Apotekaonline
Korpa

FOREVER

FOREVER - Apoteka Online
Brend: FOREVER
FOREVER ACTIVE HA Opis proizvoda: Forever Active HA predstavlja jedinstvenu formulu hijaluronske kiseline- molekula male težine sa hidratantnim i lubrikantnim svojstvima, i uz dodatak ulja đumbira i kurkume ga čini najmoćnijim dijetetskim proizvodom za zglobove i negu kože, a trenutno dostupnom па..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ACTIVE PROBIOTIC Opis proizvoda: Mikrobi su živi mikroorganizmi koji žive u našem telu i igraju ulogu u našem opštem zdravlju i blagostanju. Dok su neki mikrobi loši, većina je korisna. Ove ,,dobre bakterije" se zovu ,,probiotik", što na grčkom ..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER BEE POLLEN Opis proizvoda: Forever Bee Pollen® Polen je plodni prah cveća. Pčele ga sakupljaju i odnose u svoje košnice za hranu. Bez polena ne bi postojale biljke, drveće i cveće. Čak i mi zavisimo od njega. U posebno dizajniranim sabirnim posudama od nerđajućeg čelika sakuplj..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER BEE PROPOLIS Opis proizvoda: Kada pomislimo na pčele, najpre nam padnu na um med i polen. Ali još je jedna materija od velike važnosti a to je propolis, kog čini lepljiva smola koju izlučuje drveće. Pčele sakupljaju i metabolišu propolis, a potom njime oblažu svoje koš..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER DAILY Opis proizvoda: Forever Daily™ Vitamini i minerali sa AOS Complex-om Ova formula predstavlja revolucionarni sistem unosa hranljivih materija i kreirana je u kombinaciji sa Forever Living originalnim aloja oligosaharidnim (AOS) kompleksom. Forever Forever Daily™..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER IMMUBLEND Opis proizvoda: Forever ImmuBlendTM je dodatak ishrani za poboljšanje imuniteta i predstavlja potporu svih aspekata funkcionisanja imunog sistema, od prve do poslednje odbrambene linije. Svaki od sastojaka naše originalne mešavine je posebno odabran zbog odlu..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ROYAL JELLY​ Opis proizvoda: Matični mleč je mlečno izlučenje dobijeno iz ždrela pčele radilice. Ova pčelinja "super hrana" posebno je pomešana s enzimima i daje se za hranu svakoj pčeli predodređenoj da postane matica. To je ekskluzivna hrana matice tokom njenog plodnog ž..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER VISION Opis proizvoda: Naš vid je dragoceno čulo koje ne smemo uzimati zdravo za gotovo. Dok uzimamo dodatke ishrani kako bi generalno poboljšali zdravlje, često možda zaboravljamo vid, koji bi takođe morali održavati zdravim. Forever Vision je dijetetski dodatak ishrani sa b..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER A-BETA-CarE Opis proizvoda: Slobodni radikali su štetne materije koje se formiraju unutar ćelija i u međućelijskom prostoru. Pored ćelijske membrane, oni mogu da oštete i genetski material ćelije (DNK) što često može da rezultira ozbiljnim poremećajem u njenoj funkciji..
5.398,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ABSORBENT C Opis proizvoda: Vitamin C se već dugo vremena vezuje za dobro zdravlje. Nauka nas je snabdela celom listom korisnih dejstava vitamina C, najpoznatijeg od svih vitamina. Snažan je antioksidans koji formira deo odbrambenog sistema organizma protiv štetnih efekata slobodnih..
3.186,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ALOE 2 GO Opis proizvoda: Aloe To Go – Najjača kombinacija antiosidanata iz prirode Forever Living je uzeo najbolje od oba ova napitka Aloe + Pomesten Power i kombinovao u jedno posebno pakovanje, kesicu od folije koja je veoma praktična. Forever Aloe 2Go mozete sada piti u bilo koj..
12.750,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ALOE BERRY NECTAR Opis proizvoda: Aloe Berry  Nectar – protiv anemije i malokrvnosti prirodno rešenje Ovaj egzotični napitak sadrži 90% Aloe Vera Gela i 10% severnoamericke brusnice i jabuke. Ima sve lekovite sastojke koji se nalaze u Aloe Vera Gelu, a zah..
4.584,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 38 (4 strana)