Apotekaonline
Korpa

CUBIKA

Drvene igračke su deci uvek bile zanimljive i sigurne. Nova marka ukrajinskih drvenih igračaka Cubika napravila je igračku vrlo kvalitetnih vrsta bukve i javora koje rastu u ekološki čistom području Karpata. Svi proizvodi su proizvedeni na uvoznoj opremi i za farbanje bojom na bazi vode koja je napravljena po najnovijoj nemačkoj tehnologiji. Svi proizvodi Cubika su sertifikovani za decu od 18 meseci. Igračke se isporučuju u prelepoj kutiji modernog dizajna.
Drvene igračke će doprineti razvoju finih motoričkih sposobnosti ruku i senzorne percepcije kod vašeg deteta. Zahvaljujući drvenim igračkama mogu se naučiti iz oblika i boja, one nemaju puno funkcija, u poređenju sa modernim plastičnim igračkama, ono što ostavlja mesto za kreativnost i maštu deteta. Drvo puni svoju „toplotu“ i energiju. Igračke su vrlo otporne na habanje i po potrebi se lako čiste, a u igrama sa prijateljima i roditeljima deca razvijaju važne društvene funkcije.

Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA - PECANJE
CUBIKA DRVENA IGRAČKA - PECANJEOpis proizovda:12 drvenih ribica i dve pecaljke zaduženi su da mališanu-pecarošu unaprede pažnju i njegovu ručicu učine preciznijom. On će pritom vežbati vid i akomodaciju oka, što znači da će morati dobro da gleda i izoštr..
1.540,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA GEOMETRIJSKI OBLICI
CUBIKA DRVENA IGRAČKA GEOMETRIJSKI OBLICIOpis proizovda:Ovo je zabavna matematika za najmlađe. Za decu koja još uvek nisu počela da broje i nemaju mišljenje da je matematika „teška“ nauka. Cubika GEOMETRIJSKI OBLICI od dece traže – da se ..
1.380,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - KUCA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - KUCAOpis proizovda:Ako želite ubrzati proces prohodavanja, motivisati dete za šetnju ili učiniti igru u zatvorenom prostoru dinamičnijom, DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE – KUCA će vam pomoći u tome.Zato što svojim simp..
1.295,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - RIBICA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - RIBICAOpis proizovda:Ako želite ubrzati proces prohodavanja, motivisati dete za šetnju ili učiniti igru u zatvorenom prostoru dinamičnijom, DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE – RIBICA će vam pomoći u tome.Zato što svojim simpatični..
1.065,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - AUTOMOBILI - 13 ELEMENATA
Za razmrdavanje prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – tu je Cubika DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI – AUTOMOBILI. 13 elemenata sa ilustracijama raznih automobila i motornih vozila – vatrogasnog vozila, traktora, taksija, autodizalice, mora, i td - poslužiće deci s..
1.185,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - PATULJCI
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - PATULJCIOpis proizovda:Za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – stiže nam Cubika DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI – PATULJCI. 13 elemenata sa ilustracijama patuljaka, njihovih kućica i životinj..
1.180,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - RIBICE
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - RIBICEOpis proizovda:Za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – stiže nam Cubika DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI – RIBICE. 13 elemenata sa ilustracijama šarenih ribica poslužiće deci starijoj ..
1.180,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA MUZIČKA IGRAČKA - KSILOFON
CUBIKA DRVENA MUZIČKA IGRAČKA - KSILOFONOpis proizovda:Dečije muziciranje u većini domova počinje baš uz njega. MUZIČKA IGRAČKA KSILOFON - ili kako se još zove - metalofon – definitivno je omiljena muzička zabava mnogim raspevanim mali&scaron..
1.520,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA PIRAMIDA
CUBIKA DRVENA PIRAMIDAOpis proizovda:Didaktičke igračke poput Cubika DRVENE PIRAMIDE imaju prvenstveno jedan cilj: da podstaknu dete da razmišlja. Da se zamisli, da proba, da ne odustane kada pogreši i da na kraju nauči kako je došlo do cilja. Je..
1.388,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA RAZVOJNA IGRAČKA SAOBRAĆAJ
CUBIKA DRVENA RAZVOJNA IGRAČKA SAOBRAĆAJOpis proizovda:Pored drvenih elemenata u obliku autića, saobraćajnih znakova, parking mesta... RAZVOJNA IGRAČKA SAOBRAĆAJ sadrži i drveni čekić i male ekserčiće kojima elemente treba pričvrstiti na tablu od plute..
2.280,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENE KOCKE BLOKOVI
CUBIKA DRVENE KOCKE BLOKOVIOpis proizovda:Kocke za slaganje – igračka bez roka trajanja i granice mašte. Igračka koja pokazuje sve unutrašnje svetove deteta, njegovu radost, upornost, želje i znanje.DRVENE KOCKE BLOKOVI su i put ka razvoju kreativnosti, umeć..
2.440,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENI BALANS TORANJ 11 ELEMENATA
CUBIKA DRVENI BALANS TORANJ 11 ELEMENATAOpis proizovda:Cubika DRVENI BALANS TORANJ je igračka koja dete uči da bude pažljivo, koncentrisano i da razmišlja o gradnji tornja kao celini, zato što svaki deo ima tačno određeno mesto na kojem može da stoji. Zanimljiv j..
1.480,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 34 (3 strana)