Apotekaonline
Korpa

PROSTANEA KAPSULE

PROSTANEA KAPSULE
1.290,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: GREEN MEDIC
  • Šifra proizvoda: 20161520

Opis proizvoda

PROSTANEA KAPSULE

Opis proizvoda:

Prostanea je prirodni preparat najkompleksnijeg sastava čija je uloga očuvanje i održavanje zdravlja prostate i celog urinarnog sistema. Koncipirana je tako da sadrži više biljnih sastojaka čije je dejstvo naučno potvrdjeno i kao takav preparat veoma efikasno ublažava tegobe koje izaziva uvećana prostata, koju prate urinarne tegobe kao što su bolno, često i otežano mokrenje. Veoma efikasno pomaže i kod hroničnog zapaljenja prostate. Prostanea je namenjena preventivno svim muškarcima starijim od 40 godina i onima koji već pate od pomenutih tegoba.

Dosadašnja iskustva naših korisnika su pokazala da su im se tegobe uvećane prostate drastično ili gotovo skroz smanjile, a sa druge strane im se poboljšala seksualna funkcija i pojačala erekcija.

SASTAV:

Vrbovica

Biljka Vrbovica latinskog naziva Epilobium parviflorum, u narodu poznata kao svilovina, mala mlečika po malo je skrivena od javnosti iako se kroz istoriju spominje kao najbolji prirodan lek za prostatu. Danas se ova biljka sve više koristi za tegobe izazvane uvećanjem i upalom prostate, kao i celog urinarnog sistema muškaraca. Pokazala se veoma uspešno u rešavanju nemogućnosti zadržavanja mokraće, otežanog mokrenja, kao i kod bolesti bešike i bakterija u urinarnom traktu.

 

 

Kopriva

U jednoj prilično opširnoj studiji sa medicinskog univerziteta kopriva se pokazala učinkovitom u smanjenju simptoma koji nastaju sa uvećanom prostatom. Čak 81% učesnika je doprinelo poboljšanju stanja, simptomi učestalog i čestog mokrenja su se drastično popravili. U kombinaciji sa Testerastom palmom daje izvrsne rezultate i održava normalan rad prostate.

 

Testerasta palma

Testerasta palma (Serenoa Repens) je vrsta palme koja sadrži veliku količinu koncentrovanih slobodnih masnih kiselina, koje su od vitalnog značaja za pravilno funkcionisanje prostate. Kao jedan od glavnih aktivnih komponenti smatra se beta-sitosterol, supstanca koja doprinosi zdravlju prostate. Upotrebljava se kod uvećanja prostate i hroničnog prostatitisa. Testerasta palma je pokazala i antiinflamatorno dejstvo (smanjuje zapaljenske procese) i spazmolitičko dejstvo (otklanja grčeve mišića).

 

 

Selen

Selen je vrlo važan mineral za muškarce, jer umanjuje neugodne simptome koji proizilaze iz nepravilne hormonalne aktivnosti. Stimuliše metabolizam i štiti organizam od slobodnih radikala. Sastavni je deo enzima koji su odgovorni za smanjenje oksidativnog stresa. Ovaj mineral: jača imunitet, poboljšava potenciju i rad prostate, usporava starenje.

 

Polenov prah

Polenov prah sadrži gotovo sve zdrave hranjive materije neophodne za rast, razvoj i zdravlje ljudskog organizma. Upravo zbog toga ga je i Svetska zdravstvena organizacija proglasila supernamirnicom. U nekim zapadnoevropskim zemljama (Nemačka, Belgija) priznat je i kao lek. Kliničke studije su utvrdile da polen značajno otklanja simptome nastale kao posledica uvećane prostate, kao i simptoma hroničnog prostatitisa. Takodje je utvrjdeno da je za vreme tromesečnog tretmana polenom došlo do napretka u 70 – 80% slučajeva kod osoba sa pomenutim tegobama.

 

 

Cink

Cink igra važnu ulogu u organizmu, a naučne studije su dokazale da je verovatno jedan od najvažnijih minerala za neometan rad prostate. Normalna prostata sadrži više cinka nego bilo koji drugi organ, tako da nedostatak cinka u organizmu uzrokuje uvećanje prostate.

 

Sadržaj aktivnih komponenti1 tableta
Vrbovica u prahu100mg
Suvi ekstrakt testeraste palme100mg
Koren koprive u prahu100mg
Polenov prah20mg
Selen u obliku natrijum selenita0,12 (0,055 Se)
Cink u oliku cink oksida12,45 (10,00 Zn)
 

Redovno uzimanje

Redovnim uzimanjem preparata Prostanea muškarci održavaju funkciju prostate normalnom a samim tim postižu bolju i jaču potenciju. Prostanea kapsule su predvidjene da se uzimaju jednom dnevno najmanje 3 meseca a po potrebi i duže.

 

Pakovanje: 30 kapsula

 

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).