Apotekaonline
Korpa

DEVITAL JUNIOR - Preparat za za pravilan razvoj kostiju i zuba

DEVITAL JUNIOR - Preparat za za pravilan razvoj kostiju i zuba
525,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: MAX MEDICA
 • Šifra proizvoda: 2023

Opis proizvoda

Da li ste znali da je vitamin D izuzetno važan za rast i razvoj vašeg deteta?

Ali šta se dešava kada nema dovoljno sunčanih dana ili kada vaša beba ne izlazi napolje toliko često? Ne brinite, tu je Devital Junior da pomogne!

Ova jedinstvena formula sadrži optimalnu dozu vitamina D3 koja će doprineti normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfata, neophodnih za zdrave kosti, zube i mišiće kod vašeg deteta. Ali to nije sve! Devital Junior takođe pomaže u održavanju pravilne funkcije imunog sistema, čime se smanjuje rizik od raznih infekcija.

Devital Junior je posebno važan za prevremeno rođene bebe, odojčad i decu u mesecima sa manje sunčanih dana. Takođe, preporučuje se deci koja borave u kolektivu i deci sa genetskom predispozicijom za razvoj alergija ili autoimunih bolesti.

Preporučuje se primena Devital Junior-a kod odojčadi od 8. dana nakon rođenja do navršene 1. godine, kako bi se obezbedio pravilan rast i razvoj kostiju, mišića i zuba. Takođe, ovaj proizvod je posebno važan za decu koja imaju genetsku predispoziciju za razvoj alergija ili autoimunih bolesti.

Koje su osnovne uloge vitamina D kod beba i dece?

 • Pravilan rast i razvoj kostiju, očuvanje koštane mase i prevencija rahitisa.
 • Pravilna mineralizacija zuba i očuvanje njihove normalne strukture i funkcije.
 • Pravilna funkcija imunog sistema.
 • Pravilna funkcija mišića, očuvanje mišićnog tonusa i prevencija razvoja hipotonije.
 • Smanjenje umora i razdražljivosti, kvalitetniji i duži san.
 • Umirenje akutnih i hroničnih upalnih procesa.

Do kojih poremećaja može doći kod dece usled nedostatka vitamina D?

Rizik od nedostatka vitamina D kod odojčadi i dece je povećan, a najizraženiji je do 3. godine starosti deteta, kao i u periodu intenzivnog rasta kod dece predškolskog uzrasta i u pubertetu.

Najčešća posledica nedostatka vitamina D kod dece je rahitis. Rahitis je bolest do koje dolazi zbog neadekvatne mineralizacije kostiju, usled poremećaja u metabolizmu kalcijuma i fosfata. Tada dolazi do razmekšavanja koštanog tkiva i kosti postaju mnogo osetljivije, zbog čega se lako savijaju i lome. U kliničkoj slici rahitisa dominiraju skeletni deformiteti, razmekšavaju se kosti lobanje, kasnije se zatvara fontanela, a kasni i izbijanje mlečnih zubića, koji su usled nedovoljnog razvoja zubne gleđi i dentina, kasnije skloni nastanku karijesa. Kada dete počinje da sedi, uočavaju se deformiteti kičme, a pri prvim koracima i deformiteti nogu u obliku slova O ili X. 

Sastav Devital Junior za rast i razvoj:

Vitamin D3 10 μg (400 IU).

Način upotrebe:

1 twist-off kapsula dnevno. Twist-off kapsula omogućava bezbedno, jednostavno i precizno doziranje.

Pakovanje:

30 twist-off kapsula.

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).