Apotekaonline
Korpa

NORDITALIA

NORDITALIA je italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju i distribuciju elektro-medicinskih proizvoda od 1967. godine. Zahvaljujući visokom kvalitetu njenih proizvoda prisutna je u mnogim zemljama širom sveta. Preko 50 godina iskustva  u dizajnu i proizvodnji elektro-medicinskih proizvoda omogućilo je razvoj proizvoda od ideje do gotovog proizvoda na najbolji način. Tokom godina su razvijali ekskluzivne tehnologije koje primenjuju u proizvodnji svojih proizvoda, omogućavajući izradu kompaktnih pouzdanih proizvoda sa visokim performansama.


Brend: NORDITALIA
NORDITALIA KOMPRESORSKI INHALATOR ARIANNE POWER
Norditalia kompresorski inhalator arianne power je novativni klipni kompresor sa visokim performansama pogodan za kontinuirani rad.Koristi se kao potpora pri lečenju bronhitisa, laringitisa, bronhijalne astme, pneumonije, sinuzititsa, alergija i drugih infektivnih i neinfektivnih bolesti respiratorn..
5.376,00 RSD
Brend: NORDITALIA
NORDITALIA KOMPRESORSKI INHALATOR DROP
Norditalia kompresorski inhalator drop je inovativni klipni kompresor sa visokim performansama pogodan za kontinuirani rad.Koristi se kao potpora pri lečenju bronhitisa, laringitisa, bronhijalne astme, pneumonije, sinuzititsa, alergija i drugih infektivnih i neinfektivnih bolesti respiratornog siste..
5.047,00 RSD
Brend: NORDITALIA
NORDITALIA KOMPRESORSKI INHALATOR HI-NEB
Norditalia kompresorski inhalator hi-neb je inovativni klipni kompresor sa visokim performansama pogodan za kontinuirani rad.Koristi se kao potpora pri lečenju bronhitisa, laringitisa, bronhijalne astme, pneumonije, sinuzititsa, alergija i drugih infektivnih i neinfektivnih bolesti respiratorno..
5.250,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)