• ROYAL- MATIČNI MLEČ I ALOJA

ROYAL - matični mleč i Aloja - nova, unapređena formula bez šećera i veštačkih zaslađivača na bazi svetski jedinstvenog patenta: napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča.

Jedna kombinacija sa dva vrhunska svojstva:

  • živimo zdravije
  • uživajmo u vrhunskom prirodnom napitku

Razviti zdravu naviku nikada nije bilo jednostavnije. Zamenite obojene i zaslađene napitke koje kupujete sebi i svojoj porodici, najzdravijim sastojcima koje pruža priroda:

  • matični mleč - sinonim zdravlja, rasta, jačanja i dugog života
  • aloja vera - najpopularniji dodatak hrani u modernom svetu
  • narandža - prirodna aroma, bez hemijskih dodataka
  • ksilitol - veoma vredni prirodni zaslađivač koji štiti naše zdravlje

Dovoljno je doneti odluku i probati ROYAL, a on će sam za samo mesec dana postati Vaša najzdravija navika. Royal - ukusnjii od drugih dodataka hrani i zdraviji od drugih sokova.

Matični mleč:
Matični mleč je izuzetna hranljiva materija koju karatkeriše raznovrsnost sastava. On ima sve supstance koje se moraju naći u našoj ishrani: aminokiseline, vitamine, minerali, nezasićene masne kiseline. Sadrži 18 vrsta amninokiselina, od čega 8 esencijalnih, bez kojih naše telo ne može i koje moramo unositi hranom. Sadrži A, C, D i E vitamine a posebno je bogat vitaminima B kompleksa (vitamin B-5 i vitamina B-6 se nalaze u značajnoj koncentraciji).
Često se kaže da je matični mleč predstavnik čitavog mendeljejevog sistema zbog različitosti minerala u njegovom sastavu, a međunjima se nalaze čak i plemeniti metali (na primer zlato) čije postojanje u mleču nauka do danas ne može da objasni na pravi način. Jedini je prirodni izvor Acetil-holina u čistom obliku. Kombinacija paroteina i pantontenske kiseline po mišljenju naučnika može objasniti dugi život pčele matice koja hranići se isključivo mlečom produži svoj život za više od 50 puta u odnosu na pčele radilice. Cena matičnog mleča, osim njegove čistoće i stabilnosti, danas se određuje i na bazi 10-Hydroxy-2-Decenoic Acid (10-HDA ili Royal Gelly Acid). U pitanju je kiselina koja se u prirodi nalazi isključivo u matičnom mleču, a čije delovanje naučnici povezuju sa najtežim oboljenjima današnjice.

Matični mleč koji se koristi u Royal je izuzetne čistoće i kvalieta, a njegovu punu vrednost garantuje proces liofilizacije, kojim je uspešno otsratranjena voda iz sastava Matičnog mleča i time njegova biološka aktivnost produžena sa 48h na mnogo duži period.

Aloja:
Aloe Vera je izuzetna biljka, koja je poslednjih godina ponovo stekla veliku popularnost. Ona sadrži preko 200 korisnih sastojaka: vitamini A, C, E, B, minerali i oligoelementi (natrijum, kalijum, kalcijum, magnezijum, bakar, cink, hrom...), enzimi:16 enzima iz grupe proteaza, amilaza, lipaza. Aloja sadrži i glukozu te deluje antidijabetično, a šećer carisin ima određena antivirusna dejstvo što ovu biljku čini izuzetnom. Od sastojaka Aloje mogu se izdvojiti i saponini – čistači sa antiseptičnim svojstvima, salicilna kiselina koja ima antibakterisko dejstvo.

Njena lekovitost se spominje još u Starom zavetu, 6000 god. p.n.e., a prvi recepti datiraju iz Mesopotamije, tačnije nađeni su na glinenim tablicama (2200 god. pre Hrista). Nema civilizacije koja ne hvali blagotvorna dejstva ove biljke. a danas se Aloe Vera nalazi na vhu liste od preko 30.000 registrovanih biljaka, hranljivih i lekovitih za ljudsku vrstu. Sadrži skoro sve prirodne sastojke neophodne za normalalno održavanje svih biohemijskih procesa i vitalnih funkcija našeg organizma zbog cega je nazivaju i „kraljicom lekovitih biljaka“.

Ksilitol:
Ksilitol je alkoholni šećer koji se prirodno nalazi u različitim vrstama voća i povrća (šljivama, jagodama, malinama, zelenoj salati) i u drvetu breze, a u našem organizmu nastaje kao međuproizvod u metabolizmu glukoze. Slatkog je ukusa, intenziteta sličnog šećeru (saharozi).

Ksilitol ima relativno nisku kalorijsku vrednost (oko 40% nižu od šećera), glikemijiski indeks od 7 (npr.kuhinjski šećer-saharoza ima indeks 100), pa je stoga pogodan za upotrebu i osobama obolelim od dijabetesa.

Zbog čega je ROYAL najomiljeniji napitak u milionima porodica u celoj Evropi:
1)  ROYAL sadrži čist matični mleč koji ne izaziva nikakave alergijske reakcije i nema nikakve kontraindikacije
2)  ROYAL je proizveden na bazi liofilizovanog oblika matičnog mleča koja garantuje njegovu punu vrednost, baš kao da je samo pre nekoliko trenutaka izvađen iz košnice
3)  ROYAL je jednostavno i brzo pripremiti u čaši (2 kašičice-merice, na 200 ml) ili u flaši (1 kašičica-merica na svakih 100ml vode)
4)  ROYAL je ukusniji od svih drugih napitaka i svi u porodici ga obožavaju
5)   za ROYAL nam ne treba dodatnog novca, kao za druge dodatke ishrani

Odlučićemo da kupujemo ukusan i prirodni sok od narandže, a sav matični mleč, aloja vera i ksilitol koji sadrži ROYAL će nam biti čist bonus.

Sadržaj pakovanja ROYAL 750 dovoljan je za 17 litara zdravog i ukusnog napitka.

Način upotrebe:
Preporučena dnevna količina je tri puta po dve merice ( 1 merica = 4.5 g)  rastvorene u 200 ml vode. Prah je potrebno dobro promešati , otopiti i onda kao napitak popiti. Uvek je potebno upotrebljavati suvu priloženu mericu za doziranje.

Pakovanje: 750 grama

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

ROYAL- MATIČNI MLEČ I ALOJA

  • Brend: BLUVELA
  • Šifra: BR- 91
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 3.289,00 din


Tagovi: royal, maticni, mlec, aloja, napitak, narandza, ksilitol