Apotekaonline
Korpa

ALCON

Alcon je globalni lider u nezi očiju, posvećen pomaganju ljudima da sjajno vide. Sa našim nasleđem starim više od 70 godina, najveća smo kompanija na svetu za uređaje za negu očiju - sa komplementarnim poslovima u oblasti hirurške i vizijske zaštite. Budući da smo zaista globalna kompanija, radimo u preko 70 zemalja i pružamo usluge pacijentima u više od 140 zemalja. Imamo dugu istoriju u industriji i svake godine ulažemo značajnu količinu u istraživanje i razvoj kako bismo udovoljili potrebama kupaca i zahtevima pacijenata.
Naše vođstvo je zasnovano na vrhunskim inovacijama i naprednoj tehnologiji, transformišući način na koji tretiramo očne bolesti i stanja očiju. Imamo najširi spektar ponuda opreme za negu očiju u industriji, sa proizvodima organizovanim u dva poslovanja: Hirurška i Vision Care.
Alcon je najveća kompanija na svetu za negu očiju. Poslujemo na oftalmološkim hirurškim tržištima i tržištima vida, koja su velika, dinamična i rastuća. Posvećeni smo pomaganju ljudima da sjajno vide. Imamo snažne temelje zasnovane na našoj pouzdanoj robnoj marki, nasleđe najnovijih dostignuća u industriji, vodeće pozicije na tržištima na kojima poslujemo i kontinuiranu posvećenost značajnim ulaganjima u inovacije.

Brend: ALCON
ISOPTO TEARS KAPI ZA OČI
Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 M..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)