Apotekaonline
Korpa

PP PRODUCTS INTERNATIONAL

PP PRODUCTS INTERNATIONAL DOO je farmaceutska kompanija osnovana 2012 godine. Od samog početka kompanija se bavila uvozom i distribucijom JEDINSTVENIH preparata vodecih svetskih proizvođača za poboljšanje seksualnog zdravlja. Nakon visšgodisnjeg uspešnog poslovanja i zahvaljujući ukazanom poverenju naših korisnika, kompanija pokreće sopstvenu proizvodnju preparata iz različitih oblasti i namena. Kolektiv čine diplomirani farmaceuti, doktori i drugi medicinski radnici koji se dugi niz godina bave poslovima u okviru farmacije. Naš rad prati stalno profesionalno usavršavanje svih zaposlenih, kao i zakonom obavezne kontinuirane edukacije. Svi zaposleni teže zajedničkom cilju – znanjem i ljubaznošću izaći u susret potrebama svih korisnika naših proizvoda. Kvalitet za našu kompaniju nije samo cilj, već uslov daljeg razvoja i napretka.
Tokom svih ovih godina naše proizvode distribuiramo preko najeminentnijih distributerskih kuca, kako u regionu, tako i na trzistu zemalja EU i Rusije. Takođe, naše proizvode uspešno vec dugi niz godina distribuiramo u SVE ZEMLJE SVETA preko različitih kanala ONLINE prodaje.

ANTIMAMURLUK 10x10g
DEJSTVO: ANTIMAMURLUK (HANGOVER OFF) - praskasti mix sa ukusom limete sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla koje snazno eliminisu simptome mamurluka. Sadrzi kombinaciju taurina, vitamin C, ekstrakta guarane i zelenog caja. Taurin je aktivna komponenta koja ima antioksidativna i ..
1.850,00 RSD
MAX ERECT ORALNI GEL ZA POTENCIJU MUŠKARACA
MAX ERECT je oralni gel na prirodnoj bazi koji će vam pomoći da lakše i brže postignete i održite erekciju. Svesni koliko je performans svakom muškarcu važan kreirali smo preparat koji će vam pomoći da više ne morate da brinete pre nego što se svetla ugase – znaćete da ste uz MAX ERECT UVEK spremni ..
1.850,00 RSD
ŠPANSKA MUŠICA ZA ŽENE
Spanish fly (Španska mušica) kapi sadrže pažljivo odabrane supstance biljnog porekla, koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP) - specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziološko dejstvo ovog jedinstvenog preparata nastaje tako što se usled seksualne stimula..
1.725,00 RSD
STUD SPREJ ZA ODLAGANJE PREVREMENE EJAKULACIJE I PRODUŽENJE SEKSUALNOG ODNOSA
Stud sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksualnog odnosa je jedinstvena prirodna formula na bazi lokalnog anestetika.Stud sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom (Benzocaine), koji reverzibilno i privremeno blokira prenos na..
1.850,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)