Apotekaonline
Korpa

ORTHOMOL IMMUN BOČICE

ORTHOMOL IMMUN BOČICE
2,150.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ORTHOMOL
  • Šifra proizvoda: 2016
Pregleda: 3502

Opis proizvoda

ORTHOMOL IMMUN

je hrana za posebne medicinske namene koja daje podršku našem immunom sistemu. Kombinuje sve neophodne antoksidanse, minerale, fitonutrijente, u pravim dozama i pravom balansu, kako bi postigao maksimalnu efikasnost i pružio maksimalnu podršku vašem immunom sistemu u prevenciji i borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Pogodan je kod hroničnih pacijenata, stariji osoba, posle intervencija i posle hemioterapije.

Uputstvo za upotrebu: Uzeti sadržaj jedne bočice zajedno sa 2 tablete (= dnevna porcija) uz ili posle obroka svakog dana. Dobro promućkati pre upotrebe.

Pakovanje: 7 bočica.

po dnevnoj dozi

na 100 g

Energija

104 kJ/25 kcal

430 kJ/103 kcal

Masti

<0,5 g

<0,05 g

   od kojih zasićene masne kiseline

<0,1 g

<0,1 g

Ugleni hidrati

4,6 g

19 g

   od kojih šećeri

2,3 g

9 g

Proteini

<0,5 g

0,6 g

So

0,47 g

2 g

Vitamini

 

Vitamin A

1117 µg RE°

7447 µg RE°

   od toga beta-karoten

667 µg RE°

2791 µg RE°

Vitamin D

5 µg (200 I.J°°)

21 µg (837 I.J°°)

Vitamin E

150 mg alfa-TE°°°

628 mg alfa-TE°°°

   (uključujući alfa i gama-tokoferol)

 

Vitamin K

60 µg

251 µg

Vitamin C

950 mg

3975 mg

Tiamin (vitamin B1)

25 mg

105 mg

Riboflavin (vitamin B2)

25 mg

105 mg

Niacin

60 mg NE*

251 mg NE*

Vitamin B6

20 mg

84 mg

Folna kiselina

800 µg

3347 µg

Vitamin B12

6 µg

25 µg

Biotin

165 µg

690 µg

Pantotenska kiselina

18 mg

75 mg

Minerali

 

Gvožđe

8 mg

33 mg

Cink

10 mg

42 mg

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.