Apotekaonline
Korpa

ŠALJIĆ MELEMI

Šaljić Melemi d.o.o proizvodi meleme za opekotine, sunčanje i negu lica i tela. To su tradicionalni prirodni melemi napravljeni od ekstrakta lekovitog bilja iz poslednje berbe u prirodnom nerafinisanom maslinovom ulju. Melemi porodice Šaljić su zvanično prisutni na tržištu od 1986 godine. Šaljić Melemii d.o.o nudi Melop G, melem za opekotine I, II i III stepena i Melop E, melem za otklanjanje ožiljaka, keloida i posledica od opekotina I stepena. Pored ovih preparata preduzeće proizvodi Pronasol – prirodni melem za sunčanje sa i bez zaštitnog faktora, Mentaten – melem za negu lica i tela i Striet – melem za sprečavanje nastanka i otklanjanje postojećih strija.


ŠALJIĆ MEL-OP E MELEN - Za otklanjanje ožiljaka
Šaljić mel-op e melen - za otklanjanje ožiljaka efikasno deluje kod opekotina prvog stepena intenziteta, tako što odmah po stavljanju, na opečeno mesto bol umine i gubi se eritem (crvenilo) u relativno kratkom vremenu.Veliki rezultat ovaj melem pokazao je u skoro potpunom smanjenju, odnosno otklanja..
1.149,00 RSD
ŠALJIĆ MEL-OP G MELEM - Preparat za opekotine
Šaljić mel-op g melem - preparat za opekotine je namenjen za zaceljivanje rana na koži lica i tela.Primenjuje se kod opekotina drugog i trećeg stepena tj. kod povreda gde je koža pokrivena plikovima ili je uništena i kod rana različitog porekla.Šaljić mel-op g melem za povrede na koži sastav:Melop –..
1.035,00 RSD
ŠALJIĆ MENTATEN PRIRODNI MELEM - Za negu lica i tela
Šaljić mentaten prirodni melem - za negu lica i tela stalnom upotrebom ovog blagotvornog sredstva, koža postaja glatka i nežna, a kod osoba sa pojačanim borama ove vremenom postaju sve manje.Mentaten prirodni melem za negu lica i tela predstavlja proizvod iz Šaljić linije proizvoda za negu kože lica..
899,00 RSD
ŠALJIĆ PRONASOL KIDS SPF 40 MELEM - Preparat za decu za sunčanje
Šaljić pronasol kids spf 40 melem - preparat za decu za sunčanje je formulisan sa visokim sadržajem prirodnih supstanci i ekstraktom kamilice, prilagodjen bezbednoj zaštiti  dečije kože od sunca.Garantuje visoki stepen zaštite od UVA I UVB zraka. Dečju kožu izloženu dejstvu sunca redovno mazati..
1.145,00 RSD
ŠALJIĆ PRONASOL NATURAL MELEM - Za negu posle sunčanja
Šaljić pronasol natural melem - za negu posle sunčanja je prirodni melem koji obezbeđuje zaštitu kože od sunca i negu nakon sunčanja.Upotrebom pronasola koža dobija bakarnu boju i ne ljušti se.Kožu izloženu dejstvu sunca povremeno mazati ovim melemom,koji je izvanredno prehranjuje,čuva i sprečava pe..
930,00 RSD
ŠALJIĆ PRONASOL SPF 20 MELEM - Preparat za sunčanje
Šaljić pronasol spf 20 melem  - preparat za sunčanje je formulisan sa visokim sadržajem prirodnih supstanci prilagodjen bezbednoj zaštiti kože od sunca.Garantuje visoki stepen zaštite od UVA I UVB zraka .Kožu izloženu dejstvu sunca redovno mazati ovim balzamom koji pored zaštite pruža i negu -p..
1.145,00 RSD
ŠALJIĆ PRONASOL SPF 40 MELEM - Preparat za sunčanje
Šaljić pronasol spf 40 melem  - preparat za sunčanje je formulisan sa visokim sadržajem prirodnih supstanci prilagodjen bezbednoj zaštiti kože od sunca.Garantuje visoki stepen zaštite od UVA I UVB zraka .Kožu izloženu dejstvu sunca redovno mazati ovim balzamom koji pored zaštite pruža i negu -p..
1.145,00 RSD
ŠALJIĆ STRIET - Prirodni melem za strije
Šaljić striet - prirodni melem za strije predstavlja proizvod iz Šaljić linije proizvoda koji je posebno razvijen kako biste uklonili strije koje su nastale tokom trudnoće.Strije su poremećaji koji nastaju u koži gde dolazi do deformisanja kolagenskih vlakana u dubljem sloju kože. Strije mogu biti r..
899,00 RSD
ŠALJIĆ MEL-OP G MELEM - Za povrede na koži
Šaljić mel-op g melem - za povrede na koži je namenjen za zaceljivanje rana na koži lica i tela, nastalih dejstvom raznih agenasa (vatre, hemikalije, fizička dejstva i dr).Primenjuje se kod opekotina drugog i trećeg stepena tj. kod povreda gde je koža pokrivena plikovima ili je uništena i ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)