Apotekaonline
Korpa

RECSYS MEDICAL

RECSYS MEDICAL - Apoteka Online
Dynamic je dijetetski suplement koji doprinosi seksualnoj funkciji u smislu održavanja kvalitetne erekcije, dužeg trajanja seksualnog odnosa i jačeg libida.   Dynamic kapsule utiču na:povećanje seksualne želje na lakše postizanje i održavanje erekcije produženju trajanja sek..
662,00 RSD
POTENCIJAL ADVANCED FORMULAOpis proizvoda:Bolja potencija Jača erekcija Pojačana seksualna želja Jača čvrstina penisa Produženo trajanje seksualnog odnosa Dugotrajno dejstvo Potpuno bezbedan po zdravlje Proveren od strane stručnog tima na čelu sa Dr PopovićemPakovanje: 30 kapsula&n..
1.680,00 RSD
POTENCIJAL FORTEPotencijal forte budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa.Efekti Potencijala forte su najjače izraženi u periodu od 30 minuta do 4 sata po uzimanju, ali traju i do 12 sati. Potencijal forte je potpuno siguran po zdravlje..
754,00 RSD
Potencijal Forte:    Siguran po zdravlje     Proveren od strane stručnog tima na čelu sa Dr Popovićem     Brzo i jako deluje     Pojačava seksualnu želju     Olakšava nastanak erekcije   &nbs..
4.490,00 RSD
Potencijal predstavlja proizvod 15-godišnjeg iskustva i po svom sastavu je jedinstven. U svetu je rasprostranjena upotreba biljnih preparata sa ciljem poboljšanja seksualne funkcije muškarca, jačanja koncentracije, snage, izdržljivosti i poboljšanja raspoloženja.U sastavu..
1.679,00 RSD
PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULAOpis proizvoda:Savremena naučna ispitivanja su nedvosmisleno potvrdila efikasnost pojedinih biljnih sastojaka u smanjivanju tegoba koje prostata može da prouzrokuje. Pojedini preparati se preporučuju od strane referentnih ustanova i stručnjaka kako u svetu tak..
1.290,00 RSD
KOJA JE ULOGA TESTOSTERONA U MUŠKOM ORGANIZMU?Možda imate malo više masnih naslaga u predelu struka, blago povišen nivo šećera u krvi i povišen pritisak? Imate povišene masnoće u krvi? Usput, tu je i problem sa potencijom? Možda ste postali prilično bezvol..
2.760,00 RSD
TESTOREX ULTRAOpis proizvoda:KOJA JE ULOGA TESTOSTERONA U MUŠKOM ORGANIZMU? U muškom organizmu testosteron se proizvodi u testisima i predstavlja glavni polni hormon muškarca. Ali, njegov uticaj na muškarca je veoma kompleksan i uveliko prevazilazi seksualnu ..
2.960,00 RSD
Infekcije urinarnog trakta (mokraćnog sistema) su veoma česte i predstavljaju ozbiljan medicinski problem. Žene obolevaju mnogo češće od muškaraca, s obzirom na to da je njihova mokraćna cev nekoliko puta kraća te bakterije brže i lakše prodiru u bešiku.S druge strane, ..
1.217,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)