Apotekaonline
Korpa

Kamen u bubregu

DR CUBANO- PVM PLUS KAPSULE
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: DR CUBANO
DR CUBANO- PVM PLUS KAPSULE
Dr cubano- pvm plus kapsule je dijetetski suplement prirodnog porekla koji u svom sastavu sadrži 250mg semena Moringe i 250mg lista Moringe i idealan je dodatak ishrani. Oblik kapsule koji olakšava njegovu upotrebu, garantujući kvalitet, bezbednost i efikasnost koja je potrebna. PVM Plus je jed..
1.494,00 RSD 1.980,00 RSD
Brend: PROTOPHARMA
PHYTOREN - Preparat za zdravlje bubrega i urinarnog sistema 100 tableta
Phytoren - preparat za zdravlje bubrega i urinarnog sistema ima antioksidativno, antiinflamatorno, diuretičko, spazmolitično i renoprotektivno dejstvo.PHYTOren preporučuje se kod:Postojeća kalkuloza u bubrezima i urinarnom sistemu.Hronične bolesti bubrega.Infekcije urinarnog sistema.PHYTOren ima:Ant..
5.098,00 RSD
ORIGANO ULJE
SNIŽENA CENA -34 %
Brend: OSTALO
ORIGANO ULJE
Prirodni antibiotik, antivirotik i antimikotik, 100% organsko ulje iz divljeg mediteranskog origana.Origano je dijetetski proizvod odličan za "čišćenje" ljudskog organizma od bakterija, virusa, gljivica, pa se kao takav preporučuje za prevenciju i terapiju bolesti koje su izazva..
1.504,80 RSD 2.280,00 RSD
pH Bazo Balans
SNIŽENA CENA -21 %
pH Bazo Balans
pH Bazo BalansOptimalan pH balans - Snažan imunitet – Zdravi bubrezi – Jake kostipH BazoBalans prašak sadrži minerale u obliku soli limunske kiseline – alkalne citrate (magnezijum-citrat, kalijum-citrat, cink-citrat, bakar-citrat) i vitamin B6.Alkalni citratiiz pH BazoBalans praška pomažu u očuvanju..
628,05 RSD 795,00 RSD
Brend: HERBA SVET
NEFROVIT KAPI
Sastav: Pirrus communis, Taraxaci radix, Solidaginis herba, Equiseti herba, Betulae folium, Tropeolum herba.Primena : Nefritis (upala bubrega), cystitis (upala mokraćne bešike), infekcije mokraćnih puteva (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus), uremija (trovanje mok..
991,00 RSD
Avebrusnica Active Avebrusnica Active
SNIŽENA CENA -25 %
Avebrusnica Active
Avebrusnica je preparat koji je prirodni antibiotic, jer sprečava prijanjanjebakterija za zidove sluznica u organizmu.Koristi se kod urinarnih infekcija, a potvrđeno je I njeno dejstvo protiv Ešerihijecoli I drugih patogenih bakterija koje izazivaju infekcije u mokraćnim putevima...
531,00 RSD 708,00 RSD
UROBITRAT INSTANT ČAJ
KADA SE UROBITRAT® UPOTREBLJAVA? Urobitrat® je napitak prijatnog ukusa koji se može upotrebljavati svakodnevno, kao dodatak ishrani, radi pospešivanja izlučivanja tečnosti iz organizma, čime se eliminišu štetni produkti metabolizma i ispiraju mokraćni putevi. Posebno se..
497,00 RSD
UROSEPTIC FORTE KAPSULE - Preparat za urinarne infekcije
SNIŽENA CENA -20 %
Brend: NATURALAB
UROSEPTIC FORTE KAPSULE - Preparat za urinarne infekcije
Uroseptic forte® - Vaš saveznik u borbi protiv urinarnih infekcijaUroseptic forte® je prirodni uroantiseptik koji pruža pravo rešenje za akutne i ponavljane urinarne infekcije. Njegove aktivne komponente deluju direktno antimikrobno i bakteriostatski u urinarnom traktu, pružajući efikasnu zaštitu.Je..
720,00 RSD 900,00 RSD
Brend: RAZNO
ZODEKS ČAJ
DEJSTVO: Zodeks sadrži mešavinu usitnjeninh biljnih droga sa uroantiseptičnim i diuretskim dejstvom. Povećano izlučivanje mokraće povoljno utiče na ishod zapaljenja mokraćnih puteva i pomaže kod tegoba izazvanih bubrežnim kamencem. Pored toga, bolje ispiranje mokraćnih kanala i bešike..
1.400,00 RSD
ZODEKS ČAJ 140g
ZODEKS ČAJ 140gDEJSTVO: Zodeks sadrži mešavinu usitnjeninh biljnih droga sa uroantiseptičnim i diuretskim dejstvom. Povećano izlučivanje mokraće povoljno utiče na ishod zapaljenja mokraćnih puteva i pomaže kod tegoba izazvanih bubrežnim kamencem. Pored toga, bolje ispiranje mokraćnih kan..
2.500,00 RSD
Brend: AMER PROM
AMER ČAJ
AMER ČAJ je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uroge-nitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata ..
515,00 RSD
BILJNA MEŠAVINA 1
BILJNA MEŠAVINA 1 – kod upale bešikeDelovanje:Deluje kao prirodan uroantiseptik i omogućava pravilno funkcionisanje i pražnjenje bešike.Sastav:Betulae folium, Basilica herba, Serpylii herba, Polygoni avicularis herba, Equiseti herba, Millefolii herba, ..
369,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)