Apotekaonline
Korpa

SENSILAB

SENSILAB - Apoteka Online
Brend: SENSILAB
Debutir - za pravilan rad creva, inovacija u dijetetskom pristupu za osobe sa stomačnim problemima. Sadrži natrijumovu so buterne kiseline i hidrogenizovane trigliceride biljnog porekla u inovativnoj kapsuli. Debutir je nezamenljiv kod:    nespecifičnih upala crevnog trakta ..
959,00 RSD
Brend: SENSILAB
 Hepafar je dijetetski suplement za poboljšanje funkcija jetre, metabolizma i opšteg stanja organizma kao i olakšanje tegoba kod slabe funkcije jetre i masne jetre.    sadrži tri prirodna sastojka – sojine fosfolipide (iz sojinog lecitina), ekstr..
0,00 RSD
Brend: SENSILAB
Poboljšava kvalitet sna i sprečava nesanicu:    sadrži Suntheanine, patentirana formula aminokiselina L-teanina dobijenog iz zelenog čaja     delovanje dokazano kliničkim studijama     poboljšava kvalitet sna     uklanj..
653,00 RSD
Brend: SENSILAB
Urifar sadrži šećer D-manozu koji je odgovoran za izuzetno brzo delovanje Urifara jer se pojavljuje u urinu za 30 do 60 minuta nakon uzimanja preparata. Njegovo dejstvo se vidi u činjenici da sprečava prijanjanje štetnih bakterija na ćelije mokraćne bešike, omogućavajući da se b..
1.989,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)