Apotekaonline
Korpa

NATURAL WEALTH

NATURAL WEALTH - Apoteka Online
Preporuka:    Kao podrška imunitetu     Pomoć kod prehladeCold&Flu se preporučuje kod:    Imunitet     PrehladaNačin uzimanja: Jedna (1) šumeća tableta dnevno, rastvorena u čaši vode..
0,00 RSD
FLEX-A-MIN FORTEK OMPLEKS je optimalna kombinacija glukozamin sulfata i hondroitin sulfata uz vitamin C i mangan za očuvanje i obnavljanje zglobova. Glukozamin sulfat je važan faktor u izgradnji zglobnih struktura, veziva, tetiva, ligamenata, zglobne tečnosti, a nalazi se i u nekim drugim delovima n..
2.350,00 RSD
Za pravilan rast i razvoj dece izuzetno je važno pravilnom ishranom zadovoljiti njihove potrebe za svim hranjivim materijama. Vitamini i minerali su potrebni za jači imunitet, bolji apetit i sveukupno zdravlje organizma koji raste i razvija se. ABC PlusTM Junior su dečji multivitamini za žvakanje sa..
1.975,00 RSD
ZA DOPUNU DNEVNIH POTREBA VITAMINA I MINERALA. Novi oblik za sve koji žele da konzumiraju vitamine i minerale u vidu osvežavajućeg napitka sa ukusom pomorandže .ABC Plus™šumeće tablete se preporučuju: -  Kod oslabljenog imuniteta -  Kod opšte slabosti i nedostatk..
790,00 RSD
Američka višnja ACEROLA najbogatiji je prirodni izvor vitamina C. Acerola je zbog prijatnog osvežavajućeg ukusa višnje i prilagođene doze namenjena deci i odraslima. Kombinacija prirodnog vitamina C i bioflavonoida daje mogunost da ovim tabletama na jednostavan način ishranu obogatimo ..
1.590,00 RSD
Sadrže široki spektar vitamina B Kompleksa. Potrebni su za pravilan rad nervnog sistema, snabdevanje organizma energijom, očuvanje zdravlja kože, kose i noktiju. Imaju važnu ulogu u metabolizmu masti, ugljenihidrata i belančevina.B kompleks vitamini se preporučuju: -  Kod nedostatka..
1.175,00 RSD
Brusnica forte je snažna formula koja sadrži prirodni koncentrat plodova brusnice i vitamin C i na taj način pruža delotvornu pomoć kod upala mokraćnog sistema.Brusnica forte se preporučuje: -  Za prevenciju mokraćnih infekcija -  Kao dodatna pomoć kod upala mokraćne bešike ..
2.420,00 RSD
Vitamin C s prahom šipurka u tableti sa vremenskim otpuštanjem.Vitamin C može da smanji rizik od nastanka infekcija i da skrati njihovo trajanje, pozitivno deluje na imunitet, potreban je za stvaranje kolagena, jača zidove krvnih sudova i pomaže u procesima zaceljenja, pomaže apsor..
2.350,00 RSD
Polikozanol je mešavina dugolančanih alifatičnih alkohola ( oktakozanol 64,5%, triakontanol 12,8%, heksakozanol 6,3%, dotriakontanol 5,4% ) dobijenih ekstrakcijom iz biljnih voskova ili pirinčanog voska. Polikozanol je izuzetno delotvoran u snižavanju nivoa holesterola u krvi.  Chol..
0,00 RSD
Temelji se na ekstraktu zelenog čaja koji je poznat po svom korisnom delovanju na zdravlje. Zeleni čaj podstiče sagorevanje masti i povećava potrošnju energije, a ujedno ima antioksidativno delovanje i zaštitan efekat na jetru. Detox&Diet sadrži i kompletan plan ishrane koji su sas..
1.200,00 RSD
Double C™ serum je posebno formulisan tako da vitamin C prodire u strukturu kože i zadržava se u njoj. Stimulišući sintezu kolagena deluje dubinski poboljšavajući strukturu i čvrstoću kože. Sprečava pojavu preuranjenih znakova starenja i ublažava postojeća oštećenja smanju..
1.380,00 RSD 2.500,00 RSD
Vitamin E kao aktivni antioksidans neutrališe slobodne radikale i njihov nepovoljni efekat na organizam. Štiti ćelije od toksičnih produkata iz hrane i okoline, doprinosi jačanju imunog odgovora i vitalnosti organizma tako da ga još nazivaju i vitaminom mladosti. Štiti ci..
1.685,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 71 (6 strana)