Apotekaonline
Korpa

DR. NIEDERMAIER

istorija Dr. Od svog osnivanja, Niedermaier Pharma GmbH ima neverovatnu priču o uspehu i od male porodične firme i proizvođača ugovora preskočio je lidera na svetskom tržištu na polju multi fermentisanih dodataka prehrani.
Početkom Drugog svetskog rata dr Hans Niedermaier (1913-2003), farmaceut i hemičar, imao je hrabrosti da osnuje kompaniju kako bi sledio njegovu ideju i viziju „zdravlja na prirodan način“ i kako bi svoje filozofija „lečenja samoizlečenjem“ stvarnost. 1939. osnovao je kompaniju Dr. Niedermaier Pharma GmbH, fabriku lekova.
Istraživanjem lekovitih biljaka, njihovih prirodnih aktivnih sastojaka i njihovog regulacionog efekta na zdravlje, dr. Hans Niedermaier je lansirao svoje prve proizvode, pre svega GALAMA.
Empirijska ispitivanja dubokih efekata enzima u naturopatiji dala su osnivaču kompanije osnovno znanje o funkcionalnosti sopstvenih enzima u telu. Dr Hans Niedermaier o razvoju nove proizvodne tehnologije - današnje kaskadne fermentacije, što je prekretnica u istoriji kompanije.
Porodično preduzeće osnovala je 2001. godine ćerka osnivača kompanije, farmaceut dr rer. nat. Cordula Niedermaier-Mai je preuzela i učinila ga velikim.
Odmah nakon studija farmacije, Cordula Niedermaier-Mai je krenula u posao za sebe i otvorila svoju apoteku - sa velikim uspehom. Ali onda je došlo do prekretnice. Porodični pas se 2000. godine razboleo kao posledica trovanja pesticidima. Osnivač kompanije dr. U to vreme, Hans Niedermaier je eksperimentisao sa fermentacijom enzima u svojoj laboratoriji i odlučio je da psu da 2 mililitara esencije koju je dobio, a koju je nazvao „Regulat“, što je očigledno bilo dobro za psa. . Ovo iskustvo podstaklo je Cordulu Niedermaier-Mai da proda svoju apoteku i preuzme očevu kompaniju koja je u to vreme bila bolesna.
Kroz sopstveno istraživanje o REGULATESSENZ®, ona je sve više otkrivala njegovu neverovatnu i svestranu efikasnost. Tako se vozila od jednog alternativnog praktičara do drugog i činila sve da se suština obznani.
Njena vizija: da pomogne ljudima da očuvaju svoje zdravlje i lepotu na prirodan način.
Strast, hrabrost, njen pozitivan manir, njena neumorna marljivost i njeno verovanje u proizvod pomogli su bavarskoj moćnici da kompaniju učini uspešnom.
Vaša obaveza se isplatila. Veliki proboj dogodio se u proleće 2003. godine kada je novinarka objavila svoju ličnu priču o uspehu u PR članku od 6 stranica u časopisu Natur und Heilen.
Od jednog dana do sledećeg naručeno je na hiljade flaša, jedan telefonski poziv jurio je sledeći. Više upita, više proizvodnje, više osoblja i od sada i mašinska podrška - sve u kompaniji je poludelo.
2004. godine, kaskadna fermentacija, jedinstvena u svetu, konačno je registrovana kod Evropskog zavoda za patente pod brojem br. 1153549.

DR. NIEDERMAIER REGULATPRO BIO - Preparat za vitalnost, energiju i imunitet
Dr. niedermaier regulatpro bio - preparat za vitalnost, energiju i imunitet reguliše normalne biohemijske procese u organizmu.Regulatpro Bio je proizveden putem kaskadne fermentacije – jedinstvene metode patentirane 2004. godine. Predstavlja bioaktivni koncentrat koji sadrži fragmente enzima: di-, t..
8.193,75 RSD
DR. NIEDERMAIER REGULATPRO HYALURON - Preparat protiv bora na koži
Dr. niedermaier regulatpro hyaluron - preparat protiv bora na koži vidljivo smanjuje bore na licu, vratu, rukama i telu.Cink doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju.Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcionisanju nervnog siste..
9.142,50 RSD
DR. NIEDERMAIER REGULATPRO METABOLIC - Preparat za regulaciju šećera u krvi
Dr. niedermaier regulatpro metabolic - preparat za regulaciju šećera u krvi kompleks od svežeg voća i orašastih plodova za zdravlje srca i krvnih sudova.Regulatpro metabolic je dodatak ishrani koji aktivira enzimske procese u organizmu. Bioaktivnom koncentratu od fragmenata enzima Regulatpro Bio dod..
8.193,75 RSD
DR. NIEDERMAIER REGULATPRO REGULATIUS - Preparat za decu za energiju i imunitet
Dr. Niedermaier regulatpro regulatius - preparat za decu za vitalnost i imunitet je kompleks za decu od svežeg voća i orašastih plodova za energiju, vitalnost i imunitet.Ovaj dodatak ishrani sadrži kaskadno fermentisani organski tečni koncentrat obogaćen prirodnim vitaminom C iz organskih acerola t..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)