• SEBO PLUS LOSION

SEBO PLUS LOSION- Losion protiv peruti, masnoće i seboroičnog dermatitisa

Opis proizvoda:

Sebo Plus losion, formulisan na bazi biljnih sastojaka, poboljšava cirkulaciju temena i štiti kožu od isušivanja i gubitka prirodne vlage. Upotrebom losiona reguliše se lučenje lojnih žlezda i uspostavlja se prirodna ravnoteža kože glave (čime se smanjuje mogućnost razvoja i razmnožavanja gljivica), sprečava se pojava peruti, a koren dlake je nahranjen što dovodi do jačanja kose i njenog bržeg rasta.

Preporučuje se:

• u tretmanu seboroičnog dermatitisa i peruti
• za tretiranje masne kose
• kod slabe kose sklone lomljenju i opadanju
• kod kružnog opadanja kose (Alopecia areata)

Sastav (INCI):

Alcohol, Aqua, Rosmarinus officinalis extract, Salix alba extract, Rosa canina extract, Arctium lappa extract, Salvia officinalis extract, Thymus serpyllum extract.

Način upotrebe:

Svakog jutra uz pomoć gaze ili tupfera, laganom masažom utrljati losion na teme. Preporučuje se da masaža traje oko 20 sekundi, kao i da se prilikom utrljavanja losiona nose rukavice. Pažljivije i temeljnije utrljati losion na mesta obolela od seboroičnog dermatitisa. Losion koristiti u kontinuitetu mesec dana, a nakon toga napraviti pauzu u korišćenju u trajanju od 15 dana. Ukoliko se ponovo pojavi perut nakon pauze, ponoviti terapiju, ali u tom slučaju losion koristiti dva meseca u kontinuitetu. Kod kružnog opadanja kose (Alopecia areata) Sebo Plus losion koristiti ujutru, u kombinaciji sa Hair Plus losionom kojim se ista obolela mesta tretiraju uveče.

Napomena:

Voditi računa da losion ne dođe u kontakt sa očima. Ne preporučuje se primena proizvoda osobama alergičnim na neki od navedenih sastojaka.

Način čuvanja:

Čuvati na sobnoj temperaturi, bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti.

Pakovanje: 100ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

SEBO PLUS LOSION

  • 599,00 din
  • 552,00 din


Slični proizvodi

HAIR PLUS LOSION

HAIR PLUS LOSION

HAIR PLUS LOSION- Losion za jačanje i protiv opadanja kose Opis proizvoda: Hair Plus losi..

619,00 din 650,00 din

Tagovi: plus pharmaceuticals, sebo, plus, losion, kosa, opadanje kose, perut, saboreja, rast kose