Apotekaonline
Korpa

ENGELHARD ARZNEIMITTEL GMBH & CO.KG

Vrhunski brend Engelhard - garantujemo pečat kvaliteta „Made in Germany“ za sve naše proizvode. U isto vreme uživamo u izvanrednom uspehu daleko izvan granica Nemačke. Kao međunarodno aktivna kompanija, svoje zdravstvene marke plasiramo u više od 100 zemalja sveta - i to nas ispunjava ponosom.
Naši proizvodni pogoni nalaze se neposredno ispred grada Frankfurta. Tu proizvodimo naše vrhunske proizvode, koji su među najboljima u svojoj klasi i čvrsto su uspostavljeni na tržištu zdravstvene zaštite. Izvan našeg ključnog tržišta, Nemačke, naši brendovi su takođe dostupni u više od 100 zemalja. I, s obzirom na ovo, s pravom nosimo pečat najvišeg kvaliteta širom sveta: Proizvedeno u Nemačkoj. Napravio Engelhard.
Najjasniji dokaz tome je naš uspeh: naši zdravstveni brendovi zauzimaju najviše mesto na međunarodnom tržištu.
Mi smo pionir na međunarodnom nivou. Uzmimo za primer našu marku Prospan®: uspešno smo uspostavili svoj lek protiv kašlja kao biljno iskašljavanje sa najvećim prometom i najprodavanijim na svetu.
Za ovakve uspehe su nam potrebni jaki brendovi - brendovi čija dokazana efikasnost ubeđuje korisnike širom sveta. Takođe su nam potrebni jaki prodajni partneri koji dele naše vrednosti i koji sa nama već dugi niz godina rade u odnosima od međusobnog poverenja.
Stoga s pravom možemo svima reći: Zdravlje nam znači svet.

Nema unetih proizvoda u kategoriji.