Apotekaonline
Korpa

BABY GUARD DHA KAPSULE

BABY GUARD DHA KAPSULE
864.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: A&D PHARMA
  • Šifra proizvoda: 2016
Pregleda: 2771

Opis proizvoda

BABY GUARD DHA KAPSULE

Opis proizvoda:

Namenjen je kod beba od 1. dana i decu za održavanje normalne funkcije mozga, normalnog razvoja vida, kao i za prevenciju rahitisa i deficijencije vitamina D

 

BABY GUARD DHA namijenjena je za:

- Bebe koje se hrane majčinim mlekom ako majka nije koristila DHA suplemente.

- Bebe koje se hrane veštačkom hranom, mešanom hranom kao i prevremeno rođena deca uz konsultacijom sa nadlažnim lekarom.

Dijetalna hrana za posebne medicinske svrhe

Za dopunu prehrane odojčadi i dece u slučaju kada je potrebno nadopuniti unos omega-3 masnih kiselina (DHA) u prevenciju rahitisa i nedostatka vitamina D

Baby Guard DHA

DHA + Vitamin D

Docosahexaenoic acid (DHA) pridonosi održavanju normalne funkcije mozga.

Unos dokozaheksaenske kiseline (DHA) doprinosi normalnom razvoju vida odojčadi do 12 meseci starosti.

 

Sastav: DHA (Docosahexaenoic acid) iz ulja Schizochytrium sp.alge, vitamina D3 (Cholecalciferol), maslinovog ulja.

Sastav obloge kapsule: želatina, glycerol.

 


 

DHA

Dokozaheksaenska kiselina doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i normalnom razvoju vida odojčadi  do 12 meseci starosti.

 

Vitamin D3 pridonosi održavanju normalnih kostiju i zuba, normalnoj apsorpciji / korištenju kalcijuma i fosfora, kao i normalnom nivou kalcijuma u krvi. Vitamin D3 takođe doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.

 

Maslinovo ulje se koristi u oligoantigenskoj prehrani (prehrana osoba s alergijama na hranu). Masne kiseline sadržane u maslinovom ulju slične su onima u majčinom mleku.

Preporuke za upotrebu:

Primenite proizvod s hranom. Okrenite kapsulu i ulijte sadržaj u kašičicu ili pravo u detetova usta.

 

Odojčad - sadržaj jedne kapsule "twist-off" dnevno.

Deca - sadržaj 2 kapsule “twist-off” dnevno.

Ako imate pitanja o primeni leka, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.

Vaš lekar može preporučiti drugačiju dozu.

Važne informacije: Dijetetska hrana za posebne medicinske svrhe. Proizvod treba davati pod medicinskim nadzorom. Proizvod nije namenjen za roditeljsku primenu. Proizvod može biti opasan ako se daje detetu bez medicinske preporuke.

USLOVI ČUVANJA: Čuvati na temperaturi ispod 25 ° C. Čuvati izvan dohvata dece

Dodaci prehrani ne smeju se koristiti kao zamena za raznoliku i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

Pakovanje: 30 twist-off kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).