Apotekaonline
Korpa

NATURAL WEALTH

Ljudi koji brinu o svom zdravlju, zdravstveno osvešćene osobe, veruju u Natural Wealth® već decenijama i to ne bez razloga – naši vrhunski vitamini i dodaci ishrani samo su početak. Naša je misija i naš posao podsticati zdravlje i zdravstveno blagostanje u svakom životnom dobu. To postižemo proizvodima najvišeg kvaliteta ali i svojim znanjem, odgovornošću i posvećenošću. Organizujemo ujedno edukacije, radionice, predavanja, pišemo članke u stručnim časopisima, a u našem savetovalištu naši stručnjaci (lekari, farmaceuti i nutricionisti) spremni su u svako doba da pruže stručni savet za zdraviji život. Pružiti podršku ljudima da žive zdravije i srećnije živote, misao je koja nas vodi za Natural Wealth®. Verujemo da pozitivnim uticajem na zdravlje i sreću pojedinca doprinosimo i sveukupnoj ljudskoj populaciji.
Posvećenost kvalitetu
Natural Wealth® od početka ima istu ideju vodilju. Svojim kupcima nudimo samo IZVANREDNE proizvode. Verujemo u saradnju sa prirodom. U naše proizvode ugrađujemo sastojke vrhunskog kvaliteta tražeći čiste, standardizovane, kontrolisane sirovine bez GMO sastojaka, kao i ono najbolje iz prirode. Dosledno primenjujemo najviše standarde kvaliteta. Svi našu proizvodi prolaze brojne testove i analize, od samog početka proizvodnog procesa pa do isteka roka trajanja. Sve je to deo naše posvećenosti kvalitetu. Jer samo je najbolje dovoljno dobro. Čistoća, kvalitet i snaga naših proizvoda prepoznatljiva su slika naših proizvoda i vernih korisnika. Zato je Natural Wealth® sinonim za vitamine, minerale i dodatke ishrani!
Stručnjaci smo za vitamine i dodatke ishrani
Potraga za najboljim, najčistijim, najmodernijim dodacima ishrani vodi Natural Wealth® u inovaciju. Razvoj novih i unapređenje postojećih proizvoda uz korišćenje uvek najnovijih znanja, ključ su našeg uspeha. Formule sa postepenim oslobađanjem, direktne formule sa brzom apsorpcijom, šumeće tablete, obložene tablete za lakše gutanje, proizvodi za decu, žene, muškarce ili zrelo doba: inovatori smo i pioniri u mnogim kategorijama dodataka ishrani! Više od četrdeset proizvoda u našoj ponudi zadovoljavaju nutritivne potrebe kupaca različitog životnog doba i u najčešćim zdravstvenim izazovima. Natural Wealth® formule su efikasne, ujednačene i sigurne. Strast za znanjem tera nas da sledimo najnovije trendove nutricionističke nauke, kako bismo iznova donosili najbolje nove proizvode.
Čuvamo prirodu
Mi u Natural Wealth-u® smo aktivni, vedri i odgovorni partner zdrave planete. Promovišemo zdrav život i brigu za okolinu i planetu Zemlju. Naši su proizvodi upakovani u bočice koje se 100% recikliraju, a nalepnice su utisnute vodenom tintom. Tako čuvamo vredne rezerve naših šuma i sprečavamo njihovo nekontrolisano uništavanje.
Natural Wealth sa vama, u svakom životnom dobu 
Zaštita dobrog zdravlja za celu porodicu i briga za unapređenje zdravlja u svakom životnom dobu naš je cilj. Široka paleta Natural Wealth® proizvoda namenjena je različitim korisnicima: deci, odraslima, trudnicama, ženama, starijima. Neke su formule namenjene za svakodnevno uzimanje kao zaštita, a neke se preporučuju u specifičnim stanjima. Biti vodeće ime vitamina i minerala za nas je veliko priznanje i velika odgovornost koja nas zadužuje da i u budućnosti nudimo samo najbolje proizvode! Zaronite u Natural Wealth® svet zdravlja i potražite svoj Natural Wealth® proizvod u svim apotekama!

