Apotekaonline
Korpa

RECSYS MEDICAL

RECSYS MEDICAL - Apoteka Online

DYNAMIC KAPSULE
Dynamic je dijetetski suplement koji doprinosi seksualnoj funkciji u smislu održavanja kvalitetne erekcije, dužeg trajanja seksualnog odnosa i jačeg libida.   Dynamic kapsule utiču na:povećanje seksualne želje na lakše postizanje i održavanje erekcije produženju trajanja seksualnog..
662,00 RSD
POTENCIJAL ADVANCED FORMULA
POTENCIJAL ADVANCED FORMULAOpis proizvoda:Bolja potencija Jača erekcija Pojačana seksualna želja Jača čvrstina penisa Produženo trajanje seksualnog odnosa Dugotrajno dejstvo Potpuno bezbedan po zdravlje Proveren od strane stručnog tima na čelu sa Dr PopovićemPakovanje:..
1.680,00 RSD
POTENCIJAL FORTE TABLETA
POTENCIJAL FORTEPotencijal forte budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa.Efekti Potencijala forte su najjače izraženi u periodu od 30 minuta do 4 sata po uzimanju, ali traju i do 12 sati. Potencijal forte je potpuno siguran po zdravlje..
754,00 RSD
POTENCIJAL FORTE TABLETE
Potencijal forte tablete budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa.Potencijal forte je potpuno siguran po zdravlje i mogu ga uzimati sve osobe kojima nije zabranjena seksualna aktivnost od strane lekara. Potencijal forte odlično deluje ka..
4.490,00 RSD
POTENCIJAL TABLETE
Potencijal predstavlja proizvod 15-godišnjeg iskustva i po svom sastavu je jedinstven.U svetu je rasprostranjena upotreba biljnih preparata sa ciljem poboljšanja seksualne funkcije muškarca, jačanja koncentracije, snage, izdržljivosti i poboljšanja raspoloženja.U sastavu ovog preparata se nalaze bij..
1.679,00 RSD
PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA
PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULAOpis proizvoda:Savremena naučna ispitivanja su nedvosmisleno potvrdila efikasnost pojedinih biljnih sastojaka u smanjivanju tegoba koje prostata može da prouzrokuje. Pojedini preparati se preporučuju od strane referentnih ustanova i stručnjaka kako u svetu tak..
1.290,00 RSD
TESTOREX tablete-kapsule
TESTOREX – POVEĆAJTE NIVO TESTOSTERONA NA PRIRODAN I SIGURAN NAČIN.TESTOREX pomaže organizmu da prirodnim putem proizvede povećanu količinu testosterona sa svim poželjnim efektima koji se time postižu – bez ikakvog zdravstvenog rizika! TESTOREX deluje na dva načina: - putem pojačanja testosteronskog..
2.760,00 RSD
TESTOREX ULTRA
Testorex ultra pomaže organizmu da prirodnim putem proizvede povećanu količinu testosterona sa svim poželjnim efektima koji se time postižu.Testorex ultra deluje na dva načina:Putem pojačanja testosteronskog efekta u organizmu.Direktnim, vantestosteronskim dejstvom na različite fiziološke procese.Ka..
2.960,00 RSD
URO POTENCIJAL TABLETE
Infekcije urinarnog trakta (mokraćnog sistema) su veoma česte i predstavljaju ozbiljan medicinski problem. Žene obolevaju mnogo češće od muškaraca, s obzirom na to da je njihova mokraćna cev nekoliko puta kraća te bakterije brže i lakše prodiru u bešiku.S druge strane, ..
1.217,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)