Apotekaonline
Korpa

3A HEALTH CARE

3A Health Care je specijalizovana za aerosolnu terapiju, ali takođe pokriva hirurške aspiratore i odgovarajuću dodatnu opremu. To je brend koji je uspeo da privuče pažnju koju zaslužuje, održavajući i povećavajući svoje kapacitete u dizajnu, istraživanju i razvoju.
3A posvećuje mnogo resursa  razvoju sektora i, kako bi garantovao kontinuirani kvalitet svojih proizvoda, lično proverava lanac snabdevanja u celini. Posebno je ponosan na uspeh svojih mlaznih raspršivača, dizajniranih posebno da zadovolje potrebe kupaca koji traže visokokvalitetni proizvod koji može zadovoljiti zahteve tržišta.
3A je osnovan 1986. godine i u početku je bio ugovorni proizvođač elektro-medicinske opreme, ali je ubrzo razvio svoje tržište i brzo stekao potrebne kompetencije za:
-    UPRAVLJANJE TEHNIČKIM KARAKTERISTIKAMA;
-    DIZAJN PROIZVODA;
-    INŽENJERSKI RAZVOJ SVOJIH PROIZVODA;
-    PROIZVODI PROTOTIPE I ISPITUJE IH U SVOJOJ LABORATORIJI;
-    ZAPOČNE INDUSTRIJSKU PROIZVODNJU;
-    SERTIFIKUJE PROIZVODNJU PO TRENUTNIM EVROPSKIM I MEĐUNARODNIM STANDARDIMA.
FILOZOFIJA
Za 3A je svaki klijent projekat. Projekat potiče od latinskog „proiectare“, što znači „bacati naprijed“. Projekat znači gledati u budućnost, ne da bi je predvideli, već da bi je izmislili: drugim rečima, znači izmišljati stvarnost i raditi na tome da se ona ostvari.
Aristotel, otac komunikacije, učio je da mora postojati razboritost između teorije i prakse, stoga se moraju uzeti u obzir spoljni faktori, ekonomski scenariji i sve ono što može odstupiti od plana ili modela i što se retko može planirati.
3A tim prati svoje procese, trudeći se da stekne osećaj za njih i razume ih, gledajući potencijal prisutan na početku i nadgledajući ciljeve postignute na kraju, pokušavajući da iznese spontane unutrašnje energije.
Svaki projekat je katalizator, reaktivno sredstvo koje smanjuje vreme u kojem bi promene mogle nastati i ostati.

KOMPRESORSKI INHALATOR HAPPYNEB III
KOMPRESORSKI INHALATOR HAPPYNEB IIIOpis proizvoda:Happyneb 3 inhalator može da raspršuje lek u česticama toliko malim da mogu da dopru do najdubljih oblasti pluća radi veće terapeutske efikasnosti. Rukovanje aparatom i njegovo korišćenje su jednostavni. Mogu se koristiti ..
5.900,00 RSD
KOMPRESORSKI INHALATOR PICONEB
KOMPAKTNI SISTEM ZA TERAPIJU AEROSOLIMA SA KOMPRESOVANIM VAZDUHOM  Delovi: Otvor kompresoraKabl za napajanjePrekidač ON/OFFOdeljak za filter za vazduhInhalator NebjetCrevo za vazduhPisakMaska za odrasleMaska za decuNosni nastavak..
5.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)