Apotekaonline
Korpa

TERRANOVA MAGNEZIJUM SA KALCIJUMOM

TERRANOVA MAGNEZIJUM SA KALCIJUMOM
1,510.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: TERRANOVA
  • Šifra proizvoda: 20160864
Kupovina: 1
Pregleda: 1201

Opis proizvoda

TERRANOVA MAGNEZIJUM SA KALCIJUMOM

Opis proizvoda:

Proizvod sadrži dvostruku količinu magnezijuma u odnosu na kalcijum. Minerali se dodaju u obliku citrata i oksida koji reaguju sa Magnifood Kompleksom i omogućavaju bolju bioraspoloživost magnezijuma i apsorbciju. Magnezijum uspostavlja ravnotežu elektrolita, reguliše metabolizam energije i smanjuje zamor i iscrpljenost. Ima ulogu u sintezi proteina , funkciji mišića i održavanja normalne funkcije nervnog sistema. Kalcijum je potreban za odražavanje zdravih
kostiju i zuba.

Delovanje:
• doprinosi pravilnom delovanju mišića, uključujući i srce
• za pravilno funkcionisanje nervnog sistema
• pomaže pri stresu, umoru i napetosti
• za održavanje balansa elektrolita
• za sintezu proteina i deobu ćelija
• u razmeri 500 mg Mg : 250mg Ca

Sastav:
ČETIRI VEGETARIJANSKE KAPSULE SADRŽE:

  • Magnezijum (oksid, citrat) 500 mg
  • Vegetarijanski omot kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 472 mg
  • MAGNIFOOD KOMPLEKS 450 mg (Stabilizovane pirinčane mekinje 150 mg, Ječmena trava 75 mg, List koprive (liofiliziran) 50 mg, Koren lincure (liofiliziran) 50 mg, Zrno zelenog ovsa (liofilizirano) 50 mg, Cvet i list lucerke (liofiliziran) 50 mg, Prolećni izdanci preslice 25 mg, Kalcijum (kao karbonat, citrat) 250 mg, FOS (fruktooligosaharidi) 50 mg)

Ječmena trava, list koprive i stabilizovane pirinčane mekinje i list i cvet lucerke su bogati izvori magnezijuma i kalcijuma kao i određenih vitamina i minerala koji su važni za njihovu bioraspoloživost: vitamin C, vitamin D, cink, bronza i silicijum. Seme mladog ovsa- jedan od najnežnijih tonika za nervni sistem. Koren đumbira- ubrzava lučenje želudačnog soka i peristaltiku i pomaže absorpciju magnezijuma i drugih minerala.

Način primene:
Popiti 2 - 4 kapsule u toku dana, uz obrok.

Pakovanje: 50 kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.