Apotekaonline
Korpa

FRUCTUS

Naš uspeh pre svega počiva na radu, stručnosti i motivisanosti zaposlenih i stoga je u ostvarivanju vrhunskih ciljeva njihovo znanje, veština i sposobnost, naše prestižno bogatstvo.
Porodična tradicija sakupljanja i prometovanja lekovitog bilja datira iz prošlog veka. Iskustvo i znanje o lekovitom bilju prenosilo se generacijama. Na temelju tog iskustva 1989. je osnovana samostalna zanatska radnja iz koje se kasnije razvio Fructus.
Fructus je osnovan 2001. godine kao porodična kompanija za ugovaranje uzgoja, primarnu preradu, promet lekovitim biljem i proizvodnju klasičnih i aromatizovanih čajeva.
Proizvodni proces je unapređen 2004. godine, uvođenjem nove linije proizvoda u kapsulama, na bazi suvih ekstrakata lekovitog bilja i granuliranih formi za direktnu primenu ili rastvaranje u vodi. Ovaj segment poslovanja je četrnaest godina kasnije iznedrio našu ćerka firmu, kompaniju Mint pharm.
Danas se ponosimo širokom i raznovrsnom paletom proizvoda, pogonima izgrađenim po savremenim propisima i standardima, modernim i potpuno automatizovanim tehnološkim procesima, dobro opremljenom laboratorijom u kojoj se kontroliše bezbednost i kvalitet od sirovina do gotovih proizvoda, distributivnom mrežom koja pokriva domaće tržište ali i zemlje u regionu, IFS standardom ali i standardima ISO 9001 i HACCP koji su sertifikovani i uspešno se sprovode od 2005. godine.

Brend: FRUCTUS
FRUCTUS FITNESS
FRUCTUS FITNESS – biljni čajOpis proizvoda:Povoljno deluje na redukciju telesne mase uz pravilnu ishranu i redovnu fizičku aktivnost, dodatak ishraniSastojci: list sene 20%, koren zečjeg trna 20%, plod šipka 15%, cvet hibiskusa 15%, plod komorača 10%, kukuruzna svila 1..
140,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS RTANJSKI ČAJ
FRUCTUS RTANJSKI ČAJOpis proizvoda:Biljni čaj od herbe planinskog čubra20g (20 filter kesica x 1g)Sastojci: herba planinskog čubra 100%Uputstvo/ način pripreme: Filter kesicu prelijte sa 2 dl ključale vode i poklopite. Nakon 5 min. izvadite filter kesicu i čaj zasladite po ..
62,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS BELI ČAJ SA DINJOM I NARANDŽOM FILTER
Beli čaj sa dinjom i narandžom je slatkast, sočan, lagan i nežan napitak… Beli čaj je bogat antioksidansima koji pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala, a sadrži oko 25 posto manje kofeina od zelenog čaja. Konzumacijom belog čaja poboljšaćete svoju liniju, ali ujedno i za&s..
177,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS BELI ČAJ SA GREJPFRUTOM I LIMUNOM FILTER
Beli čaj je slično kao i zeleni čaj, prošao kroz vrlo malo obrade i bez fermentacije, ali postoji primetna razlika u ukusu. Ukus belog čaja je slatkast i svetao.      Pakovanje: 20 filter kesica..
184,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS CITRUS ANANAS
FRUCTUS CITRUS ANANASOpis proizvoda:Mešavina biljnog čaja sa aromom ananasa, pomorandže i limuna40g (20 filter kesica x 2g)Sastojci: plod divlje jabuke, plod šipka, cvet zove, kora pomorandže 8%, kora limuna 8%, prirodna aroma ananasa 7%, list slatke kupine, jabučna ki..
97,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS COENZIM Q10
FRUCTUS COENZIM Q10Opis proizvoda: Koenzim Q10 ( ubihinon ) je esencijalan u energetskom metabolizmu čoveka. On snabdeva sve naše ćelije energijom i značajan je za pravilan rad srca. Starenjem, organizam proizvodi sve manje koenzima Q10 i zato je neophodno da ga unos..
679,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS EXOTIC MULTI MIX
U čaju Exotic multi mix kombinovano je lekovito bilje koje se tradicionalno koristi za poboljšanje opšteg stanja organizma, sa plodom kafe koji u savremenom svetu dobija sve veći značaj u ovoj oblasti.Pakovanje: 20 filter kesica..
155,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS KAMILICA
Biljka koja se tradicionalno koristi u narodu kako za uživanje tako i kao medikament, od sada postoji i u ekskluzivnom Premium pakovanju. U jednoj kutiji umesto standardnih 20 sada ima 25 kesica a svaka od njih je dodatno zaštićena aroma omotačem.          ..
89,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS KANTARION
FRUCTUS KANTARION- biljni čajOpis proizvoda:Biljni čaj od herbe kantarionaSastojci: list kantariona 100%Uputstvo/ način pripreme: Filter kesicu prelijte sa 2 dl ključale vode i poklopite. Nakon 5 min. izvadite filter kesicu i čaj zasladite po želji.Pakovanje: ..
65,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS KOPRIVA
FRUCTUS KOPRIVA- biljni čajOpis proizvoda:Biljni čaj od lista kopriveSastojci: list koprive 100%Uputstvo/ način pripreme: Filter kesicu prelijte sa 2 dl ključale vode i poklopite. Nakon 5 min. izvadite filter kesicu i čaj zasladite po želji.Pakovanje: 20 filte..
57,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS LIPA
FRUCTUS LIPA- biljni čajOpis proizvoda:Biljni čaj od cveta lipeSastojci: cvet lipe 100%Uputstvo/ način pripreme: Filter kesicu prelijte sa 2 dl ključale vode i poklopite. Nakon 5 min. izvadite filter kesicu i čaj zasladite po želji.Pakovanje: 20 filter kesica..
142,00 RSD
Brend: FRUCTUS
FRUCTUS MAJČINA DUŠICA
FRUCTUS MAJČINA DUŠICA- biljni čajOpis proizvoda:Biljni čaj od herbe majčine dušiceSastojci:herba majčine dušice 100%Uputstvo/ način pripreme: Filter kesicu prelijte sa 2 dl ključale vode i poklopite. Nakon 5 min. izvadite filter kesicu i čaj zasladite po ž..
57,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)