Apotekaonline
Korpa

SC JOHNSON

Mi smo vodeći proizvođač proizvoda za čišćenje u domaćinstvu i proizvoda za kućno skladištenje, negu vazduha, kontrolu štetočina i negu cipela, kao i profesionalnih proizvoda. Brendovi SC Johnson uključuju Glade®, Kivi®, OFF!®, Pledge®, Mr Muscle®, Duck®, Baigon® i Raid®. Ostali brendovi uključuju Ziploc®, Scrubbing Bubbles®, Vindek®, Autan®, Bama®, Shout®, Mrs Meiers®, Babiganics®, Method® i Ecover®.
Osim toga, mi smo porodična kompanija, koju vodi porodica Džonson iz Rasina, Viskonsin. Naš predsednik i izvršni direktor, Fisk Džonson, je peta generacija porodice koja vodi kompaniju.
Volimo da mislimo da smo takođe drugačija vrsta kompanije. Pošto smo u porodičnom vlasništvu i vođeni, ne moramo da odgovaramo Volstritu. Činimo ono što je ispravno za ljude i planetu jer verujemo da imamo veću svrhu.
Mi poslujemo po celom svetu! Pogledajte našu stranicu karijera za više informacija. SC Johnson proizvodi se prodaju u gotovo svakoj zemlji i mi smo prepoznati kao odlično radno mesto u mnogim zemljama u kojima poslujemo.
 
Naše ime potiče od Semjuel Curtis Johnson, koji je osnovao kompaniju 1886. Tokom godina smo nazivani SC Johnson & Son, Johnson's Vak, Johnson Vak, SC Johnson Vak i, od 1990-ih, SC Johnson, porodična kompanija.

Brend: SC JOHNSON
DUCK FRESH DISKOVI ZA WC ŠOLJU LIMUN 36ML
Mirišljavi diskovi u gelu spečavaju nastanak kamenca i nakupljanje bakterija. Duck mirišljavi diskovi kontinuirano osvežavaju, omogućuju higijensku primenu, čiste svakim ispiranjem, traju do 8 nedelja. Fresh Discs formula ostavlja mlazom aktivan štit koji se proteže po celoj WC šolji, pritom pomaže ..
307,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)