Apotekaonline
Korpa

MERAČ KRVNOG PRITISKA SA GENTLE+ TEHNOLOGIJOM BP A1 BASIC

MERAČ KRVNOG PRITISKA SA GENTLE+ TEHNOLOGIJOM BP A1 BASIC
MERAČ KRVNOG PRITISKA SA GENTLE+ TEHNOLOGIJOM BP A1 BASIC
SNIŽENA CENA -27 %
MERAČ KRVNOG PRITISKA SA GENTLE+ TEHNOLOGIJOM BP A1 BASIC
MERAČ KRVNOG PRITISKA SA GENTLE+ TEHNOLOGIJOM BP A1 BASIC
MERAČ KRVNOG PRITISKA SA GENTLE+ TEHNOLOGIJOM BP A1 BASIC
4.250,00 RSD
5.800,00 RSD

Opis proizvoda

BP A1 Basic - Prenosni merač krvnog pritiska za nadlakticu koji donosi pouzdanost u pokretu.

U svetu koji se neprestano kreće, pronalaženje ravnoteže između zdravlja i svakodnevnih obaveza postaje sve važnije. Zato je tu naš vredni putni saputnik - merač krvnog pritiska BP A1 Basic. Osmišljen da bude kompaktan i praktičan, ovaj putni merač pritiska za nadlakticu pruža ti mogućnost da brineš o svom srcu gde god da se nalaziš.

Sa svojih 30 memorijskih mesta, BP A1 Basic ti omogućava da pratite svoje merenje pritiska tokom vremena i da budeš svestan svog kardiovaskularnog zdravlja. Ali on nije samo običan merač pritiska - on je opremljen inovativnom IHB tehnologijom, koja detektuje nepravilne srčane otkucaje kao rano upozorenje na moguće srčane aritmije.

Šta je IHB tehnologija?

IHB tehnologija (Irregular Heart Beat) analizira frekvencu pulsa i detektuje nepravilne otkucaje srca tokom merenja krvnog pritiska. Ukoliko tokom merenja dođe do nepravilnih srčanih otkucaja, IHB simbol će biti prikazan na ekranu.

BP A1 Basic donosi više od preciznih merenja i IHB tehnologije. Zahvaljujući Gentle+ tehnologiji, obezbeđuje ti prijatno i tačno merenje, uz optimalnu brzinu i kontrolu pritiska. Njegova konusna manžetna za obime ruke od 22 do 42 cm, sa svojim oblikom, pruža bolje prijanjanje i veću tačnost merenja. Sa intuitivnom vezom preko žutog konektora manžetne, koristiti ovaj merač pritiska postaje jednostavno i brzo.

Kada je u pitanju tvoje srce, ne želimo da pravimo kompromise. Zato je BP A1 Basic prošao kliničku validaciju u skladu sa protokolom Britanskog i Irskog društva za hipertenziju (BIHS), sa najvišom mogućom ocenom (A/A). Možeš biti siguran da je tačnost ovog uređaja potvrđena, pružajući ti pouzdanost koju zaslužuješ.

Brzo i jednostavno, otkrij svoje srce dok juriš ka svojim snovima. Uz BP A1 Basic, tvoje srce je u dobrim rukama. Neka ti svako merenje pritiska bude podsetnik da je briga o sebi najvažnija stvar na svetu.

Specifikacije aparata:

 1. Omogućava merenje krvnog pritiska i pulsa na putovanju, kao i u kućnim uslovima
 2. Poseduje IHB tehnologiju za detekciju nepravilnih srčanih otkucaja
 3. Gentle+ tehnologija omogućava komforno i precizno merenje krvnog pritiska, optimalnu brzinu i kontrolu pritiska
 4. Klinički ispitan i ocenjen najvišom ocenom za preciznost (A/A), prema BHS protokolu
 5. Indikator ispravnosti manžetne
 6. Indikator pokreta ruke
 7. 30 memorijskih mesta
 8. Oznaka modela: BP A1 Basic

Dimenzije: 146 x 65 x 46 mm

Težina: 319 g (uključujući baterije)

Baterije i voltaža: 4 x 1.5 V baterije, veličine AA, Strujni adaper DC 6V, 600Ma (opciono)

Raspon merenja krvnog pritiska: 20 – 280 mmHg

Raspon merenja pulsa: 40 – 200 otkucaja u minuti – puls

Garancija 5 godina.

Način upotrebe možete pogledati klikom na link.

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).