Apotekaonline
Korpa

SENSODYNE

Skoro 60 godina Sensodine je stvarao jedinstvene formulacije kako bi pomogao ljudima da prevaziđu bol zbog osetljivosti zuba. Istovremeno pruža blagodeti fluorida, svežeg daha i beljenja za održavanje zdravih zuba.
Zašto Sensodyne?
Pasta za zube Sensodine je broj 1 za osetljive zube.
Kako Sensodyne deluje?
Paste za zube Sensodine kao aktivni sastojak sadrže ili stannous fluoride ili potassium nitrate. Stannous fluoride deluje tako što stvara zaštitni sloj preko osetljivih područja, dok potassium nitrate deluje tako što umiruje živce u zubima.
Na kraju, oba nude zaštitu osetljivosti 24/7 kada perete zube sa Sensodine pastom za zube dva puta dnevno, svaki dan.
Koja pasta za zube Sensodyne je prava za vas?
Sensodine nudi široku paletu proizvoda koji, pranjem zuba dva puta dnevno, pružaju trajno olakšanje osetljivim zubima.
Olakšanje sa Sensodyne
Pranje zuba Sensodine zubnom pastom svakodnevno je važno jer može proći i do 2 nedelje da osetite potpuno olakšanje. Iako osetljivost zuba ne može nestati sama od sebe, održavanje dobrih navika nege usne šupljine i pridržavanje ovih saveta u nastavku može pomoći u lečenju osetljivih zuba.

Brend: SENSODYNE
SENSODYNE CLASSIC PASTA ZA ZUBE
Sensodyne Classic klinički dokazano olakšanje od bola i dnevna zaštita za osetljive zube. Preporučeno od strane stomatologa. Aktivni sastojak Sensodyne Classic zubne paste blokira mikro kanaliće u izloženom dentinu i zaustavlja bol. Kada se koristi dva puta dnevno, Sensodyne Classic st..
379,00 RSD
Brend: SENSODYNE
SENSODYNE FLUORIDE PASTA ZA ZUBE
Sensodyne fluoride sa fluorom klinički dokazano olakšanje od bola i dnevna zaštita za osetljive zube.Preporučeno od strane stomatologa.Aktlvni sastojak Sensodyne zubne paste prodire duboko u zub, smiruje zubni nerv i ubiažava bol. Kada se konsti dva puta Senmsodyne stvara efikasnu ..
379,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)