Apotekaonline
Korpa

MENTA PADEJ

AD »Menta« Padej je osnovana 1978.godine sa ciljem da se na organizovan način bavi proizvodnjom, preradom i plasmanom lekovitog, začinskog i aromatičnog bilja.      
Ideja o izgradnji kapaciteta za preradu lekovitog bilja potice iz saznanja da je Opština Coka od davnina poznata po proizvodnji lekovitog i zacinskog bilja i da raspolaže znacajnim prirodnim potencijalom, u prvom redu postojanjem ekoloških uslova za gajenje navedenih biljaka.      
Sve vece interesovanje vlada za lekovito bilje i za veštine lecenja koje je vekovima razvila tradicionalna narodna medicina. Industrijskim sušenjem, preradom, doradom, destilacijom i ekstrakcijom lekovitog i zacinskog bilja, dobijaju se visoko kvalitetni finalni proizvodi.    
 AD »Menta« Padej je svoj proizvodni program usmerila ka proizvodnji preparata od sirovina prirodnog porekla. Koristeci naše proizvode, doci cete do novih saznanja i mnogo prijatnih iznenadenja, a to želimo da otkrijete sami. Neka naši proizvodi budu sastavni deo vašeg svakodnevnog života!      
Pored stalne kontrole sirovina i proizvoda u našoj mikrobiološkoj, hemijskoj i procesnoj laboratoriji, vrši se i redovna kontrola proizvoda u Zavodu za javno zdravlje Subotica.Proizvodnja se odvija na dve lokacije.  
Navedena proizvodnja obavlja se u dva pogona:  
• Proizvodni procesi u Padeju - gde se nalazi upravna zgrada i pogoni za proizvodnju, preradu i sitno pakovanje lekovitog bilja, čajeva
• Proizvodni procesi u Čoki - gde se nalaze pogoni za proizvodnju tradicionalnih biljnih lekova, kozmetičkih preparata, sredstava za higijenu.
Proizvodnja koju obavlja AD “Menta” Padej i njen proizvodni asortiman svojim kvalitetom u potpunosti zadovoljava stroge kriterijume koje postavlja tržište, posebno inostrano.Preduzeće poseduje sertifikate sistema menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001:2001, HACCP-a bezbednosti hrane i upravljanja zaštitom životne sredine SRPS ISO 14001:2005

Brend: MENTA PADEJ
CLAVEX MELEM - Preparat za za otklanjanje kurjih očiju
Clavex melen je preparat koji efikasno uklanja kurje oči, bradavice, žuljeve ili hiperkeratoze.Aktivnu komponentu ovog preparata čine standardizovani uljani ekstrakt kantariona, sa izraženim antimikrobnim i antiinflamatornim delovanjem, etarsko ulje pitome nane, koje pored antifungalnog delovanja, z..
440,00 RSD
Brend: MENTA PADEJ
JOMELOP E MELEM ZA OŽILJKE - Preparat za otklanjanje ožiljaka i opekotina
Jomelop E melem je efiksan i uspešno otklanja ožiljke, keloide i posledice od opekotina.Jomelop E melem je specijalno formulisana emulzija za spoljašnju upotrebu čiju aktivnu komponentu čine etarska ulja i ekstrakti ljekovitog bilja standardizovanog kvaliteta. Veoma značajnu komponentu fitopreparata..
1.012,00 RSD
Brend: MENTA PADEJ
MENTA MELEM ZA STRIJE - Preparat za sprečavanje strija
Menta melem za strije se preporučuje kod svih uzrasta, bez obzira na pol, radi prevencije nastanka i tretmana strija.Naročito se preporučuje u periodu trudnoće, adolescencije i kod nagle promene telesne mase.Menta melem za strije je specijalno formulisana emulzija za spoljašnju upotrebu čiju aktivnu..
775,00 RSD
Brend: MENTA PADEJ
MENTASKIN EMULZIJA ZA LICE - Preparat za negu lica i dekoltea
Mentaksin emulzija za negu lica je preparat čiju glavnu komponentu čini nerafinisano maslinovo ulje visokog kvaliteta.Njegove osnovne komponente, biofenoli, vitamini, steroli, pored zaštite kože od neželjenih dejstava spoljašnje sredine, čuvaju njenu vlažnost i neguju je. Biofenoli maslinovog ulja p..
775,00 RSD
Brend: MENTA PADEJ
MENTASKIN EMULZIJA ZA NEGU TELA - Preparat za suvu kožu
Mentaskin emulzija za negu tela hrani i pospešuje regeneraciju kože tela.Mentaskin za negu tela obogaćena je nerafinisanim maslinovim uljem visokog kvaliteta i pčelinjim voskom. Biofenoli maslinovog ulja pospešuju regeneraciju ćelija kože i usporavaju proces njihovog starenja. Jedan od veoma bitnih ..
845,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)