Apotekaonline
Korpa

DENTINOX GESELLSCHAFT

Dentinok® - započeo je u Berlinu
Priča je započela pre skoro 100 godina jednim proizvodom u apoteci na staroj pijaci u Drezdenu: Dentinok® kapi. Na osnovu ove formule osnovana je kompanija Dentinok® u Berlinu 1951. godine. Od tada asortiman proizvoda neprestano raste - baš kao i porodično vođeno preduzeće.
Vodeći princip kompanije Dentinok® je proizvodnja nežnih lekova koji sadrže pouzdane aktivne sastojke u svojim formulacijama, posebno pogodne za pedijatrijsku upotrebu.
Isproban i testiran milion puta širom sveta
Od samog početka, Dentinok® se fokusirao na proizvodnju nežnih lekova. Preparate odlikuju prirodni sastojci, bez veštačkih aditiva kad god je to moguće i pouzdani efekti. Uspešno: Dentinok® se u mnogim različitim zemljama smatra popularnim rešenjem problema za roditelje i njihovu decu.
Odgovornost i poverenje su naši najvažniji resursi.
Specijalista za najmlađe
Inspirisana Dentinok® kapima, kompanija se sve više specijalizovala u oblasti dentalne medicine. Preciznije: dečija stomatologija. U tom pogledu, asortiman uključuje proizvode za negu zuba za bebe i decu koji im omogućavaju dobar i zdrav početak života.
Pomoć deci
Deca nisu samo naša budućnost, ona su i naše najveće blago. Imajući ovo na umu, Dentinok® je uvek obraćao pažnju na svoje najmlađe pacijente i razvijao preparate koji im osiguravaju dobrobit. Pored proizvoda za negu zuba i negu zuba, Dentinok® razvija preparate koji pomažu kod bolova u stomaku, bolovima na dnu, prehlade i još mnogo toga.
Moć prirode
Dentinok® je rano shvatio da se najbolji i najefikasniji lekovi mogu naći u prirodi. Shodno tome, kompanija se što više oslobađa veštačkih aditiva poput konzervansa ili sredstava za bojenje i svoje proizvode razvija na biljnim formulacijama.

Nema unetih proizvoda u kategoriji.