Apotekaonline
Korpa

PEG-PEREGO

Italijanska kompanija Peg Perego, koju je 1949. osnovao Giuseppe Perego, revolucionirala je tržište dizajnirajući kočije i kolica koristeći „gumiranu tkaninu“ umesto lima i pletera koji su bili uobičajeni i pružajući svima proizvode za negu dece koji su do tada imali ograničeno tržište zbog visokih troškova.
Avangarda, pažnja na tržišnim promenama i predviđanje stvorili su tokom vremena uspešnu kompaniju koja je širom sveta poznata po originalnim idejama u oblastima nege novorođenčadi i igračaka, koje su uvek najkvalitetnije, poštuju međunarodne sigurnosne propise i su u toku sa očekivanjima moderne mame.
Kampanja „Mamma u Italiji“ potvrđuje verovanje kompanije u italijanski način proizvodnje koji je stekao poverenje majke svojim kvalitetom: ko voli „Made in Itali“ traži stil, eleganciju, detalje i sigurnost, kvalitetne ideje koje Peg Perego neprestano se poziva na dizajn i izradu svojih proizvoda.
Za Peg Perego, Made in Itali znači „nastaviti raditi samo ono što znamo kako treba“, kaže Lucio Perego, izvršni direktor kompanije, misleći da i dalje neguje baštinu veština italijanske proizvodnje kompanije Peg i obogaćuje je modernim i avanturističkim metode obrade bašte.
Kompanija je, u stvari, podržala svoju tradicionalnu prolećnu liniju proizvoda za maloletnike (kolica, kočije, sedišta za automobile i visoke stolice) proizvodnjom igračaka, što je omogućilo korišćenje stabilnih i optimalnih ljudskih resursa. Integrisana proizvodnja nudi bližu kontrolu kvaliteta i poboljšanje veština: od materijala (tkanina, guma, metal) do tehnologije složenih i avangardnih proizvodnih mašina. Tim stručnjaka nadgleda čitav proizvodni proces kako bi se garantovali juvenilni proizvodi.
Kompaktna i tradicionalna organizaciona struktura sa raznim zadacima i briga o radnom okruženju uz veliku pažnju posvećenu ljudima učvršćuju lojalnost kompanije. Proizvodni pogoni u Italiji su: Arcore (Milano), San Dona di Piave (Venecija), Ceggia (Venecija) i dodaju naše međunarodne partnere: Fort Vaine (SAD), Toronto (Kanada) Limeira SP (Brazil), ukupno proizvodna površina od 161.000 kvadratnih metara.
Dinamične sposobnosti Peg Perego mogu se videti i u nedavnim kreacijama: ne samo zgrada jaslica posvećena osnivaču Giuseppeu Peregu, smeštena ispred kancelarija i dostupna za nove majke koje rade u kompaniji, već i rekonstrukcija celokupno industrijsko područje i stvaranje moderne prehrambene zgrade za sve zaposlene.
Možemo razgovarati o Peg Perego „sistemu“: načinu proizvodnje koji karakterišu istraživanje i eksperimentisanje, produktivna strogost, tehnička kreativnost i takođe snažna proizvodna kultura koja odgovara potrebama klijenta u pogledu usluga i sigurnosti u kupovini dečijih proizvoda.
Samo ako je industrija u stanju da nove ideje pretoči u proizvode koji su u stanju da „uđu i izdrže“ test vremena, ove ideje preuzimaju ulogu u kulturi upotrebe: ovo je slučaj italijanske istorije Peg Perego.

Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO ADAPTER ZA AUTO SEDIŠTE - SWITCH
Peg perego adapter za auto sedište - switch pomoću kog možete montirati autosedište Primo Viaggio SL i korpu Navetta Pop Up na konstrukciju kolica.Karakteristike:Adapteri se vrlo jednostavno montiraju jednim potezom, odnosno jednim klikom na konstrukciju kolica.Povezani su trakicom, pa zauzimaju mal..
3.177,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO ADAPTER ZA DUETTE
Peg perego adapter za duette služi da omogući montiranje dve Navette na ram kolica...
3.828,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO ADAPTER ZA KOLICA BOOK FOR TWO-SINGLE PRIMO VIAGGIO SL
Peg perego adapter za kolica book for two-single primo viaggio sl se montira isključivo na kolica Book za blizance (Book for Two).Karakteristike adaptera za kolica za blizance:Lako se namešta.Pomoću ovog adaptera možete namontirati Peg Perego auto sedište Primo Viaggio...
4.224,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO ADAPTER ZA KOLICA MAXI COSI, CYBEX, KIDDY, BESAFE, RECARO
Peg perego adapter za kolica maxi cosi, cybex, kiddy, besafe, recaro se može montirati na ram kolica i autosedišta.Na Adaptere se mogu montirati auto sedišta: Maxi Cosi (City, Cabrio Fix, Pebble, Pebble Plus), Cybex (A-ton, A-ton Q), Kiddy (Evolution Pro), BeSafe (I-zi Go+) i Recaro (Privia)...
3.960,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO ADAPTER ZA SELFIE KOLICA
Peg perego adapter za selfie kolica omogućava da se kolica Selfie pretvore u savršeni takozvani travel sistem 2u1.Karakteristike adaptera za kolica:Možete ih lako i brzo fiksirati na samim kolicima, nakon čega se auto sedišta jednim potezom direktno postavljaju na kolica.Kompatibilni sa auto sedišti..
3.795,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO ADAPTER ZA SUNCOBRAN ZA BOOK I BOOKLET
Peg perego adapter za suncobran za book i booklet neophodan je za postavljanje suncobrana na kolica.Predviđena za Peg Perego kolica:Book i Booklet...
1.848,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO ADAPTER ZA SUNCOBRAN ZA PLIKO-SWITCH-PLIKO MINI-SI-SI SWITCH-ARIA-ARIA TWIN
Peg perego adapter za suncobran za pliko-switch-pliko mini-si-si switch-aria-aria twin neophodan je za postavljanje suncobrana na kolica.Predviđena za Peg Perego kolica:Pliko Mini, Si Switch, Aria, Aria Twin...
1.914,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO ADAPTER ZA TAK KOLICA
Peg Perego adapter za kolica se montira isključivo na kolica Tak.Karakteristike adaptera za kolica:Pomoću adaptera možete namontirati Peg Perego auto sedište Primo Viaggio SL.Lako se namešta...
4.367,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO ADAPTER ZA TEAM RAM
Peg perego adapter za team ram adapter se može montirati na ram kolica Team.Na Adaptere se može montirati auto sedište: Primo Viaggio SL...
13.992,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO AUTO SEDIŠTE PRIMO VIAGGIO SL - HORIZONT 0-13KG
Peg perego auto sedište primo viaggio sl - horizont 0-13kg je namenjeno za bebe, služi i kao nosiljka i može se postavljati na Peg Peregov ram.Karakteristike:Za decu od 0-13kg.Podesiva ručka za nošenje.Podesiva tenda.Može se montirati u automobil i bez baze.Jednim potezom se montira na običnu ili is..
26.268,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO AUTO SEDIŠTE VIAGGIO 2-3 SUREFIX - BLACK
Peg perego auto sedište viaggio 2-3 surefix - black pruža maksimalnu bezbednost i udobnost deci prilikom vožnje.Karakteristike:Za decu od 15-36kg.Naslon za glavu se može podesiti u 6 različitih visina (prati rast deteta).Naslon sa bočnim zaštitama.SureFix kuke omogućavaju savršeno fiksiranje u autom..
25.080,00 RSD
Brend: PEG-PEREGO
PEG PEREGO DRŽAČ FLAŠICE ZA KOLICA
Peg perego držač flašice za kolica služi kao dodatak i postavlja se na kolica.Karakteristike držača za flašice:Jednostavno se postavlja.Praktičan i lak.Dodatak za kolica.Može se postaviti na sledeća kolica: Book, Book Plus, Booklet, Pliko P3 Compact, Switch Easy Drive, Switch Four, Si, Aria, Pliko M..
1.650,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 259 (22 strana)