Apotekaonline
Korpa

US PHARMACIA

US PHARMACIA - Apoteka Online
Brend: US PHARMACIA
ARTRESAN OPTIMA KAPSULE Opisproizvoda: Artresan Optima je prirodni preparat čijom primenom se postižu povoljni efekti na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova. Zahvaljujući svom 10-komponentnom sastavu i inovativnoj, jedinstvenoj Mediflex formuli, preparat olakšava p..
1.992,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN BRONHIJE I GRLO PASTILE Opis proizvoda: Biljne pastile Herbitussin bronhije i grlo imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, aktivnog i pasivnog pušenja, boravka u prašn..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN BRONHIJE PASTILE Opisproizvoda: Biljne pastile Herbitussin med i propolis imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, kod aktivnog i pasivnog pušenja, kod boravka u prašnj..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN GRLO PASTILE Opis proizvoda: Biljne pastile Herbitussin grlo imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, kod aktivnog i pasivnog pušenja, kod boravka u prašnjavim i zadimljenim..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN IMUNOSPREJ  Opis proizvoda: Herbitussin imunosprej je prirodni preparat koji može imati blagotvorni efekat na sluzokožu usta, grla i disajnih puteva i može povoljno uticati na imuni odgovor organizma kod dece i odraslih. Patentirana formula za sublingvalnu i transbukalnu primenu ..
895,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN MED I PROPOLIS PASTILE Opis proizvoda: Biljne pastile Herbitussin med i propolis imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, kod aktivnog i pasivnog pušenja, kod boravka u praš..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
PELAVO BRONCHI 3+ 120 ml Opis proizvoda: Pelavo Bronchi 3+ je biljni sirup čija primena doprinosi poboljšanju odgovora organizma na bakterije i viruse. Dejstvo ostvaruje zahvaljujući afričkoj muškatli, koja se koristi kao tradicionalni biljni preparat u tretmanu respiratornih infekci..
988,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
PELAVO MULTI 3+ 120 ml Opis proizvoda: Pelavo Multi 3+ je biljni sirup čija primena doprinosi poboljšanju odgovora organizma na bakterije i viruse. Dejstvo ostvaruje zahvaljujući afričkoj muškatli, koja se koristi kao tradicionalni biljni preparat u tretmanu respiratornih infekcija. ..
988,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
PELAVO NOS I SINUSI 120 ml Opis proizvoda: Pelavo Multi 3+ je biljni sirup čija primena doprinosi poboljšanju odgovora organizma na bakterije i viruse. Dejstvo ostvaruje zahvaljujući afričkoj muškatli, koja se koristi kao tradicionalni biljni preparat u tretmanu respiratornih in..
988,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
STOPEROL HYDRA Opis proizvoda: Stoperol hydra je prašak za izradu rastvora za oralnu rehidrataciju dece i odraslih. Predstavlja mešavinu glukoze i elektrolita, kojom se organizmu obezbeđuju minerali i pomaže održavanje odgovarajućeg balansa tečnosti. Formulacija preparata i osmolarn..
865,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
VERDIN ENZYME TABLETE A 20 Opis proizvoda: Verdin enzyme je dodatak ishrani koji predstavlja kombinaciju prirodnih biljnih i životinjskih enzima, uz dodatak probiotika i vlakana, koja doprinosi varenju hrane i olakšava osećaj nadutosti i težine. Verdin enzyme se preporučuje osobama sa otež..
891,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
VERDIN LIVER TABLETE A 24 Opis proizvoda: Verdin liver je dodatak ishrani koji doprinosi normalnoj funkciji jetre, sekreciji žuči i digestiji masti. Njegova primena se preporučuje nakon unosa veće količine alkohola, teške i masne hrane. Preparat se može koristiti kao pomoć u regeneraciji ć..
772,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)