Apotekaonline
Korpa

SUGAREL zaslađivač sa steviom u tabletama

SUGAREL zaslađivač sa steviom u tabletama
Nema u proizvodnji
SUGAREL zaslađivač sa steviom u tabletama
345.00 RSD
  • Lager: Nema u proizvodnji
  • Brend: llllllllllllll
  • Šifra proizvoda: 20161292
Pregleda: 870

Opis proizvoda

SUGAREL zaslađivač sa steviom u tabletama​

Opis proizvoda:

SUGAREL zaslađivač sa steviom u tabletama na bazi stevia glikozida, ekstraktu lista biljke stevia, prirodni je zaslađivač i najbolja zamena za šećer. Sličnog je ukusa ali je stevia 300 puta slađa i nema kalorija.  Ona sadrži sedam puta manje kalorija nego šećer. Kruger Stevia Sugarel je idealna za zaslađivanje toplih i hladnih napitaka. Iako sladak, proizvod ne izaziva karijes. Pogodna je za svakoga ko treba da kontroliše količinu šećera u svakodnevnoj ishrani.

Napravite revoluciju u vašoj ishrani i prirodno zasladite hranu sa Kruger Stevia Sugarel koja je vrhunski zaslađivač a  ne sadrži kalorije.

SASTAV I UPUTSTVO

Sadržaj:

Nutritivna vrednostza 100 g1 tableta% PDO*
Energetska vrednost390 kJ/90 kcal0.2 kJ/0.05 kcal0
Masti0 g0 g0
Od toga: zasićene masti0 g0 g0
Ugljeni hidrati0 g0 g0
Od toga: šećer0 g0 g0
Prehrambena vlakna0.04 g< 0,1 g0.4
Proteini2 g< 0.1 g0
Natrijum40.0 g0.024 g0.4

Nutritivna vrednost se zasniva na proračunu

*% preporučene dnevne doze za odrasle (PDO), na osnovu prosečnog dnevnog unosa kalorija 2000 kcal

Uputstvo: Proizvod se preporučuje za odrasle kao alternativu šećera i veštačkih zaslađivača. 1 tableta Kruger Stevia Sugarel zaslađivača odgovara vrednosti 4 g šećera.

Pakovanje: 200 tableta (12 grama)

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.