Apotekaonline
Korpa

CUBIKA

Drvene igračke su deci uvek bile zanimljive i sigurne. Nova marka ukrajinskih drvenih igračaka Cubika napravila je igračku vrlo kvalitetnih vrsta bukve i javora koje rastu u ekološki čistom području Karpata. Svi proizvodi su proizvedeni na uvoznoj opremi i za farbanje bojom na bazi vode koja je napravljena po najnovijoj nemačkoj tehnologiji. Svi proizvodi Cubika su sertifikovani za decu od 18 meseci. Igračke se isporučuju u prelepoj kutiji modernog dizajna.
Drvene igračke će doprineti razvoju finih motoričkih sposobnosti ruku i senzorne percepcije kod vašeg deteta. Zahvaljujući drvenim igračkama mogu se naučiti iz oblika i boja, one nemaju puno funkcija, u poređenju sa modernim plastičnim igračkama, ono što ostavlja mesto za kreativnost i maštu deteta. Drvo puni svoju „toplotu“ i energiju. Igračke su vrlo otporne na habanje i po potrebi se lako čiste, a u igrama sa prijateljima i roditeljima deca razvijaju važne društvene funkcije.

Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA - PECANJE
CUBIKA DRVENA IGRAČKA - PECANJEOpis proizovda:12 drvenih ribica i dve pecaljke zaduženi su da mališanu-pecarošu unaprede pažnju i njegovu ručicu učine preciznijom. On će pritom vežbati vid i akomodaciju oka, što znači da će morati dobro da gleda i izoštr..
1.812,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA DINOSAURUSI (3 ELEMENTA) - Avantura i zabava za mališane
Doživite čaroliju praistorijskog sveta sa CUBIKA Drvenom igračkom dinosaurusi. Ovaj set od tri neodoljiva dinosaura je savršen za male avanturiste, nudeći ne samo zabavu, već i bezbednu i edukativnu igru.Neodoljivi dinosaurusi za nezaboravnu zabavu: Ove male, slatke igračke dinosaurusi su dizajniran..
1.296,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA GEOMETRIJSKI OBLICI
CUBIKA DRVENA IGRAČKA GEOMETRIJSKI OBLICIOpis proizovda:Ovo je zabavna matematika za najmlađe. Za decu koja još uvek nisu počela da broje i nemaju mišljenje da je matematika „teška“ nauka. Cubika GEOMETRIJSKI OBLICI od dece traže – da se ..
1.380,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA JEŽ (5 ELEMENATA) - Vožnja i maštanje
Dobro došli u čarobni svet CUBIKA Drvene Igračke Jež, gde pet neodoljivih delova stvara jedinstvenu igračku koja oživljava maštu i radoznalost. Ova igračka je idealna kombinacija zabave i edukacije, uvodeći decu u svet magneta i pokreta.Magnetna atrakcija: Svaki segment igračke je opremljen magnetom..
1.641,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA KUCE (4 ELEMENTA) - Istraživanje i zabava na točkićima
Otkrijte čarobni svet CUBIKA Drvenih Igračaka Kuce, gde se četiri neodoljiva kučeta pretvaraju u pokretne vagončiće. Ova igračka je savršena kombinacija zabave i edukacije, pružajući deci priliku da kroz igru otkriju kako magneti funkcionišu.Magnetna zabava: Svaki deo igračke opremljen je magnetom, ..
1.296,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - KUCA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - KUCAOpis proizovda:Ako želite ubrzati proces prohodavanja, motivisati dete za šetnju ili učiniti igru u zatvorenom prostoru dinamičnijom, DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE – KUCA će vam pomoći u tome.Zato što svojim simp..
1.295,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - RIBICA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE - RIBICAOpis proizovda:Ako želite ubrzati proces prohodavanja, motivisati dete za šetnju ili učiniti igru u zatvorenom prostoru dinamičnijom, DRVENA IGRAČKA NA POVLAČENJE – RIBICA će vam pomoći u tome.Zato što svojim simpatični..
1.065,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - AUTOMOBILI - 13 ELEMENATA
Za razmrdavanje prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – tu je Cubika DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI – AUTOMOBILI. 13 elemenata sa ilustracijama raznih automobila i motornih vozila – vatrogasnog vozila, traktora, taksija, autodizalice, mora, i td - poslužiće deci s..
1.386,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - PATULJCI
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - PATULJCIOpis proizovda:Za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – stiže nam Cubika DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI – PATULJCI. 13 elemenata sa ilustracijama patuljaka, njihovih kućica i životinj..
1.180,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - RIBICE
CUBIKA DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI - RIBICEOpis proizovda:Za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – stiže nam Cubika DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI – RIBICE. 13 elemenata sa ilustracijama šarenih ribica poslužiće deci starijoj ..
1.386,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA IGRAČKA ŠARENE KUĆICE (30 ELEMENATA) - Mašta i kreativnost
Upustite se u svet mašte i kreativnog izraza sa "CUBIKA Drvenom Igračkom Šarene Kućice". Ova igračka, sa svojih 30 elemenata, predstavlja neiscrpnu riznicu mogućnosti za svako dete koje želi da istraži i stvori.Izgradnja neograničenih oblika: Sa šest pojedinačnih kućica, dete ima slobodu da stvara r..
1.848,00 RSD
Brend: CUBIKA
CUBIKA DRVENA MUZIČKA IGRAČKA - KSILOFON
CUBIKA DRVENA MUZIČKA IGRAČKA - KSILOFONOpis proizovda:Dečije muziciranje u većini domova počinje baš uz njega. MUZIČKA IGRAČKA KSILOFON - ili kako se još zove - metalofon – definitivno je omiljena muzička zabava mnogim raspevanim mali&scaron..
1.812,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 41 (4 strana)