Apotekaonline
Korpa

TG-FARM MEDICO

Mi smo privatna fabrika koja se bavi razvojem, proizvodnjom, prodajom i distribucijom dijetetskih suplemenata i kozmetike.
Proizvodni pogon, kao i direkcija u Loznici smešteni su u industrijskoj zoni na Zaobilaznom putu bb kod graničnog prelaza sa Bosnom i Hercegovinom. Sa svojim predstavništvom u Beogradu i stručnim saradnicima u Novom Sadu, Beogradu, Loznici, Kragujevcu i Nišu, TG-Farm Medico je stvorio široku prodajno - distributivnu mrežu i ostvario saradnju sa veledrogerijama i veleprodajama zdrave hrane na celoj teritoriji Srbije. U proteklom periodu uspeli smo da plasiramo naše proizvode na tržište Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Rusije i Ukrajine.
Čime Se Bavimo?
Bavimo se razvojem, proizvodnjom, prodajom i distribucijom dijetetskih suplemenata i kozmetike. Zahvaljujući postojećim uslovima i stručnosti zaposlenih, nastala je široka paleta preparata na bazi najkvalitetnijih biljnih ekstrakata kao i linija kozmetičkih sredstava.
Naša Misija
Naša misija je u očuvanju i službi zdravlja, i stalno radimo na tome da Vam iz prirode što bliže budu blago i moć lekovitog bilja. Tako da s’ pravom možemo reći: "Prirodnim putem do zdravlja" i "BUDITE UVEK ZDRAVI"!
Naša Istorija
TG-Farm Medico je privatna fabrika koja je osnovana 21.11.1997. godine. Od svog osnivanja, fabrika se postepeno širila i razvijala, a tehnologija usavršavala. Prvi počeci proizvodnje su obeležili kozmetički preparati kolekcije GoTi i nadaleko poznata kolekcija za sunčanje SUN Milk.

TG FARM RELAX TABLETE
RELAX TABLETE Opis proizvoda:Relax je potpuno prirodni preparat za smirenje na bazi valerijane, matičnjaka i hmelja, koji se preporučuje kod uznemirenosti, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled pojačane nervoze. Doprinosi potpunoj psihičkoj relaksaciji, deluje ..
645,00 RSD
GOTI MLEKO ZA TELO CLASSIC
GOTI MLEKO ZA TELO CLASSICOpis proizvoda:Mleko za telo za sve tipove kože. Namenjeno je za aktivnu negu tela, posle tuširanja, kupanja ili sunčanja. Intenzivno hidrira kožu, pružajući joj potrebnu vlažnost i mekoću. Savršena kombinacija sastojka, uz dodatak ulja Jojobe, koje neguje..
245,00 RSD
GOTI MLEKO ZA TELO SENSITIVE
GOTI MLEKO ZA TELO SENSITIVEOpis proizvoda:Mleko za telo za osetljivu kožu. Namenjeno je za aktivnu negu tela, posle tuširanja, kupanja ili sunčanja. Intenzivno hidrira kožu, pružajući joj potrebnu vlažnost i mekoću. Savršena kombinacija sastojka, uz dodatak ulja Jojobe, koje neguj..
245,00 RSD
TG FARM PROSTAT S
TG FARM PROSTAT SOpis proizvoda:PROSTAT S je prirodni preparat koji se preporučuje kod problema urogenitalnog trakta prouzrokovanih benignim uvećanjem prostate. Olakšava započinjanje mokrenja kao i samo mokrenje, povećava vreme između mokrenja smanjujući učestalost mokrenja u toku dan..
514,00 RSD
GOTI BABY SUN MILK
GOTI BABY SUN MILKOpis proizvoda:Baby mleko za sunčanje koriste bebe i deca uzrasta do 12 godina, jer ono pored osnovne zaštite ima dodatnu fizičku zaštitu, Cink-oksid i Titanijum-dioksid.Blagotvorna kombinacija prirodnog ulja i vitamina E, neguje, dubinski revitalizuj..
880,00 RSD
GOTI FLEX STYLE GEL ZA KOSU FOR MEN
GOTI FLEX STYLE GEL ZA KOSU FOR MENOpis proizvoda:Gel za oblikovanje kose. Ne ostavlja tragove na kosi i lako se ispira. Efikasno formira željeni oblik. Ne isušuje kosu.Blagi sastojci daju prirodan izgled frizuri. UV filteri dodatno štite boju i strukturu kose od Sunca. Za zdravu..
144,00 RSD
GOTI FLEX STYLE GEL ZA KOSU FOR WOMEN
GOTI FLEX STYLE GEL ZA KOSU FOR WOMENOpis proizvoda:Gel za oblikovanje kose. Ne ostavlja tragove na kosi i lako se ispira. Efikasno formira željeni oblik. Ne isušuje kosu.Blagi sastojci daju prirodan izgled frizuri. UV filteri dodatno štite boju i strukturu kose od Sunca. Za zdra..
144,00 RSD
GOTI KREMA OD NEVENA
GOTI KREMA OD NEVENAOpis proizvoda:Krema od nevena namenjena je suvoj i ispucaloj koži, nadoknađuje vlagu, a istovremeno štiti kožu od isušivanja zbog sadržaja prirodnog nevenovog ulja. Ubrzava zarastanje rana i opekotina, podstiče cirkulaciju, pomaže kod upala vena i blagotvor..
270,00 RSD
GOTI MUŠKI STIK ZA NEGU USANA
GOTI MUŠKI STIK ZA NEGU USANAOpis proizvoda:Stik za negu usana je na bazi ulja Jojobe i Vitamina E. Može se koristiti tokom cele godine. Koristi se kao zaštitni balzam čineći usne mekim i glatkim. Potpomaže hidrataciju suvih usana, vraćajući im zdravi sjaj. Čuva i neguje vaš..
117,00 RSD
GOTI STRONG GEL ZA KOSU FOR MEN
GOTI STRONG GEL ZA KOSU FOR WOMENOpis proizvoda:Gel za oblikovanje kose. Ne ostavlja tragove na kosi i lako se ispira. Efikasno formira željeni oblik. Ne isušuje kosu.Blagi sastojci daju prirodan izgled frizuri. UV filteri dodatno štite boju i strukturu kose od Sunca. Za zdravu k..
188,00 RSD
GOTI STRONG GEL ZA KOSU FOR WOMEN
GOTI STRONG GEL ZA KOSU FOR WOMENOpis proizvoda:Gel za oblikovanje kose. Ne ostavlja tragove na kosi i lako se ispira. Efikasno formira željeni oblik. Ne isušuje kosu.Blagi sastojci daju prirodan izgled frizuri. UV filteri dodatno štite boju i strukturu kose od Sunca. Za zdravu k..
188,00 RSD
GOTI SUN MILK SPF22
GOTI SUN MILK SPF22Opis proizvoda:GOTI SUN MILK mleka za sunčanje, pored svoje protektivne uloge,  uz dodatak ulja Jojobe i vitamina E daju Vašoj koži:- neprekidnu zaštitu od UVA & UVB zračenja, - hrane Vašu kožu, - daju joj potrebnu vlažnost, - sprečavaj..
442,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 40 (4 strana)