Apotekaonline
Korpa

VIRIDIAN

"Misija kompanije Viridian Nutrition je doneti zdravlje i dobrobit svemu što dodirnemo. Od polja na kojima se uzgaja veći dio naših sastojaka do banke za reciklažu u kojoj se sakupljaju staklene boce, želimo slijediti etički princip" brige za drugi dok se brinemo za sebe '.
U srcu Viridian Nutrition je filozofija koja brine o kretanju prirodnih proizvoda koji podržavaju organski uzgoj, suštinskoj prirodi zdravih i celokupnih prodavnica hrane, poštovanju drevnih zdravstvenih tradicija i osetljivom uvođenju inovativne komplementarne zdrave hrane, dodataka i koncepata . “
Viridian Nutrition osnovala je 1999. godine u Northamptonshire-u, Ujedinjeno Kraljevstvo, Cheril Thallon. Vegetarijanka od svoje 18. godine, Cheril je započela karijeru u industriji prirodnih proizvoda radeći u prodavnicama zdrave hrane od 21. godine. Nakon obuke za izdavaštvo, Cheril je 1988. godine postala urednica časopisa Natural Food Trader, gde je ostala tri godine, posećujući i izveštavanje o prodavnicama zdrave hrane i kompanijama za snabdevanje prirodnim proizvodima širom sveta. Ovo široko iskustvo celokupne industrije prirodnih proizvoda dovelo je do specijalizacije za suplemente kada se 1991. godine pridružila američkoj kompaniji Solgar Vitamins - prvo kao direktor marketinga, a zatim kao generalni direktor Ujedinjenog Kraljevstva.
Ranije porodična kompanija pod upravom, Solgar Vitamins, prodata je velikoj farmaceutskoj korporaciji početkom 1999. U ovom trenutku Cheril je otišla da osnuje Viridian Nutrition, zasnivajući kompaniju na osnovnim principima čistoće, zaštite životne sredine i dobrotvornih organizacija. Okružujući se kvalifikovanim i stručnim tehničkim savetnicima, Viridian Nutrition je lansirala u decembru 1999. godine sa samo 24 proizvoda. Kompanija sada nudi prodajnu, tehničku i marketinšku stručnost za podršku više od 180 proizvoda i dostupna je u više od desetak zemalja.

Nema unetih proizvoda u kategoriji.