Apotekaonline
Korpa

GREEN MEDIC

GREEN MEDIC - Apoteka Online
LIBIDO TABLETE
TOP -10 %
Brend: GREEN MEDIC
Imate problem sa potencijom ili željom? Libido je pravo rešenje za Vas!Preparat baziran na 100% prirodnoj biljnoj formuli Pruža dugotrajnu erekciju i pomaže kod problema sa potencijom Produžava seksualnu izdržljivost Povećava seksualno uzbuđenje i želju Povećava osetljivost i seksualn..
1.080,00 RSD 1.200,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
LIBIDO STRONGOpis proizvoda:Libido Strong predstavlja inovativnu, pojačanu formulu za brzo dejstvo i trenutno jaču erekciju. Namenjen je muškarcima koji imaju problem sa potencijom, održavanjem erekcije i osobama koje pate od preuranjene ejakulacije. Zbog veoma izraženog, trenutno moćn..
699,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
PROSTANEA KAPSULEOpis proizvoda:Prostanea je prirodni preparat najkompleksnijeg sastava čija je uloga očuvanje i održavanje zdravlja prostate i celog urinarnog sistema. Koncipirana je tako da sadrži više biljnih sastojaka čije je dejstvo naučno potvrdjeno i kao takav preparat veoma efi..
1.290,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
FEMAX-G KAPSULEOpis proizvoda:Nedostatak ženskog libida može da se leči, ali i dalje vlada uvreženo mišljenje da to nije ozbiljan problem. Dokle god društvo ne počne da ga shvata ozbiljno, žene će nastaviti da pate!Istraživanjem ženskih seksualnih problema došlo se d..
1.290,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
FRESH AND DRIVE TABLETEOpis proizovda:Život bez zamora i iscrpljenostiFresh & Drive je dijetetski suplement koji povoljno utiče na metaboličke procese u organizmu, oslobađa ga od napetosti i umora. Normalizuje metabolizam proteina i glikogena i na taj način smanjuje osećaj zamora i iscrplj..
690,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)