Apotekaonline
Korpa

4MOMS

4moms je jedinstvena kombinacija kompanije za robotiku koja donosi mamama i tatama tehnološki napredne proizvode za negu dece. Glavni cilj 4moms je da stvori proizvode koji poboljšavaju i podižu lestvicu za sve ostale proizvode te vrste. 
Svaki roditelj se mučio sa postavljanjem igraonica za decu, postizanjem tačne temperature vode u kupaonicama za bebe i upotrebom proizvoda koji zauzimaju tri ruke, a ne dve. Robert Dalei i robotičar Henri Thorne odlučili su da svakodnevnom životom mogu olakšati uz pomoc tehnologije.
Rezultat je bio 4moms, kompanija koja dizajnira inovativne proizvode poput kolica koja se otvaraju pritiskom na dugme, dvorišta za igru koja se magično postavljaju i ljuljaske koje su zapravo okrenute naopako. Ova visokotehnološka rešenja pomogla su kompaniji da se probije u više od 500 prodavnica u Sjedinjenim Državama, sa distributerima u više od 40 zemalja.
Od svog pokretanja 2006. godine, 4moms je preraslo u preduzeće sa skoro 30 miliona dolara prihoda.
Koja je bila inspiracija za 4moms?
Izgradili smo 4moms na filozofiji da budućnost robotike leži u uzimanju vrlo apstraktne ili skupe tehnologije i čineći je praktičnom za svakodnevnu upotrebu. Proizvodi kompanije 4moms oličavaju ovo uverenje rešavajući uobičajene poteškoće tipične opreme za bebe koristeći robotiku koja nije ranije bila viđena u industriji. Ova filozofija podstiče kreativni rast jer roditeljstvo uvek može biti malo lakše, a tehnologija stalno postaje brža, lakša i jeftinija.

Brend: 4MOMS
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA Bež
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA BežOpis proizvoda:3 podesiva položaja naslona za leđa za veću udobnost Vašeg deteta u različitim fazama hranjenja 6 podesivih visina Sunđerasti jastuk koji se jednostavno pere, udoban, vodootporan i jednostavan za čišćenje Držač za č..
24.799,00 RSD
Brend: 4MOMS
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA LJubičasta
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA LJubičastaOpis proizvoda:3 podesiva položaja naslona za leđa za veću udobnost Vašeg deteta u različitim fazama hranjenja 6 podesivih visina Sunđerasti jastuk koji se jednostavno pere, udoban, vodootporan i jednostavan za čišćenje Drž..
24.799,00 RSD
Brend: 4MOMS
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA Narandžasta
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA NarandžastaOpis proizvoda:3 podesiva položaja naslona za leđa za veću udobnost Vašeg deteta u različitim fazama hranjenja 6 podesivih visina Sunđerasti jastuk koji se jednostavno pere, udoban, vodootporan i jednostavan za čišćenje Dr..
24.799,00 RSD
Brend: 4MOMS
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA Siva
4 MOMS ORIBEL COCOON HRANILICA SivaOpis proizvoda:3 podesiva položaja naslona za leđa za veću udobnost Vašeg deteta u različitim fazama hranjenja 6 podesivih visina Sunđerasti jastuk koji se jednostavno pere, udoban, vodootporan i jednostavan za čišćenje Držač za ..
24.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)