Apotekaonline
Korpa

Camille Snail Gel 250ml

Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Nema u proizvodnji
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
Camille Snail Gel 250ml
1,749.00 RSD
  • Lager: Nema u proizvodnji
  • Brend: MEDISANA
  • Šifra proizvoda: 20160025
Pregleda: 2842

Opis proizvoda

Prirodan gel na bazi ekstrakta puževe sluzi, belgijske proizvodnje, broj 1 u Evropi. 

1. Eliminiše sitne bore oko očiju
2. Uklanja akne i ožiljke
3. Smanjuje ožiljke
4. Smanjuje bore
5. Smanjuje hiperpigmentaciju
6. Uklanja strije

Camille Pužev Gel je zbog snažne regenerišuće formule sa ekstraktom puža, jedan od najprodavanijih proizvoda u Evropi. Sadrži ekstrakt puževog gela kao osnovni sastojak, obogaćen Aloe Verom i može se koristiti na celom telu (licu, dekolteu, rukama, nogama...) kako žene tako i muškarci. Ova efikasna formula razvijena je da bi se vidno poboljšao izgled kože sa ožiljcima, bubuljicama, flekama i strijama. Odlično deluje na zrelu kožu, tako što ublažava bore, sužava pore i sprečava pojavu novih, daje koži noviji, zdraviji i zategnutiji izgled.

Priča o Camille Puževom Gel-u

Pre mnogo godina,  stari Grci i Rimljani koristili su puževe za iscelenje i zarastanje rana i smirivanje infekcija. U nekoj bližoj istoriji, lekari specijalizovani za zarastanje rana, savetovali su svojim pacijentima da uzmu puževe iz prirode i puste ih kako bi puzili po njihovim ranama (to se i danas savetuje na pr. posle nekih plastičnih operacija). Sluz (gel) koju puževi ostavljaju iza sebe ima neverovatan efekat izlečenja i zacelenja rana i ožiljaka. Isti ekstrakt, puž koristi za regeneraciju svoje oštećene kućice, pa su lekari došli do zaključka da ovaj sastojak na isti način deluje i na regeneraciju ljudske kože. Kompleksna kombinacija aktivnih sastojaka sluzi puža sadrži alantoin, elastin, kolagen, vitamine, minerale i prirodnu glikolnu kiselinu koja kao piling deluje na stare, oštećene ćelije kože i obnavlja ih na potpuno prirodan način. Danas ovaj gel ima široku primenu u sprečavanju kožnih bolesti, pa je našao svoje tržište ne samo u Evropi, nego širom sveta, gde obara sve rekorde prodaje za kozmetičke proizvode tog tipa.

Kako Camille Pužev Gel deluje?

1. Sitne bore oko očiju će se smanjiti upotrebom Camille Puževog Gela. One će postati pliće a samim tim manje vidljive. Sprečava nastanak novih bora.
2. Izgled ožiljaka i akni biće poboljšan upotrebom Camille Puževog Gela dva puta dvnevno. Vaša koža će biti glatka i zdrava.
3. Camille Pužev Gel će pomoći da se vaši ožiljci smanje. Ožiljci će biti manje vidljivi, a koža će biti glatka. Vaša koža će izgledati mnogo zdravije a ožiljci i hrapavost će biti vidno smanjeni.
4. Bore će se smanjiti tokom upotrebe Camille Puževog Gela. One će postati pliće i manje vidljive. Pored toga sto smanjuje posotjeće sprečava pojavu novih bora.
5. Hiperpigmentacija će biti manje izražena sa upotrebom Camille Puževog Gela. Pigmentacija će biti smanjena i vaša koža će izgledati mnogo zdravije.
6. Camille Pužev Gel se može koristiti na svim delovima tela. Na primer, na mestima gde su se pojavile strije. Strije će postati manje vidljive, a vaša koža će biti glatka.

Upotreba Camille Puževog Gel-a

Camille Pužev Gel nema neželjena dejstva, koža ga veoma dobro podnosi i namenjen je celom telu. Nakon što očistite lice ili kožu, preporučuje se upotreba dva puta dnevno, ujutru i uveče. Redovnom negom sa Camille Puževim Gelom možete veoma brzo videti i osetiti rezultate na vašoj oštećenoj i iziritiranoj koži. Zbog izuzetne delotvornosti Camille Pužev Gel obnavlja ćelije, pa ćete osetiti blago i prijatno smirenje. Pomoću Camille Puževog Gela možete rešiti svaki problem vaše kože.

10 razloga zašto da upotrebljavate Camille Pužev Gel:

1.   Snažna regenerišuća formula
2.   Najpovoljnija cena za pužev gel
3.   Idealan za celo telo i sve tipove kože
4.   Uklanja akne i ožiljke od bubuljica
5.   Uklanja bore i sitne bore oko očiju
6.   Uklanja strije
7.   Smanjuje ožiljke
8.   Smanjuje pigmentaciju i hiperpigmentaciju
9.   Brza isporuka za samo dva radna dana
10. Dostupan je u celoj Srbiji i van zemlje

Dodatne informacije o proizvodu:

Proizvod: Camille Snail Gel / Gel na bazi puževe sluzi
Proizvođač: Camille Belgium b.v.b.a., Belgija
Količina: 250ml
Rok trajanja: naznačen na pakovanju

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.