Meni
Korpa

PROSTANEA KAPSULE

PROSTANEA KAPSULE
PROSTANEA KAPSULE
1.290,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20161520
12 prodaja
2727 pregleda

PROSTANEA KAPSULE

Opis proizvoda:

Prostanea je prirodni preparat najkompleksnijeg sastava čija je uloga očuvanje i održavanje zdravlja prostate i celog urinarnog sistema. Koncipirana je tako da sadrži više biljnih sastojaka čije je dejstvo naučno potvrdjeno i kao takav preparat veoma efikasno ublažava tegobe koje izaziva uvećana prostata, koju prate urinarne tegobe kao što su bolno, često i otežano mokrenje. Veoma efikasno pomaže i kod hroničnog zapaljenja prostate. Prostanea je namenjena preventivno svim muškarcima starijim od 40 godina i onima koji već pate od pomenutih tegoba.

Dosadašnja iskustva naših korisnika su pokazala da su im se tegobe uvećane prostate drastično ili gotovo skroz smanjile, a sa druge strane im se poboljšala seksualna funkcija i pojačala erekcija.

SASTAV:

Vrbovica

Biljka Vrbovica latinskog naziva Epilobium parviflorum, u narodu poznata kao svilovina, mala mlečika po malo je skrivena od javnosti iako se kroz istoriju spominje kao najbolji prirodan lek za prostatu. Danas se ova biljka sve više koristi za tegobe izazvane uvećanjem i upalom prostate, kao i celog urinarnog sistema muškaraca. Pokazala se veoma uspešno u rešavanju nemogućnosti zadržavanja mokraće, otežanog mokrenja, kao i kod bolesti bešike i bakterija u urinarnom traktu.

 

 

Kopriva

U jednoj prilično opširnoj studiji sa medicinskog univerziteta kopriva se pokazala učinkovitom u smanjenju simptoma koji nastaju sa uvećanom prostatom. Čak 81% učesnika je doprinelo poboljšanju stanja, simptomi učestalog i čestog mokrenja su se drastično popravili. U kombinaciji sa Testerastom palmom daje izvrsne rezultate i održava normalan rad prostate.

 

Testerasta palma

Testerasta palma (Serenoa Repens) je vrsta palme koja sadrži veliku količinu koncentrovanih slobodnih masnih kiselina, koje su od vitalnog značaja za pravilno funkcionisanje prostate. Kao jedan od glavnih aktivnih komponenti smatra se beta-sitosterol, supstanca koja doprinosi zdravlju prostate. Upotrebljava se kod uvećanja prostate i hroničnog prostatitisa. Testerasta palma je pokazala i antiinflamatorno dejstvo (smanjuje zapaljenske procese) i spazmolitičko dejstvo (otklanja grčeve mišića).

 

 

Selen

Selen je vrlo važan mineral za muškarce, jer umanjuje neugodne simptome koji proizilaze iz nepravilne hormonalne aktivnosti. Stimuliše metabolizam i štiti organizam od slobodnih radikala. Sastavni je deo enzima koji su odgovorni za smanjenje oksidativnog stresa. Ovaj mineral: jača imunitet, poboljšava potenciju i rad prostate, usporava starenje.

 

Polenov prah

Polenov prah sadrži gotovo sve zdrave hranjive materije neophodne za rast, razvoj i zdravlje ljudskog organizma. Upravo zbog toga ga je i Svetska zdravstvena organizacija proglasila supernamirnicom. U nekim zapadnoevropskim zemljama (Nemačka, Belgija) priznat je i kao lek. Kliničke studije su utvrdile da polen značajno otklanja simptome nastale kao posledica uvećane prostate, kao i simptoma hroničnog prostatitisa. Takodje je utvrjdeno da je za vreme tromesečnog tretmana polenom došlo do napretka u 70 – 80% slučajeva kod osoba sa pomenutim tegobama.

 

 

Cink

Cink igra važnu ulogu u organizmu, a naučne studije su dokazale da je verovatno jedan od najvažnijih minerala za neometan rad prostate. Normalna prostata sadrži više cinka nego bilo koji drugi organ, tako da nedostatak cinka u organizmu uzrokuje uvećanje prostate.

 

Sadržaj aktivnih komponenti1 tableta
Vrbovica u prahu100mg
Suvi ekstrakt testeraste palme100mg
Koren koprive u prahu100mg
Polenov prah20mg
Selen u obliku natrijum selenita0,12 (0,055 Se)
Cink u oliku cink oksida12,45 (10,00 Zn)
 

Redovno uzimanje

Redovnim uzimanjem preparata Prostanea muškarci održavaju funkciju prostate normalnom a samim tim postižu bolju i jaču potenciju. Prostanea kapsule su predvidjene da se uzimaju jednom dnevno najmanje 3 meseca a po potrebi i duže.

 

Pakovanje: 30 kapsula

 

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.