biljne pastile Herbitussin bronhije i grlo imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, aktivnog i pasivnog pušenja, boravka u prašn..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN BRONHIJE PASTILE
HERBITUSSIN BRONHIJE PASTILEOpisproizvoda:Biljne pastile Herbitussin med i propolis imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, kod aktivnog i pasivnog pušenja, kod boravka u prašnj..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN GRLO PASTILE
HERBITUSSIN GRLO PASTILEOpis proizvoda:Biljne pastile Herbitussin grlo imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, kod aktivnog i pasivnog pušenja, kod boravka u prašnjavim i zadimljenim..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN IMUNOSPREJ
HERBITUSSIN IMUNOSPREJ Opis proizvoda:Herbitussin imunosprej je prirodni preparat koji može imati blagotvorni efekat na sluzokožu usta, grla i disajnih puteva i može povoljno uticati na imuni odgovor organizma kod dece i odraslih.Patentirana formula za sublingvalnu i transbukalnu primenu ..
895,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN MED I PROPOLIS PASTILE
HERBITUSSIN MED I PROPOLIS PASTILEOpis proizvoda:Biljne pastile Herbitussin med i propolis imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, kod aktivnog i pasivnog pušenja, kod boravka u praš..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
PELAVO NOS I SINUSI
PELAVO NOS I SINUSI 120 mlOpis proizvoda:Pelavo Multi 3+ je biljni sirup čija primena doprinosi poboljšanju odgovora organizma na bakterije i viruse. Dejstvo ostvaruje zahvaljujući afričkoj muškatli, koja se koristi kao tradicionalni biljni preparat u tretmanu respiratornih in..
988,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
STOPEROL HYDRA
STOPEROL HYDRAOpis proizvoda:Stoperol hydra je prašak za izradu rastvora za oralnu rehidrataciju dece i odraslih. Predstavlja mešavinu glukoze i elektrolita, kojom se organizmu obezbeđuju minerali i pomaže održavanje odgovarajućeg balansa tečnosti.Formulacija preparata i osmolarn..
865,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
VERDIN LIVER TABLETE
VERDIN LIVER TABLETE A 24Opis proizvoda:Verdin liver je dodatak ishrani koji doprinosi normalnoj funkciji jetre, sekreciji žuči i digestiji masti. Njegova primena se preporučuje nakon unosa veće količine alkohola, teške i masne hrane.Preparat se može koristiti kao pomoć u regeneraciji ć..
772,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
ARTRESAN OPTIMA
ARTRESAN OPTIMA KAPSULEOpisproizvoda:Artresan Optima je prirodni preparat čijom primenom se postižu povoljni efekti na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova. Zahvaljujući svom 10-komponentnom sastavu i inovativnoj, jedinstvenoj Mediflex formuli, preparat olakša..
1.992,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
PELAVO BRONCHI
PELAVO BRONCHI 3+ 120 mlOpis proizvoda:Pelavo Bronchi 3+ je biljni sirup čija primena doprinosi poboljšanju odgovora organizma na bakterije i viruse. Dejstvo ostvaruje zahvaljujući afričkoj muškatli, koja se koristi kao tradicionalni biljni preparat u tretmanu respiratornih infekci..
988,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
PELAVO MULTI 3+
PELAVO MULTI 3+ 120 mlOpis proizvoda:Pelavo Multi 3+ je biljni sirup čija primena doprinosi poboljšanju odgovora organizma na bakterije i viruse. Dejstvo ostvaruje zahvaljujući afričkoj muškatli, koja se koristi kao tradicionalni biljni preparat u tretmanu respiratornih infekci..
0,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
VERDIN ENZYME TABLETE
VERDIN ENZYME TABLETE A 20Opis proizvoda:Verdin enzyme je dodatak ishrani koji predstavlja kombinaciju prirodnih biljnih i životinjskih enzima, uz dodatak probiotika i vlakana, koja doprinosi varenju hrane i olakšava osećaj nadutosti i težine.Verdin enzyme se preporučuje osobama s..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)