B KOMPLEKS VITAMINI TABLETE
Sadrže široki spektar vitamina B Kompleksa. Potrebni su za pravilan rad nervnog sistema, snabdevanje organizma energijom, očuvanje zdravlja kože, kose i noktiju. Imaju važnu ulogu u metabolizmu masti, ugljenihidrata i belančevina.B kompleks vitamini se preporučuju: -  Kod nedostatka..
1.270,00 RSD
C TIME 500 TABLETE
Vitamin C s prahom šipurka u tableti sa vremenskim otpuštanjem.Vitamin C može da smanji rizik od nastanka infekcija i da skrati njihovo trajanje, pozitivno deluje na imunitet, potreban je za stvaranje kolagena, jača zidove krvnih sudova i pomaže u procesima zaceljenja, pomaže apsor..
2.537,00 RSD
DOUBLE C SERUM
SNIŽENA CENA -1 %
DOUBLE C SERUM
Double C™ serum je posebno formulisan tako da vitamin C prodire u strukturu kože i zadržava se u njoj. Stimulišući sintezu kolagena deluje dubinski poboljšavajući strukturu i čvrstoću kože. Sprečava pojavu preuranjenih znakova starenja i ublažava postojeća oštećenja smanju..
1.380,00 RSD 1.391,00 RSD
E 100 ij KAPSULE
Vitamin E kao aktivni antioksidans neutrališe slobodne radikale i njihov nepovoljni efekat na organizam. Štiti ćelije od toksičnih produkata iz hrane i okoline, doprinosi jačanju imunog odgovora i vitalnosti organizma tako da ga još nazivaju i vitaminom mladosti. Štiti ci..
1.685,00 RSD
GLUKOZAMIN SULFAT KAPSULE 1000 mg
Pomaže oporavak zglobova Glukozamin ima ulogu u sintezi zglobne hrskavice Starenjem se smanjuje sposobnost organizma da proizvodi dovoljne količine glukozamina, što dovodi do oštećenja zglobne hrskavice i smanjene pokretljivosti zglobova Posebno se preporučuje sportistima i star..
2.731,00 RSD
GLUKOZAMIN SULFAT TABLETE
Glukozamin sulfat je važan element u izgradnji brojnih tkiva: veziva, tetiva, zglobnih ovojnica, ligamenata, hrskavice i kostiju. Usporava trošenje zglobne hrskavice, podstiče stvaranje glikozaminglikana - osnovnog gradivnog materijala hrskavice i na taj način pomaže njeno obnavljanje. Ispiti..
1.731,00 RSD
HELIRANI CINK TABLETE
Cink je potreban za rast i razvoj novih ćelija, jačanje imunog sistema, pravilan razvoj reproduktivnih organa i funkciju prostate, čuva integritet kože, pomaže zaceljivanju rana a koristi se i kao pomoć u tretmanu protiv akni.Helirani cink 10mg se preporučuje: -  Kod nedostatka cinka - &n..
954,00 RSD
HELIRANI KALCIJUM MAGNEZIJUM CINK TABLETE
Visokopotentni proizvod s najvažnijim mineralima u uravnoteženom odnosu u obliku helata radi maksimuma apsorpcije. Kalcijum je važan za pravilan razvoj kostiju i zuba, ritmički rad srca, mišićnu kontrakciju. Magnezijum je važan za pravilan rad nervnog sistema, zdrave kosti, pravilan rad mi&s..
1.627,00 RSD
HROM PIKOLINAT TABLETE
Hrom je esencijalni mikroelement čiji je nedostatak važan činilac u nastajanju ateroskleroze i dijabetesa. Preporučuje se za ubrzavanje metabolizma i smanjenje masnog tkiva, ali i sportistima kao pomoć za povećanje mišićnog tkiva, ali i sportistima kao pomoć za povećanje mišićne mase. ..
1.850,00 RSD
KALCIJUM 600 PLUS VITAMIN D
Najvažniji mineral, u kombinaciji s vitaminom D da bi se postigao maksimum apsorpcije. Kalcijum je potreban za izgradnju zdravih kostiju i zuba, za rast i kontrakciju mišića, prenos nervnih impulsa, ritmički rad srca, a vitamin D za pravilan rast i razvoj kostiju, i za obezbeđivanje maksimaln..
1.254,00 RSD
KALCIJUM CITRAT TABLETE
Kalcijum u obliku citrata (200mg kalcijuma) omogućava maksimalnu apsorpciju u organizmu. Mnogi stručnjaci preporučuju kalcijum citrat kao najbolju formu kalcijuma, a posebno je pogodan za osobe sa bubrežnim kamencima koje treba da uzimaju kalcijum.Kalcijum citrat se preporučuje: -  Kod ned..
1.760,00 RSD
MAGNEZIJUM 350mg + VITAMIN C ŠUMEĆE TABLETE
Magnezijum se još naziva i "antistresni mineral". Potreban je za pravilan rad nervnog sistema. Pomaže održavanje zdravih kostiju, pravilnu mišićnu kontrakciju i regulaciju varenja. Učestvuje u procesima stvaranja energije u telu, a važan je i za ritmički rad srca. Podstiče ap..
780,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 72 (6 strana)