Apotekaonline
Korpa

Care diagnostica

Care diagnostica - Apoteka Online
Zašto je ovaj test za Vas važan?Test se preporučuje ženskoj populaciji koja je seksualno aktivna jer se u 95% slučajeva ova bakterija prenosi seksualnim putem . Prisustvo bakterije Chlamydia Trachomatis u najvećem broju slučajeva prolazi bez ikakvih simptoma  ili sa simptomima kao &s..
1.659,00 RSD
95 % svih slučajeva kolorektalnog karcinoma ( rak debelog creva ) su rezultat benignih promena u početnom stadijumu koje nazivamo polipima . Ukoliko se polipi otkriju na vreme i uklone , razvoj kolorektalnog karcinoma može biti zaustavljen. Ukoliko imate simptome kao što su krvarenje u stolic..
679,00 RSD
Opšte informacije:Bakterija Helicobacter Pylori ( H. Pylori ) uzrokuje stanja kao što su gastritis i čir na želucu. Još uvek ne postoji dostupna imunizacija protiv ove infekcije, koja se javlja i kod dece i kod odraslih. Ipak, upotreba adekvatnih lekova ( kao što su ant..
1.669,00 RSD
Zašto je ovaj test za Vas važan?Žene dostižu period menopauze obično oko 50 godine pri čemu taj period može da varira između 39 i 59 godine . Ukoliko imate simptome kao što su neredovan menstrualni ciklus ili njegovo odsustvo, valunzi ( kratkotrajni napadi znojenja i toplote ), lup..
1.359,00 RSD
Opšte informacije:Urinarna infekcija predstavlja zapaljenje urinarnog trakta, uglavnom prouzrokovano od strane bakterija i to primarno intestinalnim bakterijama. Urinarni trakt se sastoji od uretre, bešike, uretera i bubrega.Od urinarnih infekcija najčešće pate žene, ob..
859,00 RSD
Viola Test za Ovulaciju detektuje hormon hLH (humani luteinizirajući hormon) u urinu, u koncetraciji većoj od 30 IU/L . Ukoliko je test pozitivan možete predpostaviti da ste u periodu plodnih dana. Svako pakovanje sadrži 5 testova i disk koji vam pomaže da utvrdite kojim danima treba da koristite te..
1.739,00 RSD
Normalna vaginalna flora pruža prirodnu zaštitu protiv infekcija. Razne vrste laktobakterija podržavaju vaginalnu floru , držeći vaginalnu pH vrednost od 3,8 do 4,5 i obezbeđuje zaštitu od gljivica i patogenih bakterija. Vaginalna mikrobiološka neravnoteža , obično izaziva poveć..
839,00 RSD
Viola Rana Trudnoća identifikuje trudnoću počev od 12 IU/L hCG u urinu, otprilike 10 dana od začeća.hCG (human chorionic gonadotrophin) je najvažniji hormon za određivanje trudnoće. hCG počinje da raste odmah po začeću i nastavlja sa rastom, udvostručujući se svaka dva do tri dana. Patentiranim test..
599,00 RSD
Viola Super test detektuje 5 IU/L hCG u urinu. Dakle, identifukuje trudnoću najranije što je moguće. Ovaj test je duplo senzitivniji u komparaciji sa drugim testovima za trudnoću. Test omogućava sigurnost već od 8 dana od začeća i pouzdan rezultat u roku od 15 minuta. Takođe, sa ovim testom p..
939,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)