Apotekaonline
Korpa

ASTENOR ENERGY AMPULE 10ML

ASTENOR ENERGY AMPULE 10ML
1.119,00 RSD

Opis proizvoda

Astenor energy ampule 10ml je dodatak ishrani čija primena ima za cilj da organizmu obezbedi dodatnu energiju, da ga ojača, ali i da poveća otpornost organizma na svakodnevni stres. Istovremeno, Astenor , koji u svom sastavu ima arginin aspartat, vitamin B6, Biotin i Mg, ima za cilj da jetru, ali i ceo organizam, očisti od toksina i slobodnih radikala.

Arginin aspartat je komponenta koja ima za zadatak da sa svoje dve aminokiseline argininom i asparaginskom kiselinom čisti amonijak iz organizma, jer bi njegovo preterano nakupljanje u ćelijama, tkivima i organima dovelo do brojnih štetnosti. Takođe, ova komponenta važna je za stvaranje energije i dopremanje krvi i kiseonika svim organskim sistemima. Vitamin B6 zaslužan je za dobar imunitet, a ima i veliku ulogu u čišćenju organizma od slobodnih radikala, te snažno antioksidativno dejstvo. Zajedno sa magnezijumom on smanjuje osećaj umora i iscrpljenosti. Biotin, pored toga što bitno utiče na kvalitet kože i kose, poznat je još i kao "vitamin pamćenja", što je od presudnog značaja kada je održavanje mentalnog zdravlja u pitanju.

Ova jedinstvena kombinacija koja ulazi u sastav Astenor  može se preporučiti svim osobama koje imaju potrebu za dodatnom energijom, bilo da se radi o osobama koje se bave zahtevnim profesijama, profesionalnim sportistima, osobama koje žele da ostanu u formi. Takođe, mogu ga koristiti i studenti, naročito u periodu povećane potrebe za pažnjom i koncentracijom, učenjem. Preporučuje se svim trudnicama, mamama, ali i bakama i dekama kako bi odrzali svoju vitalnost i koncentraciju. Astenor se preporučuje i kod osoba koje se oporavljaju od raznih bolesti ili su na terapiji lekovima, jer čisti jetru, a tako i ceo organizam od toksina. 

Prijatnog je ukusa, bez efekta dopinga.

Sastav:

Jedna ampula sadrži:

  • Arginin aspartat 950 mg
  • Vitamin B6  1 mg
  • Biotin  150 µg
  • Magnezijum citrat 83 mg

Način upotrebe:

Odrasli i deca starija od 11 godina: 1-2 ampule na dan, minimum 20 dana.

Za maksimalni efekat preporučuje se upotreba najmanje 3 meseca u kontinuitetu.

Pije se direktno iz plastične ampule ili razblažen u čaši vode.

Pakovanje: 

20 ampula po 10 ml

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).