Apotekaonline
Korpa

SENSILAB

Vraćanje prirode i nauke ljudima
"Proučavajte prirodu, volite prirodu, budite blizu prirode. Nikada vam to neće propasti." (Frank Lloid Vright)
Priča o Sensilabu započela je jednostavnom željom: vratiti ljudima ono što im nikada nije trebalo uzeti. Tu želju održavamo do danas: da vam vratimo zdravlje i pomognemo da se osećate dobro, sve snagom prirode. Iskreno verujemo da je to put kojim treba ići u našoj potrazi za višim kvalitetom života.
Priroda i nauka u harmoniji
Uzeli smo tradicionalno znanje od onih koji žive blizu prirode i ojačali ga snagom najnovijih naučnih dostignuća. Budući da se pridržavamo najstrožih farmaceutskih standarda, naši proizvodi sadrže samo sigurne i efikasne prirodne supstance.
Sensilabovi proizvodi pronašli su svoj put širom Evrope, Istoka i šire
Želja da se efikasno kombinuju prirodna i naučna rešenja bila je sila koja je pokretala Sensilab. Tri stručnjaka - Marko Dolžan, Bojan Ščukovt i Branko Belčič - napustili su jednu od najvećih farmaceutskih kompanija u Sloveniji i stvorili novu - izgradili su je na temeljima nauke i prirode. Vremenom su im se pridružili njihovi sinovi, kolege i drugi priznati stručnjaci iz različitih oblasti. Sensilab i danas cveta, u skladu sa prirodom i napretkom.
Verujemo u personalizovani pristup
Ovde u Sensilabu znamo da je svaki pojedinac jedinstven. Zbog toga je prilagođavanje našim kupcima od najveće važnosti za nas. Naš široki asortiman proizvoda pomaže našim kupcima da postignu svoju unutrašnju ravnotežu i viši kvalitet života pružajući im kompletna i prilagođena rešenja.
Desetine hiljada zadovoljnih kupaca širom sveta predstavljaju dokaz da smo na dobrom putu. Stalno ćemo vraćati prirodu ljudima i obogaćivati je najnovijim naučnim inovacijama.

Brend: SENSILAB
DEBUTIR KAPSULE
Debutir - za pravilan rad creva, inovacija u dijetetskom pristupu za osobe sa stomačnim problemima. Sadrži natrijumovu so buterne kiseline i hidrogenizovane trigliceride biljnog porekla u inovativnoj kapsuli. Debutir je nezamenljiv kod:    nespecifičnih upala crevnog trakta ..
959,00 RSD
Brend: SENSILAB
HEPAFAR KAPSULE
 Hepafar je dijetetski suplement za poboljšanje funkcija jetre, metabolizma i opšteg stanja organizma kao i olakšanje tegoba kod slabe funkcije jetre i masne jetre.    sadrži tri prirodna sastojka – sojine fosfolipide (iz sojinog lecitina), ekstr..
0,00 RSD
Brend: SENSILAB
SLIPIN KAPSULE
Poboljšava kvalitet sna i sprečava nesanicu:    sadrži Suntheanine, patentirana formula aminokiselina L-teanina dobijenog iz zelenog čaja     delovanje dokazano kliničkim studijama     poboljšava kvalitet sna     uklanj..
653,00 RSD
Brend: SENSILAB
URIFAR KESICE
Urifar sadrži šećer D-manozu koji je odgovoran za izuzetno brzo delovanje Urifara jer se pojavljuje u urinu za 30 do 60 minuta nakon uzimanja preparata. Njegovo dejstvo se vidi u činjenici da sprečava prijanjanje štetnih bakterija na ćelije mokraćne bešike, omogućavajući da se b..
1.989,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)