Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

CARE DIAGNOSTICA

Naša firma
Kao međunarodna kompanija, visoki kvalitet proizvoda za nas je naravno i deo odgovornosti koju rado preuzimamo za pouzdanu dijagnozu.
Naš princip uspeha „brini se“ u službi zdravlja ljudi zasnovan je na istraživanju, regulisanim proizvodnim procesima, dobrom upravljanju kvalitetom i stalnoj komunikaciji između pojedinih odeljenja.
Naša reč
Dobro ime CARE DIAGNOSTICA označava inovacije, visok kvalitet i tradicionalnu pouzdanost. Stalno usavršavanje i zadovoljni kupci su naši glavni ciljevi.

Colon Health Care Test
95 % svih slučajeva kolorektalnog karcinoma ( rak debelog creva ) su rezultat benignih promena u početnom stadijumu koje nazivamo polipima . Ukoliko se polipi otkriju na vreme i uklone , razvoj kolorektalnog karcinoma može biti zaustavljen. Ukoliko imate simptome kao što su krvarenje u stolic..
679,00 RSD
Helicobacter Health Care Test
Opšte informacije:Bakterija Helicobacter Pylori ( H. Pylori ) uzrokuje stanja kao što su gastritis i čir na želucu. Još uvek ne postoji dostupna imunizacija protiv ove infekcije, koja se javlja i kod dece i kod odraslih. Ipak, upotreba adekvatnih lekova ( kao što su ant..
1.669,00 RSD
Viola Ovulacija Test
Viola Test za Ovulaciju detektuje hormon hLH (humani luteinizirajući hormon) u urinu, u koncetraciji većoj od 30 IU/L . Ukoliko je test pozitivan možete predpostaviti da ste u periodu plodnih dana. Svako pakovanje sadrži 5 testova i disk koji vam pomaže da utvrdite kojim danima treba da koristite te..
1.739,00 RSD
Viola PH test
Normalna vaginalna flora pruža prirodnu zaštitu protiv infekcija. Razne vrste laktobakterija podržavaju vaginalnu floru , držeći vaginalnu pH vrednost od 3,8 do 4,5 i obezbeđuje zaštitu od gljivica i patogenih bakterija. Vaginalna mikrobiološka neravnoteža , obično izaziva poveć..
839,00 RSD
Viola Rani test na trudnoću sa odredjivanjem nedelje trudnoće od 12 hCG
Viola Rana Trudnoća identifikuje trudnoću počev od 12 IU/L hCG u urinu, otprilike 10 dana od začeća.hCG (human chorionic gonadotrophin) je najvažniji hormon za određivanje trudnoće. hCG počinje da raste odmah po začeću i nastavlja sa rastom, udvostručujući se svaka dva do tri dana. Patentiranim test..
599,00 RSD
Viola Super rani test na trudnoću od 5hcg
Viola Super test detektuje 5 IU/L hCG u urinu. Dakle, identifukuje trudnoću najranije što je moguće. Ovaj test je duplo senzitivniji u komparaciji sa drugim testovima za trudnoću. Test omogućava sigurnost već od 8 dana od začeća i pouzdan rezultat u roku od 15 minuta. Takođe, sa ovim testom p..
939,00 RSD
Chlamydia Health Care Test
Zašto je ovaj test za Vas važan?Test se preporučuje ženskoj populaciji koja je seksualno aktivna jer se u 95% slučajeva ova bakterija prenosi seksualnim putem . Prisustvo bakterije Chlamydia Trachomatis u najvećem broju slučajeva prolazi bez ikakvih simptoma  ili sa simptomima kao &s..
1.659,00 RSD
Menopause Care Test
Zašto je ovaj test za Vas važan?Žene dostižu period menopauze obično oko 50 godine pri čemu taj period može da varira između 39 i 59 godine . Ukoliko imate simptome kao što su neredovan menstrualni ciklus ili njegovo odsustvo, valunzi ( kratkotrajni napadi znojenja i toplote ), lup..
1.359,00 RSD
Urinary infection health care test
Opšte informacije:Urinarna infekcija predstavlja zapaljenje urinarnog trakta, uglavnom prouzrokovano od strane bakterija i to primarno intestinalnim bakterijama. Urinarni trakt se sastoji od uretre, bešike, uretera i bubrega.Od urinarnih infekcija najčešće pate žene, ob..
859,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)