Apotekaonline
Korpa

ROYAL- MATIČNI MLEČ I ALOJA

ROYAL- MATIČNI MLEČ I ALOJA
3,289.00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: BLUVELA
 • Šifra proizvoda: BR- 91
Pregleda: 1300

Opis proizvoda

ROYAL - matični mleč i Aloja - nova, unapređena formula bez šećera i veštačkih zaslađivača na bazi svetski jedinstvenog patenta: napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča.

Jedna kombinacija sa dva vrhunska svojstva:

 • živimo zdravije
 • uživajmo u vrhunskom prirodnom napitku

Razviti zdravu naviku nikada nije bilo jednostavnije. Zamenite obojene i zaslađene napitke koje kupujete sebi i svojoj porodici, najzdravijim sastojcima koje pruža priroda:

 • matični mleč - sinonim zdravlja, rasta, jačanja i dugog života
 • aloja vera - najpopularniji dodatak hrani u modernom svetu
 • narandža - prirodna aroma, bez hemijskih dodataka
 • ksilitol - veoma vredni prirodni zaslađivač koji štiti naše zdravlje

Dovoljno je doneti odluku i probati ROYAL, a on će sam za samo mesec dana postati Vaša najzdravija navika. Royal - ukusnjii od drugih dodataka hrani i zdraviji od drugih sokova.

Matični mleč:
Matični mleč je izuzetna hranljiva materija koju karatkeriše raznovrsnost sastava. On ima sve supstance koje se moraju naći u našoj ishrani: aminokiseline, vitamine, minerali, nezasićene masne kiseline. Sadrži 18 vrsta amninokiselina, od čega 8 esencijalnih, bez kojih naše telo ne može i koje moramo unositi hranom. Sadrži A, C, D i E vitamine a posebno je bogat vitaminima B kompleksa (vitamin B-5 i vitamina B-6 se nalaze u značajnoj koncentraciji).
Često se kaže da je matični mleč predstavnik čitavog mendeljejevog sistema zbog različitosti minerala u njegovom sastavu, a međunjima se nalaze čak i plemeniti metali (na primer zlato) čije postojanje u mleču nauka do danas ne može da objasni na pravi način. Jedini je prirodni izvor Acetil-holina u čistom obliku. Kombinacija paroteina i pantontenske kiseline po mišljenju naučnika može objasniti dugi život pčele matice koja hranići se isključivo mlečom produži svoj život za više od 50 puta u odnosu na pčele radilice. Cena matičnog mleča, osim njegove čistoće i stabilnosti, danas se određuje i na bazi 10-Hydroxy-2-Decenoic Acid (10-HDA ili Royal Gelly Acid). U pitanju je kiselina koja se u prirodi nalazi isključivo u matičnom mleču, a čije delovanje naučnici povezuju sa najtežim oboljenjima današnjice.

Matični mleč koji se koristi u Royal je izuzetne čistoće i kvalieta, a njegovu punu vrednost garantuje proces liofilizacije, kojim je uspešno otsratranjena voda iz sastava Matičnog mleča i time njegova biološka aktivnost produžena sa 48h na mnogo duži period.

Aloja:
Aloe Vera je izuzetna biljka, koja je poslednjih godina ponovo stekla veliku popularnost. Ona sadrži preko 200 korisnih sastojaka: vitamini A, C, E, B, minerali i oligoelementi (natrijum, kalijum, kalcijum, magnezijum, bakar, cink, hrom...), enzimi:16 enzima iz grupe proteaza, amilaza, lipaza. Aloja sadrži i glukozu te deluje antidijabetično, a šećer carisin ima određena antivirusna dejstvo što ovu biljku čini izuzetnom. Od sastojaka Aloje mogu se izdvojiti i saponini – čistači sa antiseptičnim svojstvima, salicilna kiselina koja ima antibakterisko dejstvo.

Njena lekovitost se spominje još u Starom zavetu, 6000 god. p.n.e., a prvi recepti datiraju iz Mesopotamije, tačnije nađeni su na glinenim tablicama (2200 god. pre Hrista). Nema civilizacije koja ne hvali blagotvorna dejstva ove biljke. a danas se Aloe Vera nalazi na vhu liste od preko 30.000 registrovanih biljaka, hranljivih i lekovitih za ljudsku vrstu. Sadrži skoro sve prirodne sastojke neophodne za normalalno održavanje svih biohemijskih procesa i vitalnih funkcija našeg organizma zbog cega je nazivaju i „kraljicom lekovitih biljaka“.

Ksilitol:
Ksilitol je alkoholni šećer koji se prirodno nalazi u različitim vrstama voća i povrća (šljivama, jagodama, malinama, zelenoj salati) i u drvetu breze, a u našem organizmu nastaje kao međuproizvod u metabolizmu glukoze. Slatkog je ukusa, intenziteta sličnog šećeru (saharozi).

Ksilitol ima relativno nisku kalorijsku vrednost (oko 40% nižu od šećera), glikemijiski indeks od 7 (npr.kuhinjski šećer-saharoza ima indeks 100), pa je stoga pogodan za upotrebu i osobama obolelim od dijabetesa.

Zbog čega je ROYAL najomiljeniji napitak u milionima porodica u celoj Evropi:
1)  ROYAL sadrži čist matični mleč koji ne izaziva nikakave alergijske reakcije i nema nikakve kontraindikacije
2)  ROYAL je proizveden na bazi liofilizovanog oblika matičnog mleča koja garantuje njegovu punu vrednost, baš kao da je samo pre nekoliko trenutaka izvađen iz košnice
3)  ROYAL je jednostavno i brzo pripremiti u čaši (2 kašičice-merice, na 200 ml) ili u flaši (1 kašičica-merica na svakih 100ml vode)
4)  ROYAL je ukusniji od svih drugih napitaka i svi u porodici ga obožavaju
5)   za ROYAL nam ne treba dodatnog novca, kao za druge dodatke ishrani

Odlučićemo da kupujemo ukusan i prirodni sok od narandže, a sav matični mleč, aloja vera i ksilitol koji sadrži ROYAL će nam biti čist bonus.

Sadržaj pakovanja ROYAL 750 dovoljan je za 17 litara zdravog i ukusnog napitka.

Način upotrebe:
Preporučena dnevna količina je tri puta po dve merice ( 1 merica = 4.5 g)  rastvorene u 200 ml vode. Prah je potrebno dobro promešati , otopiti i onda kao napitak popiti. Uvek je potebno upotrebljavati suvu priloženu mericu za doziranje.

Pakovanje: 750 grama

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).