Apotekaonline
Korpa

Sredstva za dezinfekciju

Sredstva za dezinfekciju
Brend: NivAAnSi
ANTIBAKTERIJSKI GEL ZA SUVO PRANJE RUKUOpis proizvoda:Gel za „suvo“ pranje i dezinfekciju ruku bez upotrebe sapuna i porebe za ispiranjem. Pogodan za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju ruku, posebno u prilikama ograničenog pristupa vodi i sapunu i vanrednim potrebama za dezinfekcijom-putovanja, pos..
250,00 RSD
Brend: ESENSA
Dr Plant Aseptan clean Air spray je sredstvo za dezinfekciju i čišćenje svih vrsta klima uređaja. Upotrebom spreja uklanjaju se prašina, spore bakterija i gljivica, virusi, alergeni i neutrališu svi neprijatni miris. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Pre prve upotrebe, skinuti zašti..
427,00 RSD
Brend: ESENSA
ALKOSEPTOL 70% RASTVOR Opis proizvoda: Alkoseptol 70 rastvor je sredstvo za dezinfekciju kože, rana i predmeta pakovano u bocu sa kapaljkom. Sastav: Alkohol, voda. Preporučuje se: za dezinfekciju kože, rana i predmeta kao deo kućne ili putne apoteke Delovanje: Alkohol omogućava brzu ..
190,00 RSD
Brend: ESENSA
Sredstvo za dezinfekciju kože, rana i predmeta pakovano u bocu sa kapaljkom ili sprej bocu radi lakše primene. SASTAV: Alkohol, voda. PAKOVANJE: 100ml..
189,00 RSD
Brend: ESENSA
ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN OCEANSredstvo za dezinfekciju i temeljno pranje kože ruku i tela. Formulisan na bazi benzalkonijum hlorida, efikasno uništava 99,9% bakterija. Ne isušuje kožu, čuva njenu prirodnu vlažnost i ne narušava njenu prirodnu pH vrednost.Nakon pranja koža ostaje glatka i meka. Sa..
237,00 RSD
Brend: ESENSA
ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN OCEAN, 500mLDr Plant antibakterijski tečni sapun Ocean predstavlja sredstvo za dezinfekciju i temeljno pranje kože ruku i tela. Formulisan na bazi benzalkonijum hlorida, efikasno uništava 99,9% bakterija. Ne isušuje kožu, čuva njenu prirodnu vlažnost i ne narušava n..
150,00 RSD
Brend: Panonija
SERTIFIKOVAN QMS PREMA ISO 9001 I HACCP SISTEM                     Sredstvo za dezinfekciju ruku, radnih površina, radnog pribora, hladnjaka, rublja i instrumenata koji nisu medicinska sredstva. ASEPSSastav: 5% Benzalkonium ChlorideŠirok..
250,00 RSD
Brend: OSTALO
SERTIFIKOVAN QMS PREMA ISO 9001 I HACCP SISTEM                     Sredstvo za dezinfekciju ruku, radnih površina, radnog pribora, hladnjaka, rublja i instrumenata koji nisu medicinska sredstva. ASEPSSastav: 5% Benzalkonium ChlorideŠirok sp..
0,00 RSD
Brend: OSTALO
BARIJERA ZA DEZINFEKCIJU OBUCEOpis proizvoda:Sa našom barijerom za dezinfekciju obuće, bićete sigurni da je Vaša obuća sigurna i dezinfikovana.Način upotrebe:Postavite barijeru pred ulaz u Vaš prostor. U barijeru sipati 100ml tečnosti za dezinfekciju.Nagaziti barijeru sa oba stopala i zadržati 3-5 s..
0,00 RSD
Brend: CLINELL
CLINELL CW200 - Maramice za dezifekcijuOpis proizvoda:Clinell univerzalne maramice su proizvod koji objedinjuje čišćenje i dezinfekciju ruku, površina i opreme. Natopljene jedinstvenom, patentiranom antimikrobnom formulom, one se mogu koristiti kao dezificijens, deterdžent I maramice za ruke zamenju..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)