Apotekaonline
Korpa

Preparati sa medom, matičnim mlečom i propolisom

Preparati sa medom, matičnim mlečom i propolisom
Brend: FOREVER
FOREVER BEE POLLENOpis proizvoda:Forever Bee Pollen®Polen je plodni prah cveća. Pčele ga sakupljaju i odnose u svoje košnice za hranu. Bez polena ne bi postojale biljke, drveće i cveće. Čak i mi zavisimo od njega. U posebno dizajniranim sabirnim posudama od nerđajućeg čelika sakuplj..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER BEE PROPOLISOpis proizvoda:Kada pomislimo na pčele, najpre nam padnu na um med i polen. Ali još je jedna materija od velike važnosti a to je propolis, kog čini lepljiva smola koju izlučuje drveće. Pčele sakupljaju i metabolišu propolis, a potom njime oblažu svoje koš..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER DAILYOpis proizvoda:Forever Daily™ Vitamini i minerali sa AOS Complex-omOva formula predstavlja revolucionarni sistem unosa hranljivih materija i kreirana je u kombinaciji sa Forever Living originalnim aloja oligosaharidnim (AOS) kompleksom. Forever Forever Daily™..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER IMMUBLENDOpis proizvoda:Forever ImmuBlendTM je dodatak ishrani za poboljšanje imuniteta i predstavlja potporu svih aspekata funkcionisanja imunog sistema, od prve do poslednje odbrambene linije. Svaki od sastojaka naše originalne mešavine je posebno odabran zbog odlu..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ROYAL JELLY​Opis proizvoda:Matični mleč je mlečno izlučenje dobijeno iz ždrela pčele radilice. Ova pčelinja "super hrana" posebno je pomešana s enzimima i daje se za hranu svakoj pčeli predodređenoj da postane matica. To je ekskluzivna hrana matice tokom njenog plodnog ž..
0,00 RSD
Brend: OSTALO
IMMUNOWILLOpis proizvoda:Immunowill je dodatak ishrani za jačanje odbrambene sposobnosti organizma.Dodatak ishrani za jačanje odbrambene sposobnosti organizmaSavetuje se u periodima povećane izloženosti bolestimaSastav:Suvi ekstrakt ploda acerole sa min 25% vitamina C –..
492,00 RSD
Propolki pastile sa alojom, đumbirom i uljem limunove trave. Dijetetski suplement. Sadrže vitamin C. Sadrže šećer.Jedna pastila sadrži 1% (35mg) deproteinizovanog. standardizovanog ekstrakta Propolis STAMFI*, 20mg vitamina C (33.3% RDA-preporučenog dnevnog unosa).  Propolis STAM..
322,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CHROME COMPLEXOpis proizvoda:Biofar Chrome Complex je dodatak ishrani koji pomaže u održavanju normalne količine glukoze u krvi. Hrom je mikroelement koji spada u neophodne za život i normalno funkcionisanje organizma, budući da ulazi u sastav mnogih enzima. Naučn..
307,74 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR CHROME ORGANIQUEOpis proizvoda:Naučno je dokazano da hrom učestvuje u regulaciji nivoa glukoze u krvi,pa se njegov nedostatak pripisuje pojavi dijabetesa kod starijih osoba.Sastav:Hrom 100mcg Cink 15mg Mangan 2mg Vit A 800mcg B1  1.4mg B2  1.6mg Niacin ..
307,74 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA BEE POWER – Matični mlečOpis proizvoda:Proizvod koji sadrži matičnu mleč , izvanredni prirodni izvor vitamina, mineralnih materija, belančevina i aminokiselina. Preporučuje se svim uzrastima za jačanje imuniteta. više energije i vitalnosti.Matičnu mleč..
1.772,00 RSD
Brend: CALIVITA
HROM SELEN - tablete Opis proizvoda: Smanjenje apetita je velika pomoć ljudima koji su na dijeti radi smanjenja telesne težine. Citrimax&Chromium proizvod sadrži dva aktivna sastojka, koji postižnu tačno to: hidroksilimunska kiselina (HCA) iz biljke Garcinia cambogia sprečava pretvaran..
2.399,00 RSD
GE 132+ NATURAL 30 KAPSULA
TOP -15 %
Dodatak terapiji kod malignih oboljenja, oboljenja srca i krvnih sudova, šećerne bolesti, hroničnih bolestpluća.Kada koristiti GE132+Natural? GE132+Natural se preporučuje kao dodatak redovnoj terapiji osobama obolelih od oboljenja srca i krvnih sudova, malignih bolesti, šećerne boles..
3.899,00 RSD 4.610,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 70 (6 strana)