Apotekaonline
Korpa

CREVIL

Crevil Cosmetics & Pharmaceuticals Germani razvija, proizvodi i distribuira širok spektar inovativnih proizvoda za lepotu, farmaciju i životni stil koji se proizvode kao odgovor na potražnju kupaca i koji ispunjavaju nemačke i evropske industrijske standarde. Potvrđujemo da su svi naši proizvodi proizvedeni u skladu sa smernicama za dobru proizvodnu praksu ISO i da su u skladu sa uredbom o nemačkim standardima.
Sistem upravljanja kvalitetom
Naš sistem upravljanja kvalitetom osigurava da se njegovi principi poštuju u stvarnoj praksi. Svi zaposleni, bilo menadžeri ili radnici u prodavnicama, igraju aktivnu ulogu u obezbeđivanju primene našeg sistema upravljanja kvalitetom. Naš sistem upravljanja kvalitetom se neprestano unapređuje. Tako da postižemo najviši mogući nivo zadovoljstva kupaca. Naša je odgovornost da u bilo kom trenutku ispunimo sve poslovne zahteve naših partnera.
NEMAČKI DIN EN ISO
Da bi se postigao željeni kvalitet u gotovom proizvodu, od suštinske je važnosti da ceo plan, počev od kupovine sirovina do faze u kojoj krajnji proizvod stigne do potrošača, mora da doprinese izgradnji kvaliteta proizvoda.
Sertifikovani smo sa ISO 22716: 2OO7 i njegovim nacionalnim prevodom DIN EN ISO 22716: 2008-12 u vezi sa Kozmetikom-GMP u svim fazama pakovanja, sirovina i gotovih proizvoda.
Proizvodni pogoni
Visokokvalitetni proizvodni pogoni garantuju optimizovane troškove proizvodnje. Najnovije tehnologije zajedno sa inovativnim procesima garantuju ne samo najviši mogući kvalitet proizvoda već i optimizovane troškove proizvodnje. Najsavremenija oprema i proizvodne mašine vodećih međunarodnih proizvođača osiguravaju da sve faze razvoja proizvoda zadovoljavaju međunarodno prihvaćene norme. U kombinaciji sa našim nezavisnim proizvodnim tehnologijama, naš proizvodni proces je vrlo efikasan.
ISO daje smernice za proizvodnju, kontrolu, skladištenje i otpremu naših proizvoda.

Brend: CREVIL
CREVIL KREMA ZA STOPALA
CREVIL KREMA ZA STOPALAOpis proizvoda:Crevil krema za stopala se koristi za negu suve i ispucale kože stopala. Svakodnevna nega suve,izrazito suve,grube i ispucale kože stopala sa žuljevima.naprslinama i naslagama usled pojačanog pritiska. Dodatna nega kod dijabetesa,atopijskog e..
407,00 RSD
Brend: CREVIL
CREVIL KONJSKI BALZAM
CREVIL KONJSKI BALZAMOpis proizovda:Konjski balzam u vidu gela koji hladi,opušta i okrepljuje. Preporučuje se sportistima za opuštajuću masažu i relaksaciju. Pospešuje prokrvljenost kože i neguje je. Pogodan je za masažu vrata, ramena, leđa, struka i nogu.Sastav:..
339,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)