Apotekaonline
Korpa

NESTI DANTE

Šta čini razliku Nesti sapuna u odnosu na većinu sapuna prisutnih na tržištu? Divan dizajn pakovanja i odličan kvalitet samog proizvoda.
Nesti proizvodi sopstvene rezance sapuna počev od vrhunskih „celih“ ulja (a ne ... masnih kiselina), koja se koriste za proizvodnju testenina, kolačića, čokolade itd. Kuvanje ovih sirovina u velikim kotlovima tradicionalnom metodom saponifikacije tokom 4 dana, da bi se dobila savršena baza sapuna, bez nečistoća. Zatim se odmara 24 sata, tako da glicerin u prekomernom stanju padne i eliminiše se: koristiće se samo „srce“ kotla!
Ovaj dugački postupak omogućava Nestiju da kontroliše ceo postupak saponifikacije da bi dobio rezance sapuna vrhunskog kvaliteta umesto da kupuje rezance nezavisnih proizvođača
Nesti sapuni se valjaju tri puta (trostruko mleveni) pomoću mašine specijalno izrađene od nerđajućeg čelika. Ovaj proizvodni proces omogućava postizanje visokog nivoa rafiniranja za savršen završni proizvod. Glatka i jednolična pasta: bez nečistoća i dugotrajnija.
FABRIKA DANAS
Industrijski kompleks pokriven bez zagađenja od 12.000 kvadratnih metara
Proizvodnja sapuna klasičnom metodom kotlića
Kompletan proizvodni ciklus koristeći silose, kotlove i mašine od nerđajućeg čelika
Dnevni proizvodni kapacitet: 35 tona toaletnih sapuna
Kapacitet dnevnog pakovanja: 250.000 bara sapuna
Dodatna proizvodnja tečnog sapuna i sapuna
Nacionalna i međunarodna sertifikacija kvaliteta
Pažnja se posvećuje etičkoj održivosti životne sredine
ODRŽIVOST
U kontekstu održivosti, Nesti Dante je istinski i konkretan primer kompanije koja je u potpunosti usvojila sve aspekte vođenja održivog poslovanja.
Implementacijom promena u našem proizvodnom procesu idemo dalje od pukog praćenja uticaja na životnu sredinu, ali smo to zaista učinili delom ukupnih performansi.
Korišćenje solarnih panela i modernizacija sistema osvetljenja uvođenjem LED osvetljenja poboljšala je energetsku efikasnost od 2018. godine.
Za pripremu sapuna koristimo samo paru. Nula emisije CO2.
Pažnja za zaštitu i poštovanje životne sredine javlja se kroz održivo snabdevanje sirovinama, zaštitu životne sredine i borbu protiv korupcije i prekršaja.
Zahvaljujući posebnom sistemu pumpanja i visoko tehnološkim filterima, obnavljamo vodu iz kotlova i ponovo je koristimo, smanjujući otpad vode.
Nemamo otpada. Reznice sapuna, preko jednog sistema transportnih traka, vraćaju se u kotao da bi se ponovo skuvale i obradile. Pakovanje je bez plastike.
Nesti Dante je kompanija sa nultim uticajem na životnu sredinu, koja je 2012. godine već dobila GREEN COSMOPROF nagradu.
Sapuni Nesti Dante su zeleni i ekološki održivi proizvodi.
Ali to nije sve. Takođe pokazujemo svoju posvećenost održivosti poštujući i štiteći sve muškarce i žene koji rade za nas. Već više od dvadeset godina pružamo besplatan smeštaj za svoje zaposlene kojima je potrebna pomoć.
Sapun Nesti Dante, pripremljen sa ljubavlju i pažnjom®, nije samo dobar već i održiv jer zadovoljava potrebe današnjeg sveta bez ugrožavanja sposobnosti budućih generacija da zadovolje svoje.

Brend: NESTI DANTE
ALMOND - OLIVE OIL KUPKA 300ml
Badem i Maslinovo ulje-ekstrakt maslinovog ulja i protein slatkog badema,omogućuju mekoću i elastičnost...
1.130,00 RSD
Brend: NESTI DANTE
ALMOND - OLIVE OIL SAPUN 300ml
Badem i Maslinovo ulje-ekstrakt maslinovog ulja i protein slatkog badema,omogućuju mekoću i elastičnost...
1.130,00 RSD
Brend: NESTI DANTE
BAGREM I JORGOVAN SAPUN 250g
Bagrem i Jorgovan 250gr– romantičan miris, vrlo prijatan za kožu..
740,00 RSD
Brend: NESTI DANTE
BELI TIGAR SAPUN 250g
Beli Tigar 250 gr. – za neodoljive i fascinantne osobe, sa mirisom belog caja, frezije, hibiskusa i mlekom baobaba i kao takav ostavlja miris tajanstvenosti i prefinjenosti...
769,00 RSD
Brend: NESTI DANTE
BRESKVA SAPUN 150g
 Breskva 150 gr - privlačan sapun sa slatkim i baršunastim mirisom. ..
740,00 RSD
Brend: NESTI DANTE
BRONZANI LEOPARD SAPUN 250g
 Bronzani Leopard 250 gr– za senzualne i provokativne osobe, sa mirisom paculija, ocaravajuc i zavodljiv.Pakovanje je zlatno/bronzano, tj. leopardove sare. Kao takav, sa pravom, nosi ime šik linije...
769,00 RSD
Brend: NESTI DANTE
BUKET RUŽA SAPUN 150g
Amorino sapun 150 gr – sapun sa slikom anđela i tri mirisne note.Namenjen je deci i nežnim osobama, jer je blag i po mirisu i po sastavu...
499,00 RSD
Brend: NESTI DANTE
BUNDEVA SAPUN 250g
Bundeva 250 gr – za pročišćenje i uspostavljanje prirodnog balansa kože...
740,00 RSD
Brend: NESTI DANTE
CAPRI SAPUN 250g
Capri 250g – sa mirisom narandže, mandarine i bosiljka odiše šarmom legende, romansom mita i umetnosti...
740,00 RSD
Brend: NESTI DANTE
ČAROBNA ŠUMA SAPUN 250g
Linija sapuna na bazi etericnog, parfemskog ulja sa razlicitim mirisima, gde svaki naziv sapuna odgovara njegovom mirisu...
740,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 63 (6 strana)