Apotekaonline
Korpa

BABY GUARD D3 KAPSULE

BABY GUARD D3 KAPSULE
518.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: A&D PHARMA
  • Šifra proizvoda: 2016
Pregleda: 1950

Opis proizvoda

BABY GUARD D3 KAPSULE

Opis proizvoda:

Vitamin D3 - Formira normalan rast i razvoj kostiju u djece

BABY GUARD D3 namijenjena je za odojčad od prvih 24 sata života:

- Nedonoščad i dojenčad hranjena formulom i mešovitim hranjenjem - nakon savetovanja s lekarom

- Deca u fazi intenzivnog rasta

- Deca koja ne konzumiraju odgovarajuću dnevnu količinu vitamina D3

* Vitamin D - preporuke za zdrave osobe ili osobe s rizikom deficita - smernice za Srednju Europu 2013.

Dijetetska hrana za posebne medicinske svrhe za prehrambenu negu odojčadi i dece u prevenciji rahitisa i nedostatka vitamina D.

Baby Guard D

Vitamin D3

Za normalan rast i razvoj kostiju dece


 

S vitaminom D3

 40 “twist-off” kapsula

Obogaćeno maslinovim uljem

Sastav: Vitamin D3 (holekalciferol), maslinovo ulje.

 Sastav obloge kapsule: želatin, glicerol.

Vitamin D3 doprinosi  održavanju normalnih kostiju i zuba, normalnoj apsorpciji / korištenju kalcijuma i fosfora, kao i normalnom nivou kalcijuma u krvi.

Vitamin D3 takođe doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema. Maslinovo ulje se koristi u oligoantigenskoj prehrani (prehrana osoba s alergijama). Masne kiseline sadržane u maslinovom ulju slične su onima u majčinom mleku.

 

Preporuke za upotrebu: Proizvod se mora davati s hranom. Okrenite kapsulu i sipajte sadržaj u kašićicu ili pravo u detetova usta.

Odojčad - sadržaj jedne kapsule "twist-off" dnevno. Deca - sadržaj 2 kapsule “twist-off” dnevno. Ako imate pitanja o primeni leka, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.

Vaš lekar može preporučiti drugačiju dozu.

 

Mere opreza i kontraindikacije: ne davati proizvod ako je pacijent alergičan na neku od njegovih sastojaka.

OPREZ: Prilikom davanja leka pazite da dete ne proguta kapsulu.

 

Važne informacije: Dijetetska hrana za posebne medicinske svrhe. Proizvod treba davati pod medicinskim nadzorom. Proizvod nije namenjen za roditeljsku primenu. Proizvod može biti opasan ako se daje detetu bez medicinske preporuke.

USLOVI ČUVANJA: Čuvati na temperaturi ispod 25 ° C. Čuvati izvan dohvata dece

Dodaci ishrani ne smeju se koristiti kao zamena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Pakovanje: 40 twist-off kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).