Apotekaonline
Korpa

3A HEALTH CARE - aerosol terapije

3A HEALTH CARE je kompanija specijalizovana za oblast aerosol terapije, ali se bave i proizvodnjom hirurških aspiratora. To je brend koji privlači zasluženu pažnju, održavajući i jačajući svoje kapacitete u projektovanju, istraživanju i razvoju.
3A ulaže mnogo sredstava u razvoj sektora proizvodnje, kako bi garantovao kontinuirani kvalitet svojih proizvoda.

Posebno se ponose svojom linijom kompresorskih inhalatora, dizajniranih da zadovolje potrebe kupaca koji traže visoko kvalitetan proizvod, usklađen sa zahtevima tržišta.
3A je osnovan 1986. godine i u početku se bavio ugovornom proizvodnjom elektro-medicinske opreme, ali ubrzo je razvio sopstveno tržište i stekao neophodne sposobnosti da:

  • Razvija tehničke karakteristike
  • Dizajnira proizvode
  • Proizvodi prototip i testira ga u svojoj laboratoriji
  • Započne industrijsku proizvodnju
  • Uskladi proizvodnju sa aktuelnim evropskim i međunarodnim standardima

3A kombinuje iskustvo dubokog poznavanja tržišta aerosol terapije i modernu organizaciju kompanije. Radi na ciljevima i ima prednost integrisanog načina proizvodnje koji poštuje kvalitet proizvoda, bezbednost i zaštitu životne sredine.

U našem asortimanu trenutno se nalaze tri kompresorska inhalatora ovog proizvođača. Dva su namenjena porodičnoj primeni i to su MICRONEB i RESPIRO. Dok je jedan predviđen za pedijatrijsku upotrebu i to je FUNNEB.

Sva tri inhalatora su malih dimenzija, kompaktni i lepo dizajnirani.
Takođe, sva tri inhalatora poseduju čašice sa sistemom “dvostrukog strujanja vazduha”. Kroz tečnost u čašici prolaze dve vazdušne struje, jedna iz kompresora pod pritiskom i druga struja atmosverskog vazduha. Njihovom interakcijom nastaje vrtložno kretanje vazduha koje obezbeđuje znatno veći stepen usitnjenosti čestica i mnogo bolji efekat tretmana.

KOMPRESORSKI INHALATOR HAPPYNEB IIIOpis proizvoda:Happyneb 3 inhalator može da raspršuje lek u česticama toliko malim da mogu da dopru do najdubljih oblasti pluća radi veće terapeutske efikasnosti. Rukovanje aparatom i njegovo korišćenje su jednostavni. Mogu se koristiti ..
5.900,00 RSD
KOMPAKTNI SISTEM ZA TERAPIJU AEROSOLIMA SA KOMPRESOVANIM VAZDUHOM  Delovi: Otvor kompresoraKabl za napajanjePrekidač ON/OFFOdeljak za filter za vazduhInhalator NebjetCrevo za vazduhPisakMaska za odrasleMaska za decuNosni nastavakZamena vazdušnog filt..
4.570,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